Będzie się działo :D
Ayaz jest zły na Okyu, że mu nic nie powiedziała o otrzymanej propozycji. Seyma podejrzewa, że Derin kocha się w jej sąsiadce, jednak chłopak wszystkiemu zaprzecza i uwiarygadnia swoje słowa pocałunkiem. Sibel i Ilker organizują przyjęcie dla wszystkich bliskich znajomych, by ogłosić im niezwykłą nowinę… Ayaz i Mete informują swoich pracowników o sytuacji firmy i wstrzymaniu czasowo prac… Wciąż zły na Derina Ayaz wraz z Mete udaje się do mieszkania mężczyzny, gdzie znajdują zaskakujące nagrania. Ayaz podczas wspólnej kolacji daje Derinowi jeden dzień na usunięcie się z ich życia. Nieoczekiwanie gaśnie światło i znika nie tylko mężczyzna, ale również Seyma i Okyu. Co gorsza nigdzie nie ma po nich śladu…
ruda miotła = brat Oyku
Pamiętacie scenę, w której pijana Oyku pomyliła własnego brata z rudym mopem? :P
trochę mnie rozbawiło jak oni się tak wszyscy wyubierali na czarno ^^ zupełnie jakby to była stypa po Oyku już :P
to samo skojarzenie przyszło mi na myśl XD jeszcze nic nie wiadomo a oni już rozpaczają
smutny taki, zapłakany. a Seyma weszła do domu, wszyscy się na nią gapią jak ciele w malowane wrota, nikt nic nie mówi, tylko patrzą :D
Ayaz to i w worze pokutnym wyglądałby zarąbiście,a Ayaz zaspany,napruty,skacowany to ci dopiero uczta dla oczu,facet ma talent aktorski,nie to co te nasze usmarkane pseudo gwiazdory!
biedny Ayaz, jak on strasznie rozpacza ;( nie mogę na to patrzeć.. to takie przykre ;(
Ostatnia scena z Seymą wyszła genialnie, super odcinek, bardzo emocjonujący ;)
Ktoś wie o co chodzi z tym zdjęciem co znalazł Ayaz? o co chodziło Derinowi ?
Może może on jej robił to zdjęcie i zabrał ja tam do jakiegoś studia. ja osobiście wolę bardziej wesołe odcinki. szczególnie z Ilkerem i Emre
ja plakalam razem z moim kochanym Ayazem, no serce mi sie krajalo jak go widzialam tak smutnego, gdzie nasz stary kochany Ayaz ?:( a Derin jaki psychol, szok, nie spodziewalam sie, dobre mial odczucia co do niego Ayaz, smutny ale faj y odcinek. i podobala mi sie scena matki i syna tzn Ayaza i Onem.
Onem pewnie na krótko miła, ale lepsze to niż nic ;) Derin naprawdę nieźle, a nawet dobrze się zaczął zapowiadac ;)
tylko że tak na razie się nie zapowiada chyba na te wesołe ;> wszystko się okaże
ja oglądałam jutrzejszy i się trochę rozczarowałam..
Sytuacja z Oyku rozwiąże się zaraz na początku odcinka a dalszą część odcinka będą zamulać.
Ale to tylko moja opinia :p
Wgl dla mnie to jest niepojęte, ze Ayaz zawsze wygląda bosko. Nawet taki zapłakany i blady prezentował się świetnie. Szczęściarz :D
moim zdaniem dobrze, że się rozwiąże na początku odcinka to jest plus tego serialu, że wszystko szybko się dzieje szybko się kłócą i szybko się godzą, gorzej jak by pół filmu była porwana, a na drugie pół straciła pamięć...jak Ayaz będzie śpiewał na Oyku urodzinach....ah