gdzie można obejrzeć najnowsze odcinki?
nie mam foxa czy na czym to leci żeby obejrzeć, zawsze oglądałam na tych stronach których już nie ma.
i jeśli byłyby napisy chociaż to byłoby dobrze :)
i uprzedzę niektóre złośliwe komentarze żeby się uczyć angielskiego i że każdy zna angielski, otóż ja nie znam, od dziecka uczyłam się innych, angielskiego nie znam na tyle żeby rozumieć wszystko w filmach.
będę wdzięczna za odpowiedź
a może być złośliwy komentarz o tym, żeby przejrzeć tematy poniżej? padło już kilkanaście takich pytań i całkiem sporo odpowiedzi.
najszybciej odcinki są na tvseries, napisy są zazwyczaj następnego dnia po premierze
przejrzałam wcześniej z grubsza ale wszędzie gdzie pojawia się spoiller to po prostu wolałam nie wchodzić w te tematy ale dzięki
rozumiem. po prostu praktycznie przy każdym nowym odcinku jest wysyp nowych tematów z takimi pytaniami. to ździebko irytujące. miłego seansu :)
domyślam się :) może gdyby temat był tak zatytułowany to łatwiej byłoby mi znaleźć a też wolę najpierw obejrzeć odcinek niż szukać w komentarzach żeby się nie trafiło coś co wolałabym się dowiedzieć w trakcie oglądania :)
dziękuję za odpowiedź i miłego dnia
Wyszukiwarka nie boli: http://www.filmweb.pl/search/forum?forumCategory=15&q=gdzie+obejrze%C4%87&forum= 30015112
ty odpowiadasz w ogóle normalnie na jakieś pytania? czy do każdego masz pretensje że w ogóle śmiał zadać pytanie
Normalnie odpowiadam na normalne pytania, a na głupie pytania jest głupia odpowiedź. Proponuje założyć jeszcze z 10 niepotrzebnych wątków ;)
dla jednego coś jest głupie dla innego normalne.
jak masz odpowiadać złośliwie to lepiej nie odpowiadaj.
ja zadałam normalne pytanie.
chciałam się dowiedzieć więc założyłam zapytałam i koniec.
może nie każdy ma czas żeby siedzieć szukać bo komuś korona z głowy zleci jak normalnie odpowie. to już nie mój problem.
i zmień trochę podejście do ludzi zadających pytania.
tak ci przeszkadza że ktoś zapyta o coś co wg ciebie jest głupie? zastanów się.
pozdrawiam i zmień trochę podejście.
Jeśli ktoś nie ma czasu, to właśnie polecam wpisać dwa słowa w wyszukiwarkę, będzie szybciej, niż zakładać nowy temat i czekać na jakąś miłą odpowiedź.
nie miłą- normalną.
a ja nie zadaję pytań i nie siedzę jak głupia czekając
po prostu robię swoje a jak mam chwilę to zajrzę czy ktoś nie odpisał. miłego dnia