PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73169
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Osoba, którą poznajemy w pierwszym odcinku (głupio by było, gdyby był to ktoś, kto pojawia się w dalszych sezonach) i po której zapewne się tego nie spodziewamy. Śmierć - racja, ale nie widzieliśmy ciała.

youtube. com /watch?v=5Ip8gSw-rpo

Znalezione:
"In the first episode Spencer looks outside and see's someone that was blonde in the window of Alison's bedroom. If you look closley and pause it like I did you could tell easily that it is a wig and the shirt that is a maroon tank top with a white lace on top to cover cleavage its the same exact shirt that Maya was wearing in the scene before when she's walking with Emily"

aa_aa

Czyli nie jestem jedyną, która brała pod uwagę May'ę!
Ostatnio obejrzałam sobie jeszcze raz 1 sezon, i pomyślałam o May'i, to nie jest głupia teoria...

użytkownik usunięty
aa_aa

Ale teraz mamy już piąty sezon i o Mayi nic nie słychać, więc wątpię, że jest A. To by było chyba najgłupsze rozwiązanie ever. ;)

ocenił(a) serial na 9

Najgłupszym rozwiązaniem byłoby, gdyby jedna z Kłamczuch okazuje się być A. Oczywiście moim zdaniem.
Maya jako A to dość ciekawa koncepcja.

ocenił(a) serial na 6
aa_aa

https://www.youtube.com/watch?v=i7UyL7-0yE4

0:19, Bianca Lawson. Halloween special to będzie taki odcinek-nie odcinek, aktorzy będą odpowiadać na pytania widzów. Wiadomo, sporo fanów lubiło Mayę, ale przywracać kogoś grającego postać rzekomo martwą od kilku sezonów tylko z takiego powodu? Wątpię. Będę szczerze zdziwiona, jeśli nie pojawi się ona już w 5B. Może chociaż we flashbackach (chociaż nie wiem z kim miałaby w nich być, Emily? Widzieliśmy każdą ich znaczącą interakcję, a jakby jeszcze coś tam było, to wyszłoby już dawno. No chyba, że Maya rzeczywiście była zła i to by były jakieś flashbacki z serii A-team), ale jakoś na pewno. Co prawda numer ze sfałszowaną śmiercią (Alison) śmierdział już za pierwszym razem, więc powtórka byłaby przegięciem, ale wiadomo jak to jest z producentami PLL. W każdym razie myślę, że Maya wróci już w 5B, ew. w s6. Bardzo mnie to cieszy, bo po tym, jak zabili Monę, mogliby chociaż przywrócić moją ulubioną postać w dziejach PLL.

A, i tak swoją drogą, Mona jest definitywnie martwa, ale jeszcze wróci w następnym sezonie! We flashbackach oczywiście.

ocenił(a) serial na 7
unicorn9277

Słyszałam, że Maya jest siostrą Shany. Nie mogę się doczekać, Maya na pewno ma coś wspólnego z A lub Ali. Mam nadzieję, że zobaczymy ją szybko.

ocenił(a) serial na 3
empresskrystal

http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/spoiler-is-maya-st-germain-dead/

Z tego wynika, że Maya jest na 1000% martwa

ocenił(a) serial na 7
Ronnyofficial

Byłoby to bez sensu, że pojawiła się tak nagle w teaserze. Ekipa PLL mogła zmienić zdanie, bo znowu coś poplątali i musieli ją wrzucić np. Mona od razu została pokazana po śmierci, tak samo jak reszta nie żywych już postaci. Dlaczego więc Maya jest wyjątkiem? Na 80% będzie z nią wątek.

Ronnyofficial

To może MAya ma siostrę bliźniaczkę?:P Ale z tą siostrą Shany, to by było głupie, po pierwsze, musiałyby być bliźniaczkami, bo są w tym samym wieku, po drugie, przecież Maya sprowadziła się do Rosewood z rodzicami, a Shana zostawiła chyba swoich w Georgii i, o ile się nie mylę, to przyjechała do Rosewood później. Chociaż z tymi rodzicami Shany, to też jest bezsensowny wątek. Którzy rodzice pozwolili by swojej córce w ostatnim roku liceum pojechać sobie gdzieś i zmienić szkołę, żeby szukać wroga swojej przyjaciółki?

aa_aa

dziwne dla mnie było to, że jak Maya uciekła to mieszkała w domu Noela hmm... i znowu Noel- pierwsze ponoć wymyślone przez Marlene A, gdyby serial miał się zakończyć po 2 sezonie :P btw. jak siedział przykryty prześcieradłem i patrzył na Spencer był meega creepy + były chłopak Jenny hmm hmm hmm

willemite

Chłopak Jenny i Mony;)

ocenił(a) serial na 7
akima_

I Arii przy okazji...

matsurika

Z Arią, to się tylko raz umówił;P

aa_aa

Jakoś mi się nie wydaje, żeby Maya miała być A. Tyle czasu jej nie było w tym serialu i nagle wróci na koniec 7 sezonu i się okaże, że to ona przez cały czas była A? Przecież ona sprowadziła się do Rosewood dopiero rok po śmierci Ali, a wcześniej mieszkała gdzieś daleko.
Zresztą Nate twierdził, że ją zabił, a Emily zabiła jego, jakby się dowiedziała, że zabiła niewinnego (poniekąd) chłopaka, to by się już w ogóle załamała.