PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 25 tys. ocen
6,5 10 1 25463
2,0 2 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

sezon 4??

ocenił(a) serial na 7

czy odcinki, które były wyemitowane 16.05.2018 roku tj. 3 sezon odcinki 9 i 10 to był finał sezonu?? czy będzie jeszcze odcinek 11 i kiedy? bo ze strony wynika , że chyba 30.05.2018?

maaajenka

Odc. 11 na pewno będzie tylko zastanawia mnie, jak również ciebie termin tego odc.. Skąd Filmweb wziął ten termin, z jakiej strony, dobrze by było podać źródło ?

eb_piekna

29.05. 2018 https://www.tvmaze.com/shows/2158/shadowhunters-the-mortal-instruments/episodes

ocenił(a) serial na 7
eb_piekna

Czyli z tego wynika ze final jeszcze przed nami??

maaajenka

Shadowhunters podzielili 20 odc. na dwie części. Odc. 9 i 10 miały swoją premierę finałową 15.05. Kolejne 10 odc. jest upublicznione po nieokreślonej (jak dotąd) przerwie, jak w przypadku 10 odc. tak w przypadku 20 odc. będzie odc. finałowy, jeśli kolejny raz zrobią podwójny odcinek, może być ciekawie.
Ps. podobnie miało miejsce przy 2 sezonie, który został rozdzielony na A i B, między nimi była 3 miesięczna przerwa.
Mam nadzieje ze moja odpowiedz ciebie satysfakcjonuje

ocenił(a) serial na 7
eb_piekna

jak najbardziej. dziękuję. dopiero niedawno zaczęłam swoją przygodę z tym serialem, więc jeszcze nie przechodziłam przez przerwy pomiędzy sezonami, albo sezonem A czy B.

maaajenka

Ciesze się. Zapraszam również na tą stronę http://shadowhunters-polska.blogspot.com/2018/05/najnowsza-sesja-kathrine.html#m ore . Na tej stronie kontentujemy poszczególne odc. , aktorów, wywiady, lub porównujemy serial (sezony) do książek.

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Znalazłam coś takiego na stronce "W oficjalnym oświadczeniu telewizji Freeform czytamy, że obecnie emitowany 3. sezon Shadowhunters będzie ostatnim. Dobrą wiadomością dla fanów jest zamówienie dwóch dodatkowych odcinków, które zakończą opowiadaną historię. Innymi słowy sezon 3B będzie finałowym sezonem noszącym tytuł: Shadowhunters: The Final Hunt. Jego premiera ma nastąpić wiosną 2019 roku. Wraz z dwoma dodatkowymi epizodami łącznie będzie 12 odcinków. Dwa finałowe odcinki mają być oparte na 6. tomie, który kończy książkową serię." Gdzie tam wiosna 2019 trochę sobie jeszcze poczekamy. Ale szkoda, że będzie trzeba się rozstać z serialem :(

Wiolus1988

Mi też będzie trudno się z nim rozstać :( ja byłam jedna z tych która serial lubiła od początku i ani nie przeszkadzali mi aktorzy ani odbieganie od fabuły :). Wielka szkoda że nie będzie 4 sezonu

maaajenka

odcinek 11 sezonu 3 będzie już 25 lutego

zuzk_264

szkoda wlasnie chciala bym by pojawily sie kolejne serie shadowhunters wciagnelo mnie maksymalnie ze azmi szkoda sie z nimi rozstac :(

reitermagdalena

3 sezon to dla mnie zdecydowanie za malo