PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73142
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

gdzie można obejrzeć najnowsze odcinki?
nie mam foxa czy na czym to leci żeby obejrzeć, zawsze oglądałam na tych stronach których już nie ma.
i jeśli byłyby napisy chociaż to byłoby dobrze :)
i uprzedzę niektóre złośliwe komentarze żeby się uczyć angielskiego i że każdy zna angielski, otóż ja nie znam, od dziecka uczyłam się innych, angielskiego nie znam na tyle żeby rozumieć wszystko w filmach.
będę wdzięczna za odpowiedź

agaka_4

a może być złośliwy komentarz o tym, żeby przejrzeć tematy poniżej? padło już kilkanaście takich pytań i całkiem sporo odpowiedzi.
najszybciej odcinki są na tvseries, napisy są zazwyczaj następnego dnia po premierze

teoyaomqui

przejrzałam wcześniej z grubsza ale wszędzie gdzie pojawia się spoiller to po prostu wolałam nie wchodzić w te tematy ale dzięki

agaka_4

rozumiem. po prostu praktycznie przy każdym nowym odcinku jest wysyp nowych tematów z takimi pytaniami. to ździebko irytujące. miłego seansu :)

teoyaomqui

domyślam się :) może gdyby temat był tak zatytułowany to łatwiej byłoby mi znaleźć a też wolę najpierw obejrzeć odcinek niż szukać w komentarzach żeby się nie trafiło coś co wolałabym się dowiedzieć w trakcie oglądania :)
dziękuję za odpowiedź i miłego dnia

agaka_4

Wyszukiwarka nie boli: http://www.filmweb.pl/search/forum?forumCategory=15&q=gdzie+obejrze%C4%87&forum= 30015112

akima_

ty odpowiadasz w ogóle normalnie na jakieś pytania? czy do każdego masz pretensje że w ogóle śmiał zadać pytanie

agaka_4

Normalnie odpowiadam na normalne pytania, a na głupie pytania jest głupia odpowiedź. Proponuje założyć jeszcze z 10 niepotrzebnych wątków ;)

akima_

dla jednego coś jest głupie dla innego normalne.
jak masz odpowiadać złośliwie to lepiej nie odpowiadaj.
ja zadałam normalne pytanie.
chciałam się dowiedzieć więc założyłam zapytałam i koniec.
może nie każdy ma czas żeby siedzieć szukać bo komuś korona z głowy zleci jak normalnie odpowie. to już nie mój problem.
i zmień trochę podejście do ludzi zadających pytania.
tak ci przeszkadza że ktoś zapyta o coś co wg ciebie jest głupie? zastanów się.
pozdrawiam i zmień trochę podejście.

agaka_4

Jeśli ktoś nie ma czasu, to właśnie polecam wpisać dwa słowa w wyszukiwarkę, będzie szybciej, niż zakładać nowy temat i czekać na jakąś miłą odpowiedź.

akima_

nie miłą- normalną.
a ja nie zadaję pytań i nie siedzę jak głupia czekając
po prostu robię swoje a jak mam chwilę to zajrzę czy ktoś nie odpisał. miłego dnia

ocenił(a) serial na 10
agaka_4

Możesz oglądać na kinoman tv, video anyfiles - tu na pewno znajdziesz najnowsze odcinki :)