Ilość odcinków zdecydowanie zniechęca, przynajmniej mnie. Wiele można zarzucić argentyńskim czy meksykańskim serialom, ale tam przynajmniej ilość odcinków jest z góry wiadoma i nie są to aż tak kosmiczne liczby. Jasne, że 200 czy 300 odcinków to też sporo ale 890?! Między innymi dlatego wolę te latynoskie seriale od niektórych polskich - "Pierwsza Miłość", "Samo Życie" itp. bo mają jakiś konkretny scenariusz, który się w odpowiednim momencie skończy, a tutaj widzę że to kolejny tasiemiec :/.
Sama jestem zdumiona. Wychodzi na to, że telenowela jest nadawana codziennie i jeden odcinek trwa prawie godzine. Ja nie wiem jak nadążają z pisaniem scenariusza i kreceniem odcinka taka ekspresowa telenowela.
w Hiszpanii wczoraj to już 934 odc leciał i dalej będzie, i nie wiadomo kiedy skończą
Nawet ciekawy ale liczba odcinków przeraża, bo i wiadomo nasza tv na pewno tyle odc nie zamówi, pewnie skończy się na 200 odc i koniec z transmisją będzie, więc nie wiem czy warto kontynuować bo miło się ogląda no i lubię hiszpańskie tv i kino, kiedyś rodzinę serrano puszczali i też skoczyło się na 3 sezonach a było 8 sezonów szkoda że wtedy przerwali.
Sekret można oglądać na hiszpańskiej stronie , wszyściutkie odcinki, gdybym umiała hiszpański to bym po trochu oglądała a to ta strona
http://www.atresplayer.com/television/series/el-secreto-de-puente-viejo/
a na naszej stronie playpuls to mi przerywa, a takie godziny transmisjii że oglądalność marna i skonczą jak wyżej pisałam