PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73178
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No to czekamy na 4 sezon ! Dziewczyny już na planie, kręcą kolejne odcinki. Przesyłajcie spoilery i ciekawostki a jakoś przeczekamy tą długą przerwę.

Zdęcie Ash i Shay z planu 2 odc 4 serii
http://distilleryimage5.instagram.com/b1144af4925711e284b222000a1fbcf6_7.jpg

Malazaa

Będzie chyba jakiś flashback z mini kłamczuchami. Zgadnijcie która jest kim :D Ja już wiem
http://distilleryimage4.instagram.com/b526a3c2917511e2b22b22000a1f96e2_7.jpg

ocenił(a) serial na 10
Malazaa

Spojery co do sezonu 4 :
- do miasta wraca matka Alison i mieszkać będzie w swoim stary domu
- Mona staje się ofiarą A
- będzie flashback z Ali i Tobym
- dziewczyny wrócą na miejsce pożaru
- Hanna będzie bardzo cierpieć, przez to co było w bagażniku...
- Hanna będzie w tym sezonie ofiarą A
- A będzie grozić Tobyemu sprawami z przeszłości
- Emily/ Paige i Hanna/ Caleb nadal będą parą
- Może okazać się, że Maya jest w bagażniku
- Maya i Mona to kuzynki/ siostry...
- odbędzie się kolejny pogrzeb
- Lucas i Cece się pojawią
- pojawią się nowi bohaterowie
- matka Ali da nam nowe spojrzenie na lato kiedy zaginęła Ali i dowiemy się czemu była " pobita " w noc gdy spała u Spence
- w 2 odcinku dowiemy się o " ręce z ziemi "
- Paige jest w pierwszych 4 odcinkach
- tytuły : 4x01 A is for A-L-I-V-E
4x02 Turn of the shoe
4x03 "Cat's Cradle."
- pojawi się nowy oficer - (Sean Faris)
- w 1 odcinku Toby i Spencer wrócą do motelu z finału
- dziewczyny będą potrzebować Mony - odpowiedzi na pytania itp.
- Aria będzie probówać zapomnieć o Ezrze, będzie ciężko, ale da radę
- dowiemy się kto odwiedził Monę w 2x25
-

ocenił(a) serial na 10
megaami

CDN :
- Toby mówił prawdę o byciu A
- zobaczymy flashbacki z matką Tobiego
- Wren będzie w 4 sezonie
- dowiemy się więcej o relacji Jenna - Shana
- Marlene nazwała sezon 4 - KILLER
- Pierwszy odcinek zacznie się tam, gdzie skończył się finał 3 sezonu
- Być moze znów zobaczymy ducha dziewczynki
- 4x01 - sceny w domu Spencer, Emily i w kościele...
- w 4x02 spotkamy Jake'a i jedna kłamczucha się nim zainteresuje
- będzie 24 odcinki w tym sezonie
- w 4x01 dowiemy się kto zepchnął Iana z wieży
- w 4x01 - smutne wieści w tv

megaami

Bez jaj, zabili jej (Hannie) matkę?;/ skoro Lucas ma być w przyszłym sezonie to chyba tylko z powodu matki by cierpiała... no chyba, że to będzie Lucas a w 4 sezonie bedzie pojawiał się we flashback'ach... Ale to by było głupie bo w takim razie po co Wilden chciał odzyskać samochód? Bo po zatopieniu go matka Hanny się jeszcze gdzieś przewinęła chyba? o, albo może ojciec Caleba?
Jeśli to Maya to raczej Emily by bardziej cierpiała -.- WTF?
Aaalbo będzie tam Maya, a Hanna będzie cierpieć bo okaże się że kiedy utopiły samochód to ona jeszcze żyła :)

ocenił(a) serial na 10
Jagodowy_Tort

Matka jest w NY, a pomyśl może o tym, że cierpi przez to, że komuś innemu wyrządziła krzywdę wpychając samochód do wody.. np. przyjaciółce. Poza tym Hanna widziała się po tym z matką ;P

megaami

No to właśnie o tym pisze :) że utopiła samochód z żyjąca jeszcze np. Mayą :D co do jej matki to wieeem, że w NY tylko w jakimś innym wątku zaczęli to rozkminiać i jak zobaczyłam tu, że będzie cierpieć to pierwsza myśl była: matka :P

ocenił(a) serial na 5
Jagodowy_Tort

Ale czy przypadkiem ciało Mayi nie zostało znalezione bodajże w domu Emily? Wątpię bardzo aby to ona była w bagażniku.

ocenił(a) serial na 8
Jagodowy_Tort

To może być matka, co z tego że potem widziała się z Hanną ciało wcale nie musiało zostać zatopione, ktoś wyłowił samochód i włozył ciało do bagaznika :D

Vicky_Christina

Ja mam nadzieję, że to nie będzie matka Hanny - oznaczałoby to jej powrót do ojca i tej jego rodzinki. Poza tym matka Hanny jest chyba jednym z lepszych rodziców w serialu.

ocenił(a) serial na 8
Aishowa

To nie będzie matka, choć na początku też tak pomyśłałam, ale są spojlery, że matka Hanny - Ashley trafi do więzienia, czy zostanie aresztowana, więc po co mieliby cos takiego spojlerować, jeśli byłoby to nieprawdą?

megaami

Odcinek 4 będzie nosił tytuł: "Face Time"

megaami

nowy bohater będzie pocieszycielem Arii
Jason będzie występował tylko we flashback

willemite

Ashley być może będzie grozić więzienie lub do niego trafi

ocenił(a) serial na 9
willemite

htt p:/ /www .you tube. com / watch?v = M04JsGreOQw

użytkownik usunięty
madriutka

To promo nie jest prawdziwe, nie ma co się nim sugerować.. :)

ocenił(a) serial na 7
megaami

jak dla mnie w bagażnku jest Melissa/Shana/Jenna ;)

Venom_p23

Ja stawiam na Jasona, wcześniej obstawiałam jeszcze Paige, ale jak widać będzie w 4 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Venom_p23

Które potem razem spiskowały w domu Jenny xD jaaasne hahah

ocenił(a) serial na 7
megaami

kiedy "potem" spiskowały? Weź sobie popatrz na finał jeszcze raz. Przecież scena z bagażnikiem jest przed- statnią (ostatnia scena z "łapką w basenie"), a Jenny/Melissy/Shany nie widzimy już od długiego czasu wtedy. Potem spiskowały.... omg ;) i jeszcze się śmiejesz. Przecież to równie dobrze może być któraś z nich.

ocenił(a) serial na 10
Venom_p23

Taa, no właśnie o to chodzi, że ten ktoś był w bagażniku kiedy Hanna i Aria wpychały auto do wody. Widać to wyraźnie, no i jeszcze to migające światło. Jak zatem znalazły się tam?
Poza tym to Hanna ma cierpieć z powodu tego co jest w bagażniku. Czemu? Bo to był jej pomysł z zatopieniem samochodu.

ocenił(a) serial na 10
Venom_p23

i to nie był basen a fundamenty na altankę ;P

ocenił(a) serial na 5
megaami

"- Aria będzie probówać zapomnieć o Ezrze, będzie ciężko, ale da radę"

da radę, czyli DO NIEGO NIE WRÓCI?! NO WAAAAY! Ezra to taki wspaniały, nudny, pozbawiony charyzmy i jakiegokolwiek życia, psychopata.

paps

Haha ;) Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z Ezarii, która ciągnęła się przez 3 sezony - to chyba ulubiona para Marlenki ;)

ocenił(a) serial na 5
Aishowa

ja nie rozumiem, dlaczego tak ukochała sobie tego Ezrę. jeżeli to jest jej ideał mężczyzny, to ja jej bardzo współczuję. zapewne się zejdą, w 4b. a do tego czasu będzie wielki smutek Arii, mijanie się na korytarzach, nieśmiałe spojrzenia, och i pewnie nie raz musną się dłońmi i poczują dreszcze. mmm... już widzę wytrzeszczone oczyska Ezry.

paps

Też tego nie rozumiem - nie lubię Ezry od samego początku. Już w pierwszej scenie mi się nie spodobał i również jej współczuje, że Marlenka ma taki ideał mężczyzny. Wytrzeszczone oczy Ezry to druga najlepsza mina tego serialu - zaraz po stałej minie Emily :)

Aishowa

Zgadzam się z wami w 100%. Wiadomo jaki aktor ma zagrać nowego faceta Arii? Zresztą nieważne, po Ezrze i tak wiele gorzej nie trafi.

kin1313

Ja mam nadzieję, że pojawi się jakiś nowy facet, bo znając ich historię to mogą do siebie wrócić :/

ocenił(a) serial na 9
kin1313

Faceta, którym ma się zainteresować Aria ma podobno zagrać Sean Faris
http://www.filmweb.pl/person/Sean+Faris-134702

ocenił(a) serial na 10
paps

To był najbardziej taki 'breaking', załamujący moment w serialu. Oni nie mogą od siebie odejść! Kocham ich są dla siebie stworzeni a teraz co? Jeszcze ta scena na piętrze tak jak wtedy gdy niby mieli ze sobą zerwać z tego samego powodu...

ocenił(a) serial na 5
middleaged

tak, do tej pory czuję break w sercu. bez nich nie wiedziałabym, czym jest prawdziwa miłość.
jeśli Ezra nie okaże się A/mordercą/kimkolwiek ZŁYM, przejdzie do historii jako najnudniejsza postać wszech czasów.

ocenił(a) serial na 10
paps

haha ;D on jest taki dobry ze az nudny no masz racje.

ocenił(a) serial na 10
megaami

Wow, jestem w ciężkim szoku... Czyżby związek Arii i Ezry naprawdę przestał istnieć?! :O I jeżeli dowiemy się czegoś więcej o tej dłoni, to naprawdę myślicie, że pokazą nam tak od razu, że Ali jednak żyje?
Będzie ciekawie, i wyjaśni się nawet parę spraw z pierwszego sezonu, nieźle :P

ocenił(a) serial na 10
little_liar

I jeszcze ma się okazać, że Maya to siostra Mony? To akurat jest bez sensu..

ocenił(a) serial na 7
Malazaa

to będzie sugerowało, że dziewczyny już w pieluszkach coś "nagrzeszyły"i komuś podpadły ;P (może pociągną ten wątek z bliźniaczką?) Oby tylko nie było za dużo nowych postaci - ten policjant nowy i instruktor to aż świat..

ocenił(a) serial na 1
Venom_p23

Jeśli to naprawdę są nasz kłamczuchami i Alison <bo w sumie nie wiem czy tan blondynka to Hanna czy Alison> to będzie wielka wtopa scenarzystów, bo nie dalej jak dwa odcinki temu Spencer mówi, że nie znała Alison w 6 klasie, a te dziewczynki chyba nie wyglądają na 6 klasistki. (chociaż niech mnie ktoś poprawi, bo nie znam się na szkolnictwie w stanach + ciężko mi określić dokładny wiek po wyglądzie. Zwłaszcza dzieci.)

jackob_92

ta blond mini to mała hanna

willemite

w takim razie kim jest 3 ciemnowłosa? Jakoś nie potrafię ich przypasować

mignonnette

http:// www.wetpaint.com/pretty-little-liars/gallery/pretty-little-liars-season-4-check- out-the-liars-with-their-kid-versions-photos

ocenił(a) serial na 7
mignonnette

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/575102_503900142978408_1284163248_ n.jpg tutaj jest zdjęcie na którym widać, kogo będą grać te dziewczynki :)

ocenił(a) serial na 4
neggusia

Jeju podobno Lucy Hale ma 160 cm, to ile może mieć Mona ?

eryka0304

Na filmweb jest informacja, że aktorka grająca Monę ma 157 cm, tyle samo co Lucy Hale ( Aria). Może Aria ma na tym zdjęciu buty na obcasach, bo różnica wzrostu jest faktycznie bardzo duża.

ocenił(a) serial na 5
neggusia

na tym zdjęciu z samymi dziewczynkami, myślałam, że dziewczynka Spencer to dziewczynka Aria i odwrotnie :)
jakoś ta wysoka powinna być Spencer, a Aria malutka. lepiej mi pasują. a mała Emily ma więcej emocji na twarzy niż duża! :D

paps

jeszcze chyba w jednym z pierwszych odcinków będzie pogrzeb (ja osobiście myślą że Wildena i że jego ciało jest w bagażniku, bo ze spojlerów wynika, że to co tam jest sprawi wiele cierpienia Hannie + jej mama pójdzie do więzienia) więc by się zgadzało

willemite

i jeszcze znalazłam to co do spojlerów:
Speaking of someone that is maybe not done with A, are we going to see more of Lucas in Season 4? We haven't seen him in a while.

"Yeah, Lucas kind of dropped out. We will see him but not right away. He gave up a lot of information, so he's not a very trustworthy minion for A. He gave up too much, he's weak! In A's eyes, not in my eyes. In A's eyes, he's not someone who can be trusted. We had to bench him, so to speak."

Right before the finale, Wren took kind of a dark turn in Radley, but then we didn't see him in the finale. What role will Wren play in Season 4?

"Good question. Wren and Cece both will return. Not right away, but with Wren, it's fun for us to remind the audience your first impression of this person. Don't forget who he was in the first couple episodes, where he cheated on his fiancee with her little sister. He's a flawed character. We've come to like him, he's helped our girls when they were in trouble a couple times ... but the fact of the matter is, he's not someone we should trust. We should still keep him at arm's length and look at askance, because he came into our world as a cheater."

We saw more of the hand coming out of the ground, now being pulled by someone else. That's a flashback, right? And will we see more of it in Season 4?

"Yes [that's a flashback]. You'll be getting some insight into it in Season 4. Some insight as to who might be in that pit and who might have pulled that person out and how long that person was in the pit, etc."

We've seen seasons where Emily was the focus of A and now Spencer. Is Hanna or Aria, are they on deck in Season 4, to be the focus of A's aggression?

"Hanna. When we come back, it's Hanna. Oh, poor Hanna. A treats her like a lobster -- it's chill, kill and grill. Chill, kill and grill, poor Hanna. She's our resident lobster in Season 4A."

The season is going to be potent with new storylines and aggressively getting to the bottom of who is in charge and why this is happening to these girls and why they keep allowing this to happen

ocenił(a) serial na 10
willemite

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487412_515620281813595_11 89764419_n.png
ta piękna pani to mama Tobiego ;D

użytkownik usunięty
Malazaa

Skoro Hanna bedzie cierpiec przez to co jest w bagazniku, a nie bedzie to ani jej matka ani Caleb(no chyba ze jego ojciec) to znaczy, ze osoba, ktora tam jest umarła przez utopienie(tak pomysli Hanna, w rzeczywistosci moze sie okazac, ze osoba juz wczesniej byla martwa).
Więc jakim cudem ma to byc Jenna, Melissa bądź Shana skoro Emily rano wszystkie je widziala, a Hanna zatopila samochod kilka dni wczesniej? Musi wiec byc to ktos, kto nie pojawił się juz w serialu, po tym jak Hanna zatopila samochod !!!

ocenił(a) serial na 10

Jeśli chodzi właśnie o ten samochód to podejrzewałam, że może to być Cece. Zasugerowałam się tą sceną kiedy Wilden zaciągnął ją do samochodu, był na nią wkurzony. Ale z drugiej strony byłoby to za proste jak na ten serial. No i skoro Hanna ma cierpieć? Może masz rację - może pomyśli, że osoba, ktora jest w bagażniku (prawdopodobnie martwa) to zmarła przez nią, przez utopienie. Jestem bardzo ciekawa! :)

skyscraperr

Wren and Cece both will return. więc chyba nie ona

To pewnie Jason, to by wyjaśniło dlaczego jego matka sprowadzi się z powrotem do Rosewood - kolejna tragedia. + Jason ma się pojawiać tylko w retrospekcjach co przesądza sprawę. + koniec N.A.T klubu.

Ciekawi mnie co znaczył ten sabat czarownic w 3x24, wyglądało to tak jakby to Melissa przewodziła pozostałą dwójką czyli Jenną i Shaną, ale czemu posuwa się tak daleko, nawet do próby zabicia siostry? Jest na jednym z filmów topless czy jak skoro ich tak bardzo chce?
Ciekawe również jak to jest z Shaną, jest dla Jenny nowym Garrettem czy może to na poważnie.

ocenił(a) serial na 10
kin1313

Od początku czułam, że Melissa nie jest w porządku, według mnie ma z tym wszystkim co się dzieje dużo wspólnego. Mnie najbardziej zastanawia ta Shana - skąd ona się w ogóle urwała, co ma wspólnego z dziewczynami?