PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653801}

Słodka miłość

Dulce amor
2012 - 2013
7,1 50  ocen
7,1 10 1 50
Słodka miłość
powrót do forum serialu Słodka miłość

Bez zapowiedzi dziś zamiast słodkiej miłości puścili Sile. Chyba zrezygnowali z emisji tego serialu, lub za pare dni puszczą może w godzinach nocnych.

ocenił(a) serial na 10
karol.szp

I co teraz? Nawet nie bedzie na playpuls? I kolejny fajny serial znika z anteny na brak slow z TV Puls. :(

ocenił(a) serial na 6
Zbuntowany_RBD

Lecą se w kulki na maksa. Już nigdy nie będę oglądała żadnego serialu na Tv Puls. To ich zmienianie godzin emisji oraz przerywanie serialu w połowie emisji to jakaś paranoja. Mam nadzieje że przynajmniej w necie będą puszczać do końca. Bo już raz tak zrobili że mieli telke puszczać do końca na playpuls po przerwaniu emisji w tv, lecz i tak po jakimś czasie przestali dodawać odcinki online.

ocenił(a) serial na 6
Zbuntowany_RBD

Wygląda nato że będzie tak jak z telkom - "Jesteś moim życiem,, Najpierw przerwali emisję w tv kilka odcinków puścili na playpuls ale ostatecznie nie wyemiowali do końca. Popaprańcy.

ocenił(a) serial na 6
karol.szp

Nie poraz pierwszy lecą sobie w h..a z telewidzami. Niewiadomo czy się śmiać czy płakać.

ocenił(a) serial na 7
karol.szp

Koncze ogladac slodka milosc, sile i wiecej nie zaczynam telek na pulsie bo nie mam sily sie wkurzac juz.. nie wiem dlaczego ta ich stacja wciaz funkcjonuje skoro w ciagu dnia leci milion razy powtarzany chłam i podejrzewam ze ogladalnosc jest raczej zerowa a telki sa w takich godzinach kiedy kazdy normalny czlowiek spi lub idzie do pracy... w koncu je urywaja tez ze wzgledu na "brak ogladalnosci". Wiec wychodzi na to ze nie maja zadnej ogladalnosci a wciaz stacja istnieje :/ ja sie pytam jakim cudem?!

ocenił(a) serial na 6
Carolinex6x

Jakim cudem??? Oto jest pytanie!! Też się na dtym zastanawiam. Ja już nic nie oglądam na tym kanale ani seriali ani filmów bo się na tą stację wkurzyłam i to już jakiś czas temu bo od dłuższego czasu lecieli sobie w kulki. Słodką miłości obejrzę do końca (pod warunkiem że wyemitują do końca) ( ale kolejne odcinki też strasznie chaotycznie dodają ale co tu się dziwić biorąc pod uwagę jak puszczali odcinki w tv, zmiany godzin emisji itp itd) playpuls i na tym koncie. Powinni nazwać się tv PiS a nie tv puls.