PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1714
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 21

ocenił(a) serial na 8

Będzie się działo :D

Ayaz jest zły na Okyu, że mu nic nie powiedziała o otrzymanej propozycji. Seyma podejrzewa, że Derin kocha się w jej sąsiadce, jednak chłopak wszystkiemu zaprzecza i uwiarygadnia swoje słowa pocałunkiem. Sibel i Ilker organizują przyjęcie dla wszystkich bliskich znajomych, by ogłosić im niezwykłą nowinę… Ayaz i Mete informują swoich pracowników o sytuacji firmy i wstrzymaniu czasowo prac… Wciąż zły na Derina Ayaz wraz z Mete udaje się do mieszkania mężczyzny, gdzie znajdują zaskakujące nagrania. Ayaz podczas wspólnej kolacji daje Derinowi jeden dzień na usunięcie się z ich życia. Nieoczekiwanie gaśnie światło i znika nie tylko mężczyzna, ale również Seyma i Okyu. Co gorsza nigdzie nie ma po nich śladu…

ocenił(a) serial na 1
krokodylica89

czyli kogo?

ocenił(a) serial na 9
darjaa

ruda miotła = brat Oyku

Pamiętacie scenę, w której pijana Oyku pomyliła własnego brata z rudym mopem? :P

mistrzyniF1

Bo to właśnie potęga umysłu Oyku:))

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

trochę mnie rozbawiło jak oni się tak wszyscy wyubierali na czarno ^^ zupełnie jakby to była stypa po Oyku już :P

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

to samo skojarzenie przyszło mi na myśl XD jeszcze nic nie wiadomo a oni już rozpaczają

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

a Ayaz jakiś taki bladziutki biedaczek :(

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

ale w tym czarnym golfiku wygląda całkiem całkiem ;) nawet taki zabiedzony :P

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

smutny taki, zapłakany. a Seyma weszła do domu, wszyscy się na nią gapią jak ciele w malowane wrota, nikt nic nie mówi, tylko patrzą :D

krokodylica89

Ayaz to i w worze pokutnym wyglądałby zarąbiście,a Ayaz zaspany,napruty,skacowany to ci dopiero uczta dla oczu,facet ma talent aktorski,nie to co te nasze usmarkane pseudo gwiazdory!

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

biedny Ayaz, jak on strasznie rozpacza ;( nie mogę na to patrzeć.. to takie przykre ;(

Ostatnia scena z Seymą wyszła genialnie, super odcinek, bardzo emocjonujący ;)

Ktoś wie o co chodzi z tym zdjęciem co znalazł Ayaz? o co chodziło Derinowi ?

ocenił(a) serial na 8

hmmm, może zabrał ją tam, gdzie ją pierwszy raz spotkał?

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

Może może on jej robił to zdjęcie i zabrał ja tam do jakiegoś studia. ja osobiście wolę bardziej wesołe odcinki. szczególnie z Ilkerem i Emre

ocenił(a) serial na 8
darjaa

ja też, ale ten był dobrze zrobiony, całkiem przyjemnie się go oglądało :)

mistrzyniF1

ja plakalam razem z moim kochanym Ayazem, no serce mi sie krajalo jak go widzialam tak smutnego, gdzie nasz stary kochany Ayaz ?:( a Derin jaki psychol, szok, nie spodziewalam sie, dobre mial odczucia co do niego Ayaz, smutny ale faj y odcinek. i podobala mi sie scena matki i syna tzn Ayaza i Onem.

ocenił(a) serial na 8
nunax4

Onem pewnie na krótko miła, ale lepsze to niż nic ;) Derin naprawdę nieźle, a nawet dobrze się zaczął zapowiadac ;)

ocenił(a) serial na 9
darjaa

ja też wolę te wesołe ;)

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

tylko że tak na razie się nie zapowiada chyba na te wesołe ;> wszystko się okaże

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

piątkowy odcinek będzie mega zabawny :DDD

ocenił(a) serial na 8

nic tylko się cieszyć ;P

Może powinni poszukać pierwszego nagrania i tam bedzie jakiś ślad?

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

już nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka :D

mistrzyniF1

ja też,oglądałam po turecku jutrzejszy,ale nic nie mówię:))

veronka2015

a fajny tak jak 21?

użytkownik usunięty
mzytua13

ja oglądałam jutrzejszy i się trochę rozczarowałam..
Sytuacja z Oyku rozwiąże się zaraz na początku odcinka a dalszą część odcinka będą zamulać.
Ale to tylko moja opinia :p

Wgl dla mnie to jest niepojęte, ze Ayaz zawsze wygląda bosko. Nawet taki zapłakany i blady prezentował się świetnie. Szczęściarz :D

ocenił(a) serial na 8

taki jego urok <3

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ah ten Ayaz , i jak tu nomalnie życ ,nic tylko podziwiać :* :D

ocenił(a) serial na 1

moim zdaniem dobrze, że się rozwiąże na początku odcinka to jest plus tego serialu, że wszystko szybko się dzieje szybko się kłócą i szybko się godzą, gorzej jak by pół filmu była porwana, a na drugie pół straciła pamięć...jak Ayaz będzie śpiewał na Oyku urodzinach....ah

mistrzyniF1

Ayaz płaczący - biedactwo, chętnie bym go pocieszyła ;))