PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73140
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zarzucają nas w tym serialu tyloma ważnymi szczegółami i poszlakami, że trochę się już gubię.
Przypomni mi ktoś, czy wątek z czarnym łabędziem został rozwiązany? Nie wiadomo nadal, kto to
był? I jeszcze ten czerwony płaszcz, który pojawił się w najnowszym odcinku, jak to było z tym
płaszczem?

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Black Swan to była Melissa :)

sweetnothingg

Czarnym Łabędziem była Melissa, bodajże zaszantażowana przez A. Przyznała się w jednym z pierwszych odcinków tego sezonu :P

A tożsamość osoby w czerwonym płaszczu nieznana ;p

ocenił(a) serial na 8
smiles

Co do historii czerwongo płaszczu to ostnia miała go aria chyba w 2x24. Potem ktoś w tym płaszczu przyszedł do Monnyy. W którymś odcinku 3 sezonu była pokazana szafa Emily a wniej płaszcz. No i teraz znów widać osobe w tym płaszczu. Któraś z dziewczyn? =)

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Dzięki Wam trzem za przypomnienie :) W najnowszym odcinku płaszcz miała na sobie jakaś blondynka, ja od razu uznałam, że to Ali. Myślicie, że to możliwe? Pojawiła się też w śnie Arii, dziwny bardzo był ten sen, lalka przecież sama się nie przestawiła.

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Dziwny, dziwny bo Ali zabrała kartke a mimo to kartka dalej tam była.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Czyli uważasz, że to naprawdę była Ali? Ja słyszałam różne opinie, sama nie wiem co mysleć.

sweetnothingg

To byla Ali, zarowno u Ari byla Ali jak i w odbiciu szyby ukazala sie Hannie. Takie wskazkowki tworcow przed pokazaniem zywej Ali w nastepnych odcinkach.

Kartka byla, bo gdyby jej tam nie bylo widz w 100% wiedzial by juz ze Ali zyje, a na to jest za wczesnie, stad takie nieodmówienia. Zywa Ali to bedzie mega duzy zwrot i zostawia sie takie rzeczy na final sezonu, a nie daje do zrozumienia w 100% głupia scena z kartka...

ocenił(a) serial na 8
Faker

A jak skomentujesz szminke na szklance Hanny, otwarte tabletki i drzwi Spencer? Tam nie ma "niedomówiania".

Wonderlife

Nie pamietam juz tego, ale to tym bardziej jeszcze większa wskazówka na to ze Ali zyje. Dla mnie to nie ulega wątpliwości.

ocenił(a) serial na 10
Faker

Nie no, ogolnie rzecz biorac to ja tez jestem przekonana o tym, ze Ali zyje, ale sny Arii to co innego, no bo jak moze nie snic i nie ogarniac, ze to sie dzieje naprawde? Nie wyobrazam sobie czegos takiego.

sweetnothingg

No takie malo prawdopodobne z tego punktu widzenia, ale jezeli chodzi o to czy to sie wydarzyło czy nie - to tak, to miało miejsce na prawdę. Wyszlo malo realistycznie, bo tworcy chcieli zaakcentować ta niewiadoma czy Ali tam była czy nie aby nie bylo to na 100% pewne.

Ta kartke ze tam byla mozna tlumaczyc, ze byla ona (ta kartka) tylko pretekst do rozmowy dla Ali, nie chciala tej kartki, chciala porozmawiac i zobaczyc Arie, wyciągnęła kartke i ja odrazu wsadziła z powrotem przestawiając lalkę.

Ali jak na moje jest raczej dobra natomiast "A" to jakas inna osoba, ktora jest zla.