Nie pobieraj z c h o m i k a. Jak już masz piracić to pirać chociaż jak porządny obywatel i nie płać za to. Jak chcesz pobrać, to zatoka na pewno pomoże, a jak online to zalukaj (nie wiem, o czym pisze kolega brutek, ja na zalukaj nigdy konta nie potrzebowałam) albo i i t v.
a kto tu mówi o piraceniu? może liczyłem na link do jakiegoś sklepu internetowego gdzie nabędę na DVD? wystarczająco dobrze znam angielski wiec możne być nawet zagraniczny bez napisów bez niczego ;) a tu takie zarzuty od razu ;)
koleżanka, i szczerze mówiąc nie wiem jak to tam działa ale jak wpisałam tam tytuł i td to wyświetliło się, że trzeba się zarejestrować stąd bufor bezpieczeństwa w postaci "nie gwarantuję " :)
Ups. Za złe rodzaje winię fw i jego decyzję o rezygnacji z oznaczania płci forumowiczów.
Ciekawa rzecz z tym zalukaj. Ja konta nie mam, a oglądać mogę aż mi oczy zaczną krwawić. Nigdy nie nakłaniało mnie do rejestracji ani nie ograniczyło limitem. Może po prostu Cię nie lubi ;P
Ale nie ma problemu z tym rodzajem, zdaję sobie sprawę, że mój wiele mówiący nick nie ułatwia sprawy i mogłam go wymyślić lepiej. W każdym razie zaciekawiłaś mnie i zaraz zacznę tam kombinować, nie będzie mnie zalukaj alienował!
Zaczynam się zastanawiać, czy to możliwe, żebyśmy mówiły o innych stronach. To naprawdę podejrzane.
Ok, muszę Ci podziękować bo dzięki Tobie zauważyłam swoją głupotę i rzeczywiście mi działa. Wcześniej nic nie klikałam dalej i stąd zamieszanie, a zmylił mnie napis "zarejestruj się by oglądać i dodawać komentarze", czyli w założeniu (tak myślę) żeby móc robić jedno i drugie, a jak nie chcę komentować to heja, bez rejestracji. No i teraz już z czystym sumieniem mogę autorowi tematu polecić zalukaj, chyba że upiera się przy empiku :)
autor tematu dopiął swego tak czy inaczej, i szczerze mówiąc nie rozumiem wszystkich jak to sie mówi rozpływających się w zachwytach? nad tym serialem, nie wiem moze za mało uważnie go oglądam ale dla mnie zawsze wzorem sherlocka holmesa bedzie robert downey jr i jeszcze sie taki nie urodzil i pewnie prędko nie urodzi który by przebił jego kreacje.