No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!
The last song-szczerze powiedziawszy, to od razu przekreśliłam ten film, oglądałam go tylko ze względu na to, że przekonała mnie koleżanka. I mimo to, że gra tam Sajruska, to film jest naprawdę piękny i wylałam pod koniec hektolitry łez.
No chyba, że to też widziałaś :P
Dobra :D cofam prosbe o pomoc :D widzialam zbyt duzo filmow chyba ;P ciezko mi cos doradzic :/ zadowole sie jakims horrorem klasy B :D
Chciałam polecić Twój na zawsze, ale oglądałaś :D Z tych nowszych filmów, które mi się podobały a nie masz w obejrzanych to Dziewczyna z marzeniami ;D
A wiesz, ze ostatnio nawet chcialam to ogladnac, ale zrezygnowalam w ostatniej chwili :D juz mi pare osob mowilo, ze fajny ;) dziekuje dobra kobieto ;*
http://kwejk.pl/obrazek/443971/aria,%E2%99%A5.html
a tak jakoś ;d
mam nadzieję,że zmądrzeją ludzie w tym serialu i a&j będą razem ;d
Ojjjj jest, jest ;) i wbrew powszechnym opinia wygladala bardzo ladnie w ostatnim odciku z tymi wielkimi kolczykami ;P jakos tak jej pasowaly :D
Haha, ja już nawet mowę powitalną przygotowałam ;D
Mi się tam bardzo podobała z tymi kolczykami. Wiecie, ładnemu we wszystkim ładnie :P
Achhh tak tylko mowie bo gdzies czytalam jakas wypowiedz, ze Aria sobie niedlugo namioty zacznie do uszu przyczepiac :/ ludzie sa zlosliwi, nie ma co :/
ps. nie moge sie doczekac mowy :D
Ale to napisały dzieci okupu i prohibicji? Czy jakieś polskie? Bo jak te drugie, to luz, u nas to normalka przecież :P
zazdroszczą jaj urody i tych kolczyków pewnie też ;)
odbiegając od Arii to oglądałam dziś 16 odcinek na AXN i Emily naprawdę lepiej grała w 1 sezonie niż teraz.. tzn. może nie lepiej tylko jakoś ta jej rola więcej wnosiła do serialu.. teraz taka mdła jest, niby coś się wokół niej dzieje, ale tak bez wyrazu to wszystko
Emily? No coś Ty, przecież ona idealnie oddaje każdą rozterkę i emocje, które nią targają! :P
A ogląda któraś może Skins? Bo się zastanawiam, czy nie zacząć, bo wszyscy się tym tak zachwycają
ja zamierzam zacząć jak skończę The O.C. :D - strasznie polecam jakby co :D
i jeszcze jak nie widziałyście to Switched at Birth też polecam ;D coś innego niż PLL i cała reszta, chociaż trochę w tym stylu :) wciągnął mnie niesamowicie i nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, niestety podobnie jak PLL dopiero w styczniu ;(
No to ja niedługo będę w końcu mogła zobaczyć nowe odcinki:
-TVD
-Chirurgów
-House'a (chociaż ten sezon będę oglądać głównie ze względu na Chase'a i 13)
-Kości
-GG
No i mojego najukochańszego Supernatural <3 Trochę się tego uzbierało ;D Więc ja będę miała umilony czas do czekania na kolejne odcinki PLL ;D
napisz coś w skrócie o Supernatural jak możesz ;D zastanawiałam się nad nim, ale ilość sezonów do nadgonienia mnie trochę przeraża ;D
To tak jak mnie, a juz ogladam tyle seriali. Nie wiem gdzie mialabym jeszcze ten upchnac:D a tez przymierzam sie wlasnie do Secret Circle ;P
No więc, jest 2 braci-Sam i Dean. Kiedy oni byli mali ich matka została zamordowana, a potem spalona, ale nikt nie umiał wyjaśnić przyczyny, dlatego ojciec postanowił dowiedzieć się tego na własną rękę. Okazało się, że zrobił to demon, który przy okazji nakarmił krwią małego Sama, co potem niesie za sobą ogromne konsekwencje (nie chcę zdradzać jakie, jeśli się zdecydujesz oglądać, to się wyjaśni, bo akurat wątek z krwią ciągnie się przez parę sezonów). Takim sposobem ich ojciec staje się łowcą (zabija duchy, demony, potwory itp) i chce, żeby jego synowie też byli nimi w przyszłości, ale Sam się zbuntował i wdał się w taką kłótnię z ojcem, że w efekcie, się wyprowadził i nie utrzymują ze sobą kontaktów. Po 4 latach przyjeżdża do niego jego brat-Dean i mówi, że ojciec nie wrócił z polowania, dlatego prosi go o pomoc w poszukiwaniach. Niedługo potem dziewczyna Sama zostaje zabita w identyczny sposób, co ich matka. Więc zdesperowany Sam decyduje się rozpocząć życie łowcy, razem ze swoim bratem.
Ogólnie, pierwsze 2 sezony są najstraszniejsze, bo prawie każdy odcinek to polowanie na coś zupełnie innego (i czasem mega strasznego, był np. odcinek z krwawą Mary-nie mogłam patrzeć w lustro przez następny tydzień). Potem fabuła zaczyna się kręcić wokół jednej, konkretnej rzeczy i zaczyna się robić coraz ciekawiej, nie jest już strasznie (jak dla mnie).
Już nie raz płakałam ze śmiechu albo smutku oglądając ten serial, dlatego naprawdę go polecam, niech ilość sezonów Cię nie zrazi ;)
edit; miało być krótko, a wyszło jak zawsze
ojej dziękuję za wspaniałą recenzję :D z tego co napisałaś, to wydaje się być interesujący i narobiłaś mi tylko kłopotu :D trzeba było napisać: JEST BEZNADZIEJNY, NIE OGLĄDAJ GO, BO SZKODA CZASU :D
dobra, skończę The O.C., postaram się jak najszybciej obejrzeć Skins i wezmę się za Supernatural :D olaboga!
Ja tez nie ogladam ;P ale nigdy nie przepadalam za serialami o szpitalach :D nie lubie widoku krwi ;P
zacznij;)
wciąga! ej, jak mogłaś naszemu Jasonkowi dać1pkt w konkursie na najprzystojniejszego faceta w pll?! oj nu nu nu ;p
jeszcze nigdy mu nie dałam 3 pkt :D:D:D wybaczcie, ale co ja zrobię :D prawie wszystkie mu dajecie 1 miejsce to ja będę wspierać Tobyego i Wrena :D
edit: JOY chyba dokańcza swoją mowę wstępną do 2 części tematu :D
edit2: właśnie mnie też odrzucił w chirurgach ten szpital.. z na dobre i na złe mi się skojarzyło i odpuściłam :D
A ktos moze oglada ten gdzie gra Ellijah Wood? W ogole ja juz mialam zaczac ogladac Nine lives of chloe king i dalej nawet pol odcinka nie zobaczylam :/ brak czasu :D nie jestem chyba jednak w stanie ogladnac wszystkiego co bym chciala :(
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lqzv75l5k81r0wamho1_1280.jpg?AWSA ccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1315259035&Signature=CXnI7LJLXLKM4ktHC2r lh5t1FYE%3D
prawie idealnie :(
Ja chciałam jeszcze zacząć oglądać Smallville, bo ponoć warto, wizytówka CW, ale patrze, a tu 10 sezonów ;o
na zamknięcie tematu daję 2 zdjęcia:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lr07kdAp1r1qfslajo1_500.png - dlaczego ona się tak w niego nie wpatruje w serialu ja się pytam?
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lqxstr7BUU1qemtuko1_500.jpg - ciężko to nawet jakoś skomentować, pozostawiam to Wam :D