Hej ! Słuchajcie, była kiedyś taka akcja, w której osoby wysyłały sms'y jako A itd. Nie wiem czy to
wypaliło, ale tak sb pomyślałam że można to powtórzyć xd
Byłyby osoby które byłyby -A
oraz osoby jako tzw."ofiary -A" ;p
Jest ktoś chętny? Co wy na to?
To poczekajmy jeszcze do czwartku, jak nie będzie więcej chętnych to weźmiemy w tym udział tylko my.
Potrzeba głównego organizatora który się tym wszystkim zajmie, czyli pozbiera emaile, przygotuje liste pytań by A poznało ofiarę ( w końcu na jakiś postawach musi ją straszyć) no i najważniejsze dopilnuje porządku by każdy kogoś miał.
Chętni? :D
Mam nadzieję,że mała garść rad i pomysłów usprawni Waszą zabawę.;)
1-W celu ochrony przed odpowiedzialnością karną każdy uczestnik gry winień jest podpisać odpowiednią klauzulę,która zabezpieczy A i "ofiary".
2-Każdy uczestnik jest zobligowany do założenia konta na twiterze(jako źródło informacji dla innych "ofiar" i A). Przy tym regularnie postująć na tym serwisie. O rodzinie oraz przyjaciołach,znajomych możecie dla nich pozmieniać imiona i nazwiska(dla ich bezpieczeństwa).
4-Uczestnik jest zobligowany do aktywnego udzielenia się na forum-stworzonego specjalnie na cele tej gry. Po 14 dniach nieaktywności,taki uczestnik będzie usunięty z listy użytkowników. W razie napotkania sytuacji losowej jest zobowiązany do poinformowania Admina bądź innego uczestnika o stanie rzeczy.
5-Do każdej grupy ofiar będzie przydzielona szczególna grupa A. W tym celu tylko te obie grupy będę miały dostęp do swojego podforum na tej stronie. Podforum będzie służyło jako miniśrodowisko do nawiązania między ofiarami i A więzi oraz możliwość zgrania się i odkryć kim jest A.
6-Rozbudowana Ankieta.
twitter to nie jest dobry pomysł, kiedyś owszem ale teraz diametralnie uległ całkowitej zmianie. Właśnie z ciekawości tam zajrzałam raz jeszcze to co z nim zrobili to jest koszmar ---> twitter-lsakdhasj (przykład)
A może przesłać dalej tą informacje właśnie na twitterze, żeby było więcej osób , bo tak to szybko się dojdzie kto jest kim.
mail na którego będziecie wysyłac odpowiedzi z ankiety to ( costam199@gmail com ) :D
ANKIETA ( tylko osoby które chcą być ofiarami wysyłają odpowiedzi ci którzy wybrali opcje bycia A wysyłają mi po prostu swojego maila i informują o tym że chcą byc A)
1. Imię i Nazwisko ( nazwisko może być zmyślone, nie chce ingerować aż tak w prywatność)
2. Imiona rodziców oraz szczegółowy opis
3. Imiona najbliższych przyjaciół oraz szczegółowy opis
4. Imiona wrogów
5. Twoje zainteresowania
6. Głębszy opis twojej sympatii
7. Do jakiej szkoły chodzisz
8. Czego się boisz
9. Co najgorszego zrobiłeś w życiu, czy czegoś załujesz.
10. Co lubisz robić w wolnym czasie
11. Gdzie spędzasz wolny czas
12. Jakie masz marzenia
13. opisz się bardzo dokładnie
14. opisz po krótce twoje życie osobiste
Odpowiedzi mają być cholernie szczegółowe. Gdy wszyscy je nadeślą zacznę przydzielać wam A.
Jeśli coś brakuje lub chcieliście coś dodać do pytań to piszcie, albo jeśli coś nie odpowiada również proszę o poprawienie. Robiłam to na szybko. Aaaa i jeszcze jedno. Wszystkie Ofiary powinny kontaktować się poprzez swoje maile ( czyli rozmawiać o swoich dręczycielach, odgadywać ich tożsamość) ponieważ nie umiem i nie mam czasu robić jakiś forum, no chyba że ktoś chce się za to wziąć to proszę bardzo. A jeśli nie chcecie maili to możecie tutaj stworzyć osobny temat i no nie wiem... tutaj pisać.
Słuchajcie dostałam bardzo mało zgłoszeń. Jeśli do niedzieli nie pojawi się ich co najmniej 6 to chyba kończymy tą farsę.
WKURZYŁAM SIĘ !
a) nagle wszyscy się wycofują ( mowa o A) ponieważ smsy są za drogie dla nich. No ja pier*dole...
b) mam tylko 5 zgłoszeń w tym 3 ofiary i 2 A przy czym jeden A się wycofał
c) mam dość.
No sory wysłałaś mi paru swoich znajomych myślałem że to będą te osoby które się tutaj zgłosiły i te które wiedzą o sms pewnie tamte osoby nic o tym niewiedzom i jeszcze mogą być z tego kłopoty. Sama sobie wysyłaj do swoich znajomych, smsy też są drogie.
Wyslalam ci dziewczyny stad ktore są kolezankami i chcą byc u jednego A. Jaki ty jestes niedorozwiniety.
Dostając maila dostałeś także nick swoich ofiar, a przynajmniej powinieneś go dostać. Gdybyś trochę pomyślał odszukałbyś osobę, która ma taki sam nick tutaj.Wiedziałbyś że to osoba która się tu wcześniej zgłosiła. A w ogóle o kosztach trzeba było pomyśleć wcześniej zanim się zgłosiłeś że chcesz być A.
Nie ma co się oszukiwać, smsy są drogie i moim zdaniem powinny być wysyłane z bramki sms-owej. W celu uniknięcia dodatkowych kosztów dla "A" powinno się zmienić sms-y na maile (wiele osób teraz ma skonfigurowaną pocztę mailową z telefon), więc większej różnicy to nie zrobi.
Ja skonczyłam zabawe. Niech ktoś inny sobie przejmie pałeczke nad tym. Do widzenia.
chyba zepsułaś ;) stroisz fochy o nic tak naprawdę, wystarczy poczekać kilka dni a na pewno zbierze się wystarczająca ilość chętnych osób i wszystko dokładnie ustalimy. a wyzywanie kogoś od niedorozwiniętego jest chyba troszkę nie na miejscu.
To nie chodzi o chetnych, tylko o ludzi ktorzy ciagle mi w mailach pisza jakies AlE, nic im wiecznie nie pasuje. Zepsulam? No popatrz .. bo oprocz mnie nikt nie chcial sie za to wziac.
Btw. Sorry za brak polskich znakow, siedze na tel.
Czyli nic z tego zabawy? Jeśli zgłoszą się chętni, którzy są w miarę ogarnięci i się nie wycofają to chętnie się zaangażuję :) akurat się nudzę, a mam nielimitowane, darmowe sms do wszystkich. Inni mogą korzystać z bramek jak już ktoś powiedział, by uniknąć dużych kosztów. I jeszcze przydałoby się założyć nowy e-mail z innym nickiem, który nie jest podany na fw. :)