słyszałam, że FBI zamknęło megavideo i strony z nimi powiązane... gdzie będzie można
teraz oglądać PLL? T.T
tez ogladalam normalnie, a potem kiedy chcialam wlaczyc nastepny odcinek, to juz byl tylko bialy ekran
na kinomaniaku też tak jest... nie chce się załadować, ale plotkara podobno normalnie działa. :/ możecie to sprawdzić u siebie?
właśnie nie wiem. szukam, ale nie mogę znaleźć :/ a właśnie wciągnęłam się w nowy serial... może ktoś jednak zna stronę na której można obejrzeć seriale?
to sa wlasnie uroki ogladania online, w sumie musze powiedzic, ze wczoraj probowalam ogladac Pretty i tez mi nie dzialaly, ale dzisiaj juz wszystko chodzi. Cierpliwosci!
No niestety .. Na nic nasze czekania, skoro megavideo zostało na DOBREEEE zamknięte !!
A tak w ogóle to zaczeli się brać za neta:| Facebook ma być zamknięty , Wiki itp.:|
a sory pomyliło mi się i w złe miejsce komentarz wpisalam xd przeciez wiem ze fb to nie FBI ;p
a sory pomyliło mi się i w złe miejsce komentarz wpisalam xd przeciez wiem ze fb to nie FBI ;p
popieram ; ) wcześniej oglądałam przez iitv a teraz pobieram i nie dość że mam szybciej - bo praktycznie chwilę po tym jak kochana YHAM (no Shatzy i equinox? też) zrobi napisy, to jeszcze jakość dużo lepsza. no i jeszcze jeden plus - można sobie potem obejrzeć np. na wakacjach gdzieś bez wifi :D
Możecie mi powiedzieć skąd ściągacie/gdzie oglądacie PLL ? Został mi ostatni odcinek pierwszego sezonu ahrg! ;D
chomikujl :D np u mnie najnowszy odcinek 2 sezonu jest za free :)
chomik Elissaa
no ale nie wszystkie odcinki są w Video Zer czy Video BB ;) (tylko bez spacji, FW ma swoje humorki xd)
coś im sie chyba pomyliło =.= czyli pewnie pozostanie nam livestream (o ile tego też nie podciągną pod piractwo) i czekanie na AXN, za***iście : (
podejrzewam że może być tak ze skoro megaupload zamknęli to powoli będą zamykać wszystko
To w takim razie chyba możemy pożegnać się z napisami? Jezu, to już jest przesada.
Teraz zamknęli już resztę takich stron jak megaupload. Świetnie.
To w takim razie chyba możemy pożegnać się z napisami? Jezu, to już jest przesada.
Teraz zamknęli już resztę takich stron jak megaupload. Świetnie.
głupota, nagle zaczęło im to przeszkadzać... -_-
pewnie nadal będzie można brać z torrentów odcinki, napisy itp., ale ile problemów to narobi -_-
Właśnie dlatego muszę się zastanowić czy nadal chcę tłumaczyć te napisy, skoro piractwo to dla nich problem, a bez piractwa nie ma napisów.
liczę na Anonymous w tej sprawie, już i tak jest bardzo głośno nt. protestów i buntów :P bez przesady, tyle lat było tak, jak jest, i wszyscy byli szczęśliwi. gdyby seriale i filmy były dostępne na całym świecie w ten sam sposób - spoko, mogę to zrozumieć, ale ciekawe, jak ludzie z Polski, Hiszpanii czy innych krajów, które nie mają amerykańskiej telewizji, mają oglądać te produkcje... co za świat :|
Najlepiej niech zablokują wszystkie strony rozrywkowe i ostawią te, które im się jeszcze przydadzą, bo w końcu po co pozwolić zwykłym, szarym ludziom na trochę rozrywki? -.-
pozostanie nam tylko kablówka...nawet zadania domowego nie zrobisz z pomocą internetu tylko trzeba będzie się trochę bardziej wysilić i robić z książkami. Co za idiotyzm. Nie będzie google, nie będzie wikipedii, nie będzie NIC!
:/