kiedys byla taka akcja zeby pisac sms :D i moze by to powtorzyc? :> moglibysmy sie jakos
rozdzielic ze kazdy ma swoja A lub cos ;D i od czasu do czasu do siebie pisac ;D
tak było,nawet bylam pomyslotworczynia tego wszystkiego, rozdzielilam kazdemu do kogo ma pisac itp,ale chyba nie wypalilo,ale to juz nie ode mnie zalezalo...ja do swojej A pisalam, ale to czy inne dziewczyny pisaly i czemu przestaly to nie wiem. po drugie nie wypalilo gdyz nie znalysmy sie i nie znamy i po kilku sms-ach na prawde trudno kogos zakosczyc sensowna wiadomoscia... no coz....szkoda..
To można zrobić tak: założyć jakąś stronę na hasło (będę je znały tylko "uczestniczki" zabawy) i każda napisze kilka najistotniejszych informacji o sobie. A nóż coś z tego wyjdzie ;)
Dokladnie, mozna jakis blog czy cos, lub forum gdzie odpowiadalyby chetne na jakies pytania czy cos :) Tylko nie wiem czy zrobic tak jak wtedy, ze kazda dziewczyna miala swoja A i ona byla dla kogos A czy jakos inaczej?
Mogłoby też być tak, że jedna osoba byłaby A i to jej wysyłalibyśmy informacje o nas, ale wątpię, żeby komuś się chciało ;/
Dokładnie, bardziej będą chętni jeżeli będzie to działało w obie strony :P W sumie można i takiej osoby poszukać, jeżeli by się znalazła to przecież nie ma problemu :) W sumie niech chętne osoby na razie zgłaszają się tutaj i podadzą swoje nr gadu-gadu i jeżeli ktoś byłby chętny zostać naszą A to niech to uwzględni. A jak nie, to jakoś się podzielimy, np. wiekowo..
dziewczyny wtedy nawet robilam ankiete z takimi pytaniami i na prawde bylo sporo tych informacji....i tak czy siak nie wypalilo...
no właśnie, każda osoba by musiała o sobie coś powiedzieć żeby ''A'' mogło wysyłać SMS'y. I sądzę że każdy powinien mieć swojego A, i wysyłać SMSy do jednego A, na zasadzie że ktoś by zrobił losowanie. bo chyba nikt nie chce podawać swojego telefonu połowe świata, która przypadkiem zajrzy na jakąś stronę xd
no na pewno nie byloby to tak :) po prostu ja bym mogla zebrac wszystkich i jakos rozlosowac i po prostu wymieniliby sie potem numerami telefonow :P tylko nie wiem jak to zorganizowac zeby bylo "lepiej" czy po prostu kazdy sobie porozmawia z swoim A i pogadaja miedzy sobą o sobie itp xd
Mógłby mi ktoś dokładniej wyjaśnić? Chodzi wam o to, że podalibyśmy komuś jakies info o sobie, żeby on wysyłał nam wiadomości od A, tak?
W sumie to mogę się dołączyć jak plan wypali :D
myślę że mogłoby to wypalić..
np moglibyśmy powiedzieć temu komuś jakąś naszą małą tajemnicę i ten ktoś by potem nasz szantażował nawiązując do tego w smsach .
najlepiej jakby jakaś jedna założycielka założyła GG i podała numer, a tam każdy by napisał coś o sobie + kontakt tel/gg (zależy jak kto chce dostawać wiadomości) i np. dałaby czas na zgłaszanie się do jakiegoś tam dnia po czym rozlosowałaby te numery i każdy by dostał 1. tak byłoby chyba najlepiej, bo ja bym chciała nie wiedzieć kim jest moje A.
a wiec jak robimy: kazdy dostaje swojego A i jest dla kogos A i dogaduja sie miedzy soba? czy jakies inne propozycje? :)
Też się piszę, oczywiście, mogłoby być ciekawie.
No i żeby to działało w dwie strony, jak już dziewczyny wspominały. Bazowanie na paru tajemnicach może być trochę trudne, ale od czego jest kreatywność ;)
no nie powiem, ciekawa koncepcja... mogłabym się na to pisać, chociażby z czystych nudów i mojej beznadziejnej chęci spróbowania wszystkiego=3
chetne dziewczyny - mozecie podac nr gg? :) napisalabym do was i bysmy pogadali jak to zrobic itp ;D
mogę spróbować, ponieważ pomysł naprawdę brzmi świetnie, jednakże jestem osobą która co kilka dni musi błagać mamę o doładowanie konta . Rzadko coś mi na nim zostaje, i to pewnie stanowiłoby problem :D
Ja mam podobną sytuację ;D Ale szczęście mam w orange i kupuję sobie pakiet 600 sms i mam spokój na jakiś czas xP
w imieniu swoim i koleżanek chciałabym wam przedstawić nasze wspólne dziecko - WCEH ; ) czyli Wyznania CaleboEzroHoliczek! zapraszamy zarówno fanki/fanów jak i osoby pragnące podyskutować o odcinku, podzielić się swoimi przemyśleniami dot. A czy po prostu spotkać nowych ludzi!
https://wceh.fora.pl/
Tak jak pisała shiva89 było już takie coś ;) Brałam w tym udział, a nawet ostatnio wysłałam jakaś wiadomość jako A :D Nie wiem czy Wam to wypali, nas było wtedy sporo.. . Miałyśmy wspólnego maila i tam się dzieliłyśmy informacjami, albo wiadomościami jakie dostałyśmy. Każda wypełniła ankietę o sobie, a później jej A to dostawała. Na początku nawet coś się działo, ale później upadło.. Ja chyba ze 2 razy coś dostałam od swojej A ;) Jeśli chcecie zaoszczędzić trochę kasy to wysyłajcie smsy z bramek albo niech A ma osobę w tej samej sieci ;) Miłej zabawy! :D
Genialny pomysł! Dobrze by było, gdyby co pare dni wysyłało by się komuś takie info, co wydarzylo się w danym tygodniu, przecież nasza A musi skądś brać info. Były by to wiadomosci typu: poznałam chłopaka, pokłociłam się z przyjaciółką, obgadałam ją itd.
A i warto też, byśmy jako A przestrzegały ortografię, interpunkcję, duża literkę i polskie znaki. W końcu amerykańska A to przestrzega ;>
Dziewczyny, czy ta akcja się odbędzie? Jeżeli wy np. nie możecie się nią zająć, to mogę zaoferować swoją pomoc. ;)
jestem mega zainteresowana też mogłabym pomóc lub po prostu uczestniczyć w zabawię .
9362968 moje gg.
tez jestem ciekawa czy Wam poszlo...my kiedys cos takiego orgzanzowalysmy i na prawde mialysmy zrobione i wszystko wymyslone na dobrym poziomie....a czemu sie nie powiodlo...do dzis nie wiem:/