PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73144
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

kiedys byla taka akcja zeby pisac sms :D i moze by to powtorzyc? :> moglibysmy sie jakos
rozdzielic ze kazdy ma swoja A lub cos ;D i od czasu do czasu do siebie pisac ;D

ocenił(a) serial na 8
xnatalia98x

tak było,nawet bylam pomyslotworczynia tego wszystkiego, rozdzielilam kazdemu do kogo ma pisac itp,ale chyba nie wypalilo,ale to juz nie ode mnie zalezalo...ja do swojej A pisalam, ale to czy inne dziewczyny pisaly i czemu przestaly to nie wiem. po drugie nie wypalilo gdyz nie znalysmy sie i nie znamy i po kilku sms-ach na prawde trudno kogos zakosczyc sensowna wiadomoscia... no coz....szkoda..

shiva89

To można zrobić tak: założyć jakąś stronę na hasło (będę je znały tylko "uczestniczki" zabawy) i każda napisze kilka najistotniejszych informacji o sobie. A nóż coś z tego wyjdzie ;)

yvonneD

Dokladnie, mozna jakis blog czy cos, lub forum gdzie odpowiadalyby chetne na jakies pytania czy cos :) Tylko nie wiem czy zrobic tak jak wtedy, ze kazda dziewczyna miala swoja A i ona byla dla kogos A czy jakos inaczej?

xnatalia98x

Mogłoby też być tak, że jedna osoba byłaby A i to jej wysyłalibyśmy informacje o nas, ale wątpię, żeby komuś się chciało ;/

yvonneD

Dokładnie, bardziej będą chętni jeżeli będzie to działało w obie strony :P W sumie można i takiej osoby poszukać, jeżeli by się znalazła to przecież nie ma problemu :) W sumie niech chętne osoby na razie zgłaszają się tutaj i podadzą swoje nr gadu-gadu i jeżeli ktoś byłby chętny zostać naszą A to niech to uwzględni. A jak nie, to jakoś się podzielimy, np. wiekowo..

xnatalia98x

Ja oczywiście jestem chętna ;p

ocenił(a) serial na 8
yvonneD

dziewczyny wtedy nawet robilam ankiete z takimi pytaniami i na prawde bylo sporo tych informacji....i tak czy siak nie wypalilo...

shiva89

No zawsze jest trudno to zorganizowac, ale moze jakos wypali...sprobowac nie zaszkodzi :)

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

no właśnie, każda osoba by musiała o sobie coś powiedzieć żeby ''A'' mogło wysyłać SMS'y. I sądzę że każdy powinien mieć swojego A, i wysyłać SMSy do jednego A, na zasadzie że ktoś by zrobił losowanie. bo chyba nikt nie chce podawać swojego telefonu połowe świata, która przypadkiem zajrzy na jakąś stronę xd

ravival_

no na pewno nie byloby to tak :) po prostu ja bym mogla zebrac wszystkich i jakos rozlosowac i po prostu wymieniliby sie potem numerami telefonow :P tylko nie wiem jak to zorganizowac zeby bylo "lepiej" czy po prostu kazdy sobie porozmawia z swoim A i pogadaja miedzy sobą o sobie itp xd

ravival_

Mi się wydaje, że powinnyśmy znać się dość dobrze na takie zabawy, ale można spróbować... :P

ocenił(a) serial na 9
smiles

Mógłby mi ktoś dokładniej wyjaśnić? Chodzi wam o to, że podalibyśmy komuś jakies info o sobie, żeby on wysyłał nam wiadomości od A, tak?
W sumie to mogę się dołączyć jak plan wypali :D

anusialka94

myślę że mogłoby to wypalić..
np moglibyśmy powiedzieć temu komuś jakąś naszą małą tajemnicę i ten ktoś by potem nasz szantażował nawiązując do tego w smsach .

ocenił(a) serial na 10
dzasstajn

najlepiej jakby jakaś jedna założycielka założyła GG i podała numer, a tam każdy by napisał coś o sobie + kontakt tel/gg (zależy jak kto chce dostawać wiadomości) i np. dałaby czas na zgłaszanie się do jakiegoś tam dnia po czym rozlosowałaby te numery i każdy by dostał 1. tak byłoby chyba najlepiej, bo ja bym chciała nie wiedzieć kim jest moje A.

użytkownik usunięty
xnatalia98x

dobry pomysl, ja pewnie bym się 3 godziny zastanawiała co wysłać xd

a wiec jak robimy: kazdy dostaje swojego A i jest dla kogos A i dogaduja sie miedzy soba? czy jakies inne propozycje? :)

xnatalia98x

Może najpierw zbierzemy "ekipę" i wspólnie się nad tym zastanowimy?

yvonneD

Ja także jestem chętna!:>

ocenił(a) serial na 5
xnatalia98x

Też się piszę, oczywiście, mogłoby być ciekawie.
No i żeby to działało w dwie strony, jak już dziewczyny wspominały. Bazowanie na paru tajemnicach może być trochę trudne, ale od czego jest kreatywność ;)

xnatalia98x

no nie powiem, ciekawa koncepcja... mogłabym się na to pisać, chociażby z czystych nudów i mojej beznadziejnej chęci spróbowania wszystkiego=3

ocenił(a) serial na 6
Lucid_D

ja tez chętnie
;d

koki3112

chetne dziewczyny - mozecie podac nr gg? :) napisalabym do was i bysmy pogadali jak to zrobic itp ;D

ocenił(a) serial na 6
xnatalia98x

12859130:)

użytkownik usunięty
xnatalia98x

11540059

xnatalia98x

24348540 ;)

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

23553742 ;)

ocenił(a) serial na 5
xnatalia98x

10087845

ocenił(a) serial na 5
Just_be_yourself

tylko niech mi ktoś dokładnie powie o co chodzi.

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

3771060 D Pewnie, że jestem chętna ;D

zagubiona_

34530214

zagubiona_

34530214

xnatalia98x

34530214

xnatalia98x

Up! ;)

xnatalia98x

To co robimy dalej?

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

mogę spróbować, ponieważ pomysł naprawdę brzmi świetnie, jednakże jestem osobą która co kilka dni musi błagać mamę o doładowanie konta . Rzadko coś mi na nim zostaje, i to pewnie stanowiłoby problem :D

Cleveland

Ja mam podobną sytuację ;D Ale szczęście mam w orange i kupuję sobie pakiet 600 sms i mam spokój na jakiś czas xP

yvonneD

chętna! 10092363

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

w imieniu swoim i koleżanek chciałabym wam przedstawić nasze wspólne dziecko - WCEH ; ) czyli Wyznania CaleboEzroHoliczek! zapraszamy zarówno fanki/fanów jak i osoby pragnące podyskutować o odcinku, podzielić się swoimi przemyśleniami dot. A czy po prostu spotkać nowych ludzi!

https://wceh.fora.pl/

xnatalia98x

Czemu ikt się nie udziela? Przecież może z tego wyjść niezła zabawa! ;)

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

można się jeszcze zgłosić? ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudiaaa2

właśnie, można się jeszcze zgłosić? :)

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

Tak jak pisała shiva89 było już takie coś ;) Brałam w tym udział, a nawet ostatnio wysłałam jakaś wiadomość jako A :D Nie wiem czy Wam to wypali, nas było wtedy sporo.. . Miałyśmy wspólnego maila i tam się dzieliłyśmy informacjami, albo wiadomościami jakie dostałyśmy. Każda wypełniła ankietę o sobie, a później jej A to dostawała. Na początku nawet coś się działo, ale później upadło.. Ja chyba ze 2 razy coś dostałam od swojej A ;) Jeśli chcecie zaoszczędzić trochę kasy to wysyłajcie smsy z bramek albo niech A ma osobę w tej samej sieci ;) Miłej zabawy! :D

ocenił(a) serial na 10
xnatalia98x

Genialny pomysł! Dobrze by było, gdyby co pare dni wysyłało by się komuś takie info, co wydarzylo się w danym tygodniu, przecież nasza A musi skądś brać info. Były by to wiadomosci typu: poznałam chłopaka, pokłociłam się z przyjaciółką, obgadałam ją itd.
A i warto też, byśmy jako A przestrzegały ortografię, interpunkcję, duża literkę i polskie znaki. W końcu amerykańska A to przestrzega ;>

użytkownik usunięty
xnatalia98x

jeśli to aktualne to ja się zgłaszam na chętną :)

ocenił(a) serial na 10

Ja też jestem chętna ;)
Mój numer gg : 41456607.

ocenił(a) serial na 10
BTR_2

Dziewczyny, czy ta akcja się odbędzie? Jeżeli wy np. nie możecie się nią zająć, to mogę zaoferować swoją pomoc. ;)

xnatalia98x

jestem mega zainteresowana też mogłabym pomóc lub po prostu uczestniczyć w zabawię .
9362968 moje gg.

xnatalia98x

Mm .. I Jak Powiodło Się To Wam ?

ocenił(a) serial na 8
pattka_

tez jestem ciekawa czy Wam poszlo...my kiedys cos takiego orgzanzowalysmy i na prawde mialysmy zrobione i wszystko wymyslone na dobrym poziomie....a czemu sie nie powiodlo...do dzis nie wiem:/

shiva89

Ja brałam w tym twoim udział, ale SMS-y przestały do mnie przychodzić, ja z czasem też przestałam wysyłać.