Którą postać najbardziej lubicie? Bo mnie najbardziej przypadł do gustu reporter z telewizji.
Hmm..ciekawą postacią jest maggie;D za dużo to ona nie mówi ale jest git:D prócz niej spoko jest jeszcze Krusty:P
Homer, Bart i dziadek Abe wymiatają... Pan Burns, również często tu wymieniany, też jest niezły :)
Jest także parę fajnych drugoplanowych postaci jak np. Nelson i Cletus :D
Lunchlady Doris, świetna postać pojawiająca się zawsze w najlepszym momencie choć bardzo rzadko. No i groundskeeper Willie też wymiata wiecznie wkurzony i sfrustrowany Szkot.
Z drugoplanowych to Duffman, Apu i ten czarny lekarz. A z pierwszo, to Homer i Marge. Po prostu jej reakcje na kolejne pomysły Homera mnie strasznie rozbawiają :)
Poza Homerem to będzie zdecydowanie Marge i Crazy Cat Lady (jej przeszlośc mnie rozwalila ;)). Natomiast najbardziej drażni mnie Lisa.
Moja ulubiona postać to Lisa. Za to najbardziej irytuje mnie Homer. Kwintesencja wszystkich cech, których najbardziej w ludziach nienawidzę w jednej osobie. Nawet pomimo tego, że jest typowo komediową postacią, irytuje mnie niemiłosiernie.