Po pierwszej edycji Primevala (tego z Aby i Connorem) czułem niedosyt po pierwszych odcinkach, ale serial zaczął się rozkręcać i mnie wciągać, myślę, że zrobią drugi sezon.
Uważam, że warto zobaczyć. Serial z odcinka na odcinek się rozkręca. Czytałam dziś na fb, że drugiej serii nie będzie, niestety.
Nie chciałam Cię załamać ;d Mi samej jest trochę smutno, bo lubiłam ten serial jak i jego pierwowzór. i również zaczynałam się wciągać.
Owszem, lekko wciąga. Człowiek chce więcej tego, co było w pierwowzorze. Ostatni odcinek był całkiem niezły, trzymał w napięciu, ale od pierwszych odcinków spisywałem serial na straty. To po prostu nie było to. A jeśli nawet miejscami było to "to", to i tak nic nowego, czego nie pokazaliby w brytyjskim Primeval. Taka sama próba ingerencji w anomalie, tylko u niższych intelektualnie Kanadyjczyków :).
Ja tam nadal liczę na sponsora, który by zafundował szósty sezon...
Może jednak pociągną, w najnowszym odcinku [SPOILER chociaż mały xd] nie tylko pojawił się Connor, ale i cośtam mówili, że jeszcze się spotkają,[koniec SPOILERU] więc może się rozkręci i zyska choć trochę na oglądalność :)
Przecież już wyemitowali wszystkie odcinki... Nawet już zdążyli zrobić polskie napisy. Seria zakończona. Nie będzie dalszego ciągu.
Dobra, źle to ujęłam :) Tak czy siak mam nadzieję, że jednak kontynuacja będzie. Kurde, niech się znajdzie jakiś miliarder który nie ma co z kasą robić xd
Cuda się zdarzają. Jeśli jednak jakimś cudem to kontynuują, to wolałbym, aby było to w trochę innej formie.
Mogliby się wziąć za tę technologię do zamykania i otwierania anomalii itp. Oraz pan pułkownik mógłby śmiało kopnąć w kalendarz. Pożyjemy zobaczymy.
z tego co się orientuje drugiego sezonu nie będzie a szkoda bo serial zaczął rozkręcać
Niestety drugiego sezonu nie będzie i jest to pewne. Szkoda, bo po takim finale widz zasługuje na coś więcej. Trwają co prawda rozmowy z różnymi stacjami ale raczej nic z tego nie będzie.