Co o nich myślicie?
Z jednej strony bardzo do siebie pasują...
Ale pomyślcie... ona ma 16 lat a on pewnie jakieś 25...
Najbardziej podoba mi się ich wątek, ciekawe jak się rozwinie.
Poza tym, Ezra to niezły przystojniak. ;)
ja myślę, że nie powinni być razem, jeśli TO w ogóle można tak nazwać... wiadomo, że jeśli będą się spotykać, to coś złego z tego wyniknie.
za to ja lubię parę Spencer & Wren ;d pasują do siebie, a to moja ulubiona bohaterka.
Wątek Aria/Mr. Fitz jest jednym z moich ulubionych ;DD I on ma chyba 22 o ile się nie myle .. bo chyba mówił w 1 odcinku .. albo mnie się tylko wydaje ;P A lubie ich pewnie dla tego, że Aria jest narazie moją ulubioną bohaterką ;DD
Ja najbardziej lubię Arię i Spencer (ale to męskie imie ;p) ; ) Oni do siebie pasują. Masowo wyglądają ; )
a mi się właśnie bardzo, bardzo, bardzo podoba ten wątek! ;DDD
ja też najbardziej lubię Arię, a pan Fitz to ciacho, jak się patrzy ;d
wątek Aria/Ezra jest wg mnie najciekawszy w tym serialu ;DDD
Lekko dziwne z tym wiekiem. One same wyglądają na ponad 20, ten gość na jakieś 25, a podobno ma 22. Z jednej strony ok, ale z drugiej studia anglistyki trwają chyba 4 lata albo 3.. nie pamiętam, ale sama się wybieram ;p, a studia rozpoczyna się w wieku 18/19 lat. Tym samym po ich ukończeniu gość miałby 23, a w Ameryce w wieku 23 dopiero jest się pełnoletnim. Eeee tam, nie będę sobie głowy zawracała wiekiem, dla mnie one mają 20, a on 25 :DD
wyglądać może wyglądają ale w serialu mają po 16 lat :P a co do pełnoletności w USA to wystarczy mieć 21 nie 23 no ale mniejsza z tym;p co do wątku to moim zdaniem fajny ;) zobaczymy jak się rozwinie- jak już ktoś napisał na pewno będą kłopoty.
Uwielbiam ten wątek <3 Aria moja ulubiona bohaterka jak na razie, Ezra przystojny i miły, fajnie się razem prezentują :D
Pełnoletność w USA uzyskuje się w wieku 21 lat, a nie 23. Aktorzy grający Ezre i Arie mają 25 i 22 lata więc to tylko 3 lata różnicy. Aria ma 16, a Ezra powinien mieć 22 (o ile zaczął studia w wieku 18 lat i trwały 4 lata, bo tyle powinny trwać w Stanach. Ezra zostal nauczycielem od razu po studiach, między nimi jest tylko 6 lat. To nie dużo, serio. Ja swojego chłopaka poznałam jak mialam 17 lat, on miał 26 i jesteśmy już razem 8 lat. Jak widać to możliwe, zależy dużo od charakterów. Większym problemem jest to, że Ezra jest nauczycielem Arii.
kocham ich, są najlepsi ! <3
ale nie wiem, jak można 25-letnią kobiete (Spencer) dać do roli 16-latki? ;P a tak wogle to wiecie ile naprawde ma lat aktorka, która gra Allison? 14 ;)
Aktorka grajaca Alison ma 15 lat: )
No ale one nie wygladaja az tak bardzo staro, sa ladne wiec moga grac.
Aktorka grajaca 16 letnia Maye ma 30 cos lat:)
Nienawidzę Ezry :D Jest nudny i w ogóle bez charakteru, i wolałabym Arie z Wesem, ale co kto woli ;)
najnudniejsza para ever :C najlepsi są Hanna i Caleb, ewentualnie Spencer i Toby/Wren, chociaż doktorkowi przestałam nagle ufać, wszędzie go pełno i to trochę podejrzane. nie lubię jeszcze Paige+Emily, szkoda że nie ma już tej blondi - Sary czy Samanthy, nie pamiętam dokładnie.
zgadzam się z wszystkim co napisałaś :D Aria i Ezra to jakaś masakra jak się na nich patrzy. a Hanna-Caleb lubię za to, że jest tam Caleb XD
Swoją drogą to też nieźle jest z tym wiekiem - mają 16 lat a prowadzą samochód (chyba że w Stanach jest to dozwolone w tym wieku, to wtedy mój błąd).
Nie cierpię ich. Fitz to największy sztywniak w całym serialu.
Jak dla mnie Spencer/Wren, Emily/Samara, Hanna/Caleb, Aria/Holden.
lubiłam ich w pierwszym sezonie. teraz najnudniejsza para na swiecie. najlpesi są spencer i toby ;)))
moje zdanie jest takie że oni powinni być razem pomimo TAKIEJ różnicy wieku . Jak to mówią wiek jest tylko liczbą :) Uważam że Aria jest dojrzała do takiego związku i jest bardzo dzielna ! Wiadomość o tym że Ezra ma dziecko? :o
Najgorsza para w serialu to Emily i Paige !
Fajnie że są razem ale mi się wydaje że oni się rozstaną, ponieważ Aria nie będzie mogła sobie poradzic z taką sytuacją jaka jest teraz dziecko i wogóle... pewnie w 4 sezonie nie będą razem przynajmniej ja tak sądzę ale zobaczymy co to będzie w najbliższych odcinkach:)
Podobno ma być z Holdenem :) Zobaczymy, jak to się dalej potoczy :) Jestem na 3 sezonie, i ciągle oglądam żeby dojść do 4 sezonuuuu :D
sorki nie umiem się powstrzymać: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=338528546248241&set=pb.153429624758135.-2 207520000.1363041577&type=3&theater