jestem obecnie na połowie drugiego sezonu i nurtują mnie te pytania i chcę wiedzieć kim jest A i kto zabił Alison? wie ktoś?
Uwaga SPOILER aż do piątego sezonu, jeśli nie chcesz wiedzieć to nie czytaj dalej.
Alison żyje. W jej grobie znajdowało się ciało pacjentki Radley, Bethany Young (która miała niejasne powiązania z matką Alison). Niewiadomo kto ją zabił. Alison przez cały czas ukrywała się przed A. Oczywiście dalej nie poznaliśmy tożsamości A., ale scenarzyści zapowiadają, że pod koniec 5 sezonu poznamy jego/jej płeć.
Dzięki za odp. Ja gdzieś przeczytałam że Alison żyje i ten kto chciał ją zabić zabił jej bliźniaczkę Courtney? to prawda czy co? bo już nie wiem xd każdy pisze co innego więc...
Motyw z bliźniaczkami jest w książkach. W serialu nie. Póki co. Nie znamy głównego -A, ale Ty niedługo dowiesz się, kto jest oryginalnym -A, od którego Big -A ukradło grę. Oglądaj :) Na początku serial był naprawdę ciekawy.
Ja już chyba nawet wiem kto może być tym A mam pewne podejrzenia: Mona, Toby, Lucas napiszcie chociaż czy to dziewczyna czy chłopak :D
Jak rzeczywiście chcesz wiedzieć, to mogę napisać kto. Zresztą wystarczy przejrzeć kilka innych tematów. Ciągle o tym piszemy;P