PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73144
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wren

ocenił(a) serial na 7

Ok, wszyscy wiemy, że uroczy, cacy, ten akcent i w ogóle :D ale nie wydaje wam się to podejrzane, że on tak się pcha do dziewczyn? Najpierw Spencer, potem chwilę Hanna, teraz znowu Spencer i to od razu jak zerwała z Tobym. Jakby się chciał jak najszybciej dostać do ich kręgu. Wyczuwam A team.

aczkolwieczka

mozliwe ale watpie, jak dla mnie jest za glupi do A TEAM, i nie jest taki przystojny ciota

aczkolwieczka

A w jakich okolicznościach on sie poznał z Melissa? Bo wszystkie osoby starsze od głównych bohaterek maja wspólna przeszłość, więc może dla niego tez znajdzie sie tam miejsce?

ocenił(a) serial na 7
boskam

Szczerze to nie wiem jak się poznali ale możliwe, że masz rację, może jeszcze wyjdzie z nim jakaś historia.

aczkolwieczka

W książce poznali się w Starbucksie ;p Mel stała przed nim i kupowała Latte

ocenił(a) serial na 3
aczkolwieczka

w Rosewood 75% populacji męskiej ma słabość do dziewczyn albo od siebie młodszych, albo starszych.

ocenił(a) serial na 7
milkie_way

hehe, no tak :D

ocenił(a) serial na 1
aczkolwieczka

Powiem Ci tak - z początku go podejrzewałem, ale z każdym odcinkiem coraz mniej.
W dodatku w 3x20 Spencer dostała od "A" wiadomość że pożałuje pocałunku z Wrenem - gdyby on był jednym z A to raczej byłoby na odwrót, chcieliby, żeby był ze Spencer, prawda? I to byłaby już druga bliska Spencer osoba, którą okazuje się zdrajcą, trochę to dziwne.
Zresztą w spoilerach powiedzieli że w finale zobaczymy Wrena od innej strony, że ktoś zginie, a Wren będzie miał z tym coś wspólnego - tak więc raczej na pewno nie on jest A i zabójcą Ali. Raczej będzie osobą, która uratuje tyłki kłamczuchom i dokopie prawdziwemu złoczyńcy (ktokolwiek się nim okaże).