PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73138
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

słyszałam, że FBI zamknęło megavideo i strony z nimi powiązane... gdzie będzie można
teraz oglądać PLL? T.T

ocenił(a) serial na 10

tez ogladalam normalnie, a potem kiedy chcialam wlaczyc nastepny odcinek, to juz byl tylko bialy ekran

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

na kinomaniaku też tak jest... nie chce się załadować, ale plotkara podobno normalnie działa. :/ możecie to sprawdzić u siebie?

użytkownik usunięty
ladyyS

nie mam facebooka xD
;/ a są jakies inne odtwarzacze ?

ocenił(a) serial na 10

właśnie nie wiem. szukam, ale nie mogę znaleźć :/ a właśnie wciągnęłam się w nowy serial... może ktoś jednak zna stronę na której można obejrzeć seriale?

to sa wlasnie uroki ogladania online, w sumie musze powiedzic, ze wczoraj probowalam ogladac Pretty i tez mi nie dzialaly, ale dzisiaj juz wszystko chodzi. Cierpliwosci!

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

ale megavideo zostało zamknięte, więc co tutaj ma działać? :)

imhotyournot

aha, no chyba, ze tak , nie czytalam calego watku, akurat pretty nie sa w megavideo!

rybcia13

tzn. mialam na mysli ten odcinek co ogladam

rybcia13

No niestety .. Na nic nasze czekania, skoro megavideo zostało na DOBREEEE zamknięte !!

A tak w ogóle to zaczeli się brać za neta:| Facebook ma być zamknięty , Wiki itp.:|

cocoatea

Hahaha Facebook? powaznie??

użytkownik usunięty

FBI to nie facebook :D

ocenił(a) serial na 10

HAHAHAHHA.. leże :D

użytkownik usunięty
ladyyS

a sory pomyliło mi się i w złe miejsce komentarz wpisalam xd przeciez wiem ze fb to nie FBI ;p

użytkownik usunięty
ladyyS

a sory pomyliło mi się i w złe miejsce komentarz wpisalam xd przeciez wiem ze fb to nie FBI ;p

użytkownik usunięty

:D haha spoko spoko

imhotyournot

http://www.spidersweb.pl/2012/01/megaupload-zamkniete-i-oskarzone-o-piractwo.htm l ;o;o

ocenił(a) serial na 10
cocoatea

to jest porażka... ciekawe gdzie będzie można oglądać PLL ://

imhotyournot

Trzeba będzie czekać na okropną wersje z lektorem na AXN. :DDDDDD

Ari180

A serial ma powrócić? Wiadomo coś? ;)

imhotyournot

Lepiej ściągnąć odcinek z internetu.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

popieram ; ) wcześniej oglądałam przez iitv a teraz pobieram i nie dość że mam szybciej - bo praktycznie chwilę po tym jak kochana YHAM (no Shatzy i equinox? też) zrobi napisy, to jeszcze jakość dużo lepsza. no i jeszcze jeden plus - można sobie potem obejrzeć np. na wakacjach gdzieś bez wifi :D

youhaveamessage

ja zawsze sciagam ale teraz na torrentach nie ma nowego odcinku.... Ktos wie skad pobrac?

ocenił(a) serial na 10
makulatura10

podałabym Ci link, ale FW go nie akceptuje nawet po rodzieleniu : (

ravival_

Możecie mi powiedzieć skąd ściągacie/gdzie oglądacie PLL ? Został mi ostatni odcinek pierwszego sezonu ahrg! ;D

użytkownik usunięty
matioss8

chomikujl :D np u mnie najnowszy odcinek 2 sezonu jest za free :)

chomik Elissaa

ravival_

juz sa no torrentach :) rano nie bylo a pare dni po premierze :)

makulatura10

Jakie torrenty ? Na polishtracker nie ma ;/

ocenił(a) serial na 5
matioss8

na isohunt.com są od razu ;)

Szwedka

A macie jakieś sprawdzone strony z których można pobierać PLL czy też inne seriale? :]

ocenił(a) serial na 10
Lexi1617

darkwarez ;)

ocenił(a) serial na 10
Lexi1617

peb peel, ale filmweb nie akceptuje linków :D

imhotyournot

na i itv, tam jest kilka do odcinka, np. video ob. ja dziś oglądałam też na zalukaj :P

ocenił(a) serial na 10
smiles

no ale nie wszystkie odcinki są w Video Zer czy Video BB ;) (tylko bez spacji, FW ma swoje humorki xd)

ravival_

Dziwne, ja ściągnęłam nowy odcinek wczoraj po południu ; <

ocenił(a) serial na 7
Blaczek

Taaa juz od 26 stycznia nie bedzie tak latwo ze sciagniem ...

użytkownik usunięty
Dzoana95

a co będzie 26?

http://nt.interia.pl/wiadomosci/news/polsce-grozi-cenzura-i-sciganie-internautow ,1748809
to bedzie

użytkownik usunięty
rybcia13

wow nieźle muszę pościągać swoje pliki z chomika :D

ocenił(a) serial na 10

coś im sie chyba pomyliło =.= czyli pewnie pozostanie nam livestream (o ile tego też nie podciągną pod piractwo) i czekanie na AXN, za***iście : (

użytkownik usunięty
ravival_

podejrzewam że może być tak ze skoro megaupload zamknęli to powoli będą zamykać wszystko

rybcia13

To w takim razie chyba możemy pożegnać się z napisami? Jezu, to już jest przesada.
Teraz zamknęli już resztę takich stron jak megaupload. Świetnie.

rybcia13

To w takim razie chyba możemy pożegnać się z napisami? Jezu, to już jest przesada.
Teraz zamknęli już resztę takich stron jak megaupload. Świetnie.

youhaveamessage

głupota, nagle zaczęło im to przeszkadzać... -_-
pewnie nadal będzie można brać z torrentów odcinki, napisy itp., ale ile problemów to narobi -_-

yootsuu

Właśnie dlatego muszę się zastanowić czy nadal chcę tłumaczyć te napisy, skoro piractwo to dla nich problem, a bez piractwa nie ma napisów.

youhaveamessage

liczę na Anonymous w tej sprawie, już i tak jest bardzo głośno nt. protestów i buntów :P bez przesady, tyle lat było tak, jak jest, i wszyscy byli szczęśliwi. gdyby seriale i filmy były dostępne na całym świecie w ten sam sposób - spoko, mogę to zrozumieć, ale ciekawe, jak ludzie z Polski, Hiszpanii czy innych krajów, które nie mają amerykańskiej telewizji, mają oglądać te produkcje... co za świat :|

youhaveamessage

Najlepiej niech zablokują wszystkie strony rozrywkowe i ostawią te, które im się jeszcze przydadzą, bo w końcu po co pozwolić zwykłym, szarym ludziom na trochę rozrywki? -.-

ocenił(a) serial na 7
yvonneD

pozostanie nam tylko kablówka...nawet zadania domowego nie zrobisz z pomocą internetu tylko trzeba będzie się trochę bardziej wysilić i robić z książkami. Co za idiotyzm. Nie będzie google, nie będzie wikipedii, nie będzie NIC!
:/

ocenił(a) serial na 9
ilovecinema

nie bedzie wikipedii czy to jakis zart ?xd

olcia_pll

A czy jest możliwość, że nie będzie n24 i reszty takich portali?

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

ponoć jest dużo sprzeciwów przeciw temu. To jest chore !