PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73141
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

podobne seriale

ocenił(a) serial na 7

troszkę dłuży mi się czekanie na kolejne odcinki. Co oglądacie w międzyczasie? Znacie coś
godnego polecenia?

ocenił(a) serial na 5
mollekuqe

ostatnio przez takie czekanie tygodniowe na wszystkie moje seriale, rozpoczęłam seans the lying game. na podstawie książki tej samej autorki co PLL. może będzie dobrym zapychaczem :) skończyłam sezon w trzy dni, aczkolwiek jakoś nie biorę się za następny. boję się, że niedługo będę całkowitym no-lifem, bo tylko seriale oglądam ;)

ocenił(a) serial na 7
paps

widziałam wczoraj jeden odcinek wieczorem.. z braku laku może być :P

ocenił(a) serial na 9
mollekuqe

Ja polecam the lying game aczkolwiek nie jest zachwycający lubię również the secret circle choć jest o nadprzyrodzonych zdolnościach ale nie ma tam wampirów co jest chyba w tym momencie zaskakujące. Oglądałam również one tree hill bardzo przyjemne i wciągnęłam się w tajemnice amy choć nie wiem dlaczego

użytkownik usunięty
mollekuqe

Moze pamiętniki wampirów. Pierwsze kilka odcinkow nuda, ale pozniej bardzo wciąga. Tylko ostatni sezon zepsuli ;/ Ale pierwsze 2 warte obejrzenia.

No i polecam jeszcze Hart of Dixie, chodz ma zupelnie inny klimat.

ocenił(a) serial na 5

ja właśnie czekając na kolejne PLL włączyłam sobie Pamiętniki Wampirów, patrzę a tam Melissa z PLL a tak się głowiłam gdzie ja ją widziałam wcześniej :D chociaż jak dla mnie to i tak wygląda jak Marta Żmuda.

użytkownik usunięty
itsuwari

No ale teraz ściela wlosy i moim zdaniem źle wygląda ;/

ocenił(a) serial na 5

strasznie się postarzała i w ogóle jest straszną zołzą w kłamstewkach :C

itsuwari

Mellisa tzn aktorka grającą Melissę - Torrey DeVitto jest dziewczyną lub żoną Paula Wesleya tego wampira. Ja ją lubię z serialu Beautiful People. Tam grała raczej pozytywny charakter. No a jako osoba to jest bardzo zaangażowana w akcje charytatywne i dlatego ją za to bardzo szanuje. Choć jako Melissa to naprawdę czarny charakter.

ocenił(a) serial na 7

yoursun - właśnie jakoś mnie nie wciągają te całe pamiętniki , może faktycznie powinnam im dać drugą szansę??
Hart of Dixie oglądam cudnowny :-)

użytkownik usunięty
mollekuqe

To nie wiem moze glee ;p ?

mollekuqe

AniAnakin poleca: Grimm, Nine lives of Cloe King, Pamiętniki Wampirów (mogą by), The secret circle.

AniAnakin

the secret circle jest tylko 1 sezon bo 2 nie nakręcili i wycofali siętakże ja bym się nie wkręcała na jego oglądanie:)

kaziulla17

w sumie racja obejrzałam pierwszy, a jak się dowiedziałam, że drugiego nie będzie miałam małą załamke xP

AniAnakin

no ja właśnie tak samo, tymbardziej że się rozkręcał:(no ale co zrobic:)

mollekuqe

GOTOWE NA WSZYSTKO! W MOIM MNIEMANIU NIC NIE PRZEBIJE TEGO SERIALU.

ocenił(a) serial na 9
mollekuqe

Oprócz PLL polecam 90210. Oglądałam też The sicret circle, ale niestety na 1 sezonie się skończyło :(

nestea188

mollekuqe jeśli masz zamiar oglądać 90210 to dobre to jest tylko do 3 sezonu, potem robi się z tego takie dno że szkoda gadać, więc radziłabym Ci w ogóle tego nie zaczynać, ale jeśli Tobie nestea się podoba to ok :)

ocenił(a) serial na 7
paulinamarchewka14

nie nie raczej mnie jakoś nie ciągnie do tego serialu
:D

ocenił(a) serial na 1
mollekuqe

"Internat" (El internado). Serial produkcji hiszpańskiej o dość podobnej tematyce i klimacie. Naprawdę dobry, polecam.

ocenił(a) serial na 3
mollekuqe

GOSSIP GIRL<3 once upon a time, hart of dixie

ocenił(a) serial na 3
mollekuqe

How I Met Your Mother, ten serial rozśmieszy każdego :D Jeśli lubicie komedie.
Jeśli ktoś szuka ambitniejszych produkcji to zdecydowanie Gra o Tron, ale to nie młodzieżówka i nie każdy lubi takie klimaty.
Hmm... 'Pamiętniki wampirów' polecam tak średnio, niby oglądam, ale jakoś niespecjalnie mnie wciąga...
Degrassi: Nowe pokolenie to genialna młodzieżówa, ale jest problem z dostępnością pierwszych sezonów z lektorem lub napisami więc tylko dla władających angielskim.

mollekuqe

Gotowe na wszystko, American Horror Story, Dexter, Breaking Bad. Moze nie podobne, ale z pewnoscia kazdy powinien je obejrzec przed smiercia :P

ocenił(a) serial na 6
mollekuqe

Nine lives of Cloe King - nawet nei zaczynaj bo zdjeli w połowie 1 sezonu -.-
The secret circle - tez nie warto bo tylko 1 sezon wiec bedziesz zirytowana jak ja, ze nie wiesz co dalej ;p

Ja oglądam:
The walking dead - byłam negatywnie nastawiona do tego, a wciągnął mnie od 1szego odcinka!
The Carrie diaries - serial o Carrie Bradshow, ale na podstawie książki. Bardzo przyjemny ;)
Awkward. - jak na produkcję mtv to naprawdę super serial, aż byłam zaskoczona! Zabawny serial o dziewczynie i jej 2 chłopakach hehe
Skins - wersja brytyska ofc. Najlepszy serial jaki widziałam! Pierwsze 4 sezony mega! To perypetie paczki licealistów - bardzo zabawne ;)
Zaklinacz dusz - bardzo fajnie, dobrze zrobiony serial o kobitce, która widzi duchy i im pomaga, czasami nawet dreszczyk może przejść przy oglądaniu ;)

Ogólnie to też już nie mam co oglądać xP Coś nowego mogliby wypuścić teraz :P

ocenił(a) serial na 5
mollekuqe

o tak, hart of dixie również polecam :) Bluebell wprowadza mnie w błogi nastrój.
ogólnie to mogę polecić:
glee, hart of dixie, chirurdzy, new girl (komediowy, uwielbiam!) awkward (to samo!), pll, the lying game, zemsta (całkiem fajny pierwszy sezon, za drugim nie nadążam), suits (obecnie mój ulubiony), 90210 (ale lepiej zaprzestać na 3 sezonie), ostatnio zaczęłam switched at birth (całkiem przyjemny, ale klimat specyficzny, głuchoniemi, miganie, itp), veronica mars (mam wielki sentyment, mój pierwszy serial, który mnie uzależnił. motyw zabójstwa, szukanie mordercy, zagadki, liceum, miłośc, więc w sumie prawie to samo co pll, z tym, że Kristen Bell ma więcej rozumu w głowie :) + nie ma Ezry... :P) no i rzecz jasna gossip girl.
chyba wszystko :)

ocenił(a) serial na 7
paps

Polecam The following, wyszło dopiero 6 odc. ale serial jest naprawdę ciekawy. Np. Moje kochane Arrow <3 Beauty and the beast. Medyczny Body of proof... nie wiem co jeszcze ;)

ocenił(a) serial na 7
mollekuqe

Mentalista, Magia kłamstwa,

ocenił(a) serial na 9
mollekuqe

Nie koniecznie podobne ale to oglądam: Breaking Bad, 90210, The Lying Game, TVD, Revenge i mam zamiar zacząć tajemny krąg.

b2mC95

o tak Skins wersja British <3 Podobny klimat mają Gotowe na wszystko. Serial z zagadką to również gossip girl. Ja do ostatniego odcinka nie wiedziałam kto jest gossip girl więc pozytywnie zaskoczona byłam. A serial gdzie jest jeszcze więcej zagadek - nawet więcej niż w PLL- to serial LOST. Warto chociaż rewelacyjny pilot serialu obejrzeć. A ostatnio robię z chłopakiem maraton How I Met Your Mother. Serial jest mega życiowy, śmieszny, uroczy, czasem wzruszający i warto obejrzeć choćby dlatego, że wszyscy o nim mówią.

ocenił(a) serial na 10
mollekuqe

Jeżeli chodzi o tajemnice i zagadki to polecam Revenge (zemsta), El Internado(Internat) świetny serial,Tajemny Krąg ale jest tylko 1 sezon,bo z nastolatkami jest wiele ale jeżeli chodzi o tajemnice i sekrety to polecam najbardziej te trzy :-)

ocenił(a) serial na 10
lovemessages

aaa i Supernatural też elegancki serial :D

ocenił(a) serial na 5
mollekuqe

Jak dla mnie nie ma nic lepszego od Dextera. A oprócz tego polecam już wcześniej wymieniane Gotowe na wszystko, Revenge (to tak w podobnym klimacie) i jeszcze White Collar :)

ocenił(a) serial na 10
mollekuqe

90210 :) POLECAM