PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73169
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Właśnie przeglądałam obsadę serialu i zauważyłam że Jason DiLaurentis jest napisany
dwa razy. Na samym początku listy jest napisany Drew Van Acker jako J.D., a mniej więcej
w połowie jest powtórzone nazwisko Jason DiLaurentis i tym razem jest napisane że gra go
Parker Bagley. Czy to jakiś błąd, czy to ja w serialu przegapiłam drugiego Jasona?

ocenił(a) serial na 7
EverSmille

Może na początku serii Jasona grał ktoś inny we flashbackach, albo to po prostu głos tego drugiego aktora był we flashbackach (bo w pierwszych odcinkach było coś takiego, że Jason nie wychodził z pokoju, ale czasami darł się na Ali, więc może o to chodzi). Przykro mi, ale nie znam dokładnej odpowiedzi :)

EverSmille

Na pogrzebie, czy uroczystości po nim Jason miał czarne włoski (na żelu). Potem zmienili aktora na 100 razy lepszego. Zmianie uległ nie tylko wygląd, ale charakter.

VanillaCream

Jason z którym "kręciła" Aria był dużo fajniejszy

Aria28

Ten, z którym jak to ujęłaś "kręciła Aria" nadal gra, to ten blondyn. Pierwszy był w tylko jednym odcinku :)

ocenił(a) serial na 10
EverSmille

po prostu zmienił się aktor ; )

ravival_

i Bogu za to dzięki

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

Też się cieszę :)

meel

haha,widzę, że koleżanka również cieszy się na poniedziałkowy powrót Jasona!

Gabriielle

Jason jest świetny,dostrzegłam to dopiero,gdy zmienili aktora na dużo fajniejszego.Coś czuję,że wątek z nim się rozkręci i jeszcze bardziej skomplikuje

EverSmille

mam pytanie, czy przypadkiem nie zmieniła się też aktorka grająca Mayę? Bo zupełnie inaczej wygląda w pierwszym odcinku

ulepiona

Chyba tylko fryzurę zmieniła ;)

EverSmille

W sezonie 1 wciela się w niego Parker Bagley, a od sezonu 2 nieprzerwanie gra go Drew Van Acker. Zwykła zmiana aktora.