Osoba, którą poznajemy w pierwszym odcinku (głupio by było, gdyby był to ktoś, kto pojawia się w dalszych sezonach) i po której zapewne się tego nie spodziewamy. Śmierć - racja, ale nie widzieliśmy ciała.
youtube. com /watch?v=5Ip8gSw-rpo
Znalezione:
"In the first episode Spencer looks outside and see's someone that was blonde in the window of Alison's bedroom. If you look closley and pause it like I did you could tell easily that it is a wig and the shirt that is a maroon tank top with a white lace on top to cover cleavage its the same exact shirt that Maya was wearing in the scene before when she's walking with Emily"
Czyli nie jestem jedyną, która brała pod uwagę May'ę!
Ostatnio obejrzałam sobie jeszcze raz 1 sezon, i pomyślałam o May'i, to nie jest głupia teoria...
Ale teraz mamy już piąty sezon i o Mayi nic nie słychać, więc wątpię, że jest A. To by było chyba najgłupsze rozwiązanie ever. ;)
Najgłupszym rozwiązaniem byłoby, gdyby jedna z Kłamczuch okazuje się być A. Oczywiście moim zdaniem.
Maya jako A to dość ciekawa koncepcja.
https://www.youtube.com/watch?v=i7UyL7-0yE4
0:19, Bianca Lawson. Halloween special to będzie taki odcinek-nie odcinek, aktorzy będą odpowiadać na pytania widzów. Wiadomo, sporo fanów lubiło Mayę, ale przywracać kogoś grającego postać rzekomo martwą od kilku sezonów tylko z takiego powodu? Wątpię. Będę szczerze zdziwiona, jeśli nie pojawi się ona już w 5B. Może chociaż we flashbackach (chociaż nie wiem z kim miałaby w nich być, Emily? Widzieliśmy każdą ich znaczącą interakcję, a jakby jeszcze coś tam było, to wyszłoby już dawno. No chyba, że Maya rzeczywiście była zła i to by były jakieś flashbacki z serii A-team), ale jakoś na pewno. Co prawda numer ze sfałszowaną śmiercią (Alison) śmierdział już za pierwszym razem, więc powtórka byłaby przegięciem, ale wiadomo jak to jest z producentami PLL. W każdym razie myślę, że Maya wróci już w 5B, ew. w s6. Bardzo mnie to cieszy, bo po tym, jak zabili Monę, mogliby chociaż przywrócić moją ulubioną postać w dziejach PLL.
A, i tak swoją drogą, Mona jest definitywnie martwa, ale jeszcze wróci w następnym sezonie! We flashbackach oczywiście.
Słyszałam, że Maya jest siostrą Shany. Nie mogę się doczekać, Maya na pewno ma coś wspólnego z A lub Ali. Mam nadzieję, że zobaczymy ją szybko.
http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/spoiler-is-maya-st-germain-dead/
Z tego wynika, że Maya jest na 1000% martwa
Byłoby to bez sensu, że pojawiła się tak nagle w teaserze. Ekipa PLL mogła zmienić zdanie, bo znowu coś poplątali i musieli ją wrzucić np. Mona od razu została pokazana po śmierci, tak samo jak reszta nie żywych już postaci. Dlaczego więc Maya jest wyjątkiem? Na 80% będzie z nią wątek.
To może MAya ma siostrę bliźniaczkę?:P Ale z tą siostrą Shany, to by było głupie, po pierwsze, musiałyby być bliźniaczkami, bo są w tym samym wieku, po drugie, przecież Maya sprowadziła się do Rosewood z rodzicami, a Shana zostawiła chyba swoich w Georgii i, o ile się nie mylę, to przyjechała do Rosewood później. Chociaż z tymi rodzicami Shany, to też jest bezsensowny wątek. Którzy rodzice pozwolili by swojej córce w ostatnim roku liceum pojechać sobie gdzieś i zmienić szkołę, żeby szukać wroga swojej przyjaciółki?
dziwne dla mnie było to, że jak Maya uciekła to mieszkała w domu Noela hmm... i znowu Noel- pierwsze ponoć wymyślone przez Marlene A, gdyby serial miał się zakończyć po 2 sezonie :P btw. jak siedział przykryty prześcieradłem i patrzył na Spencer był meega creepy + były chłopak Jenny hmm hmm hmm
Jakoś mi się nie wydaje, żeby Maya miała być A. Tyle czasu jej nie było w tym serialu i nagle wróci na koniec 7 sezonu i się okaże, że to ona przez cały czas była A? Przecież ona sprowadziła się do Rosewood dopiero rok po śmierci Ali, a wcześniej mieszkała gdzieś daleko.
Zresztą Nate twierdził, że ją zabił, a Emily zabiła jego, jakby się dowiedziała, że zabiła niewinnego (poniekąd) chłopaka, to by się już w ogóle załamała.