Silos (2023-2026)
Silos: Sezon 2 Silos sezon 2, odcinek 4
odcinek Silos (2023-2026)

Silos | Fisharmonia

The Harmonium 55m
7,1 490  ocen
7,1 10 1 490
Silos
powrót do forum s2e4

Akcją nurkowania po skafander strażacki ....1. Albo zabrakło mi perspektywy albo Wąż z powietrzem był niezbyt długi . 2. Obciążenie na linie ? Ok chciałaś szybko zejść pod wodę po kiego tak się oplotłas w pasie i czemu pchasz pod wodą to żelastwo , gdzie wszystko pod wodą jest lekkie tylko to akurat waży tonę i się zaklinowało aby zabrakło Ci centymetrów aby nabrać powietrza.3 wypływasz widzisz Solą po drugiej stronie jak pompuje powietrze No to nie jest jakaś kosmiczna odległość. Mam wrażenie że śmiało można było to przepłynąć na raz bez tej całej maskarady z wężem i tlenem !!! Czy się mylę ? Pierwszy przykład z brzegu Obcy 4 i ucieczka pod wodą No mieli trochę pływania. Tragedia Posejdona i pływanie po zalanym statku. 4. Wróciła z powrotem jednak bez ciężarka więc chyba był zbędny. Dodatkowo ubrała na siebie strój strażaka więc chyba było łatwiej :p

ocenił(a) serial na 8
rafaljacek37

Też mnie to zdziwiło, i rozśmieszyło, ale droga powrotna była już znana, więc przebyła ją szybciej.

rafaljacek37

ale jom wyjaśniłeś, aż chyba będzie jej głupio jak to przeczyta

ocenił(a) serial na 9
rafaljacek37

no niezle jej dałeś do wiwatu mam nadzieje ze tego nie przeczyta bo mogla by sie juz nie pozbierac