Bez zapowiedzi dziś zamiast słodkiej miłości puścili Sile. Chyba zrezygnowali z emisji tego serialu, lub za pare dni puszczą może w godzinach nocnych.
I co teraz? Nawet nie bedzie na playpuls? I kolejny fajny serial znika z anteny na brak slow z TV Puls. :(
Lecą se w kulki na maksa. Już nigdy nie będę oglądała żadnego serialu na Tv Puls. To ich zmienianie godzin emisji oraz przerywanie serialu w połowie emisji to jakaś paranoja. Mam nadzieje że przynajmniej w necie będą puszczać do końca. Bo już raz tak zrobili że mieli telke puszczać do końca na playpuls po przerwaniu emisji w tv, lecz i tak po jakimś czasie przestali dodawać odcinki online.
Wygląda nato że będzie tak jak z telkom - "Jesteś moim życiem,, Najpierw przerwali emisję w tv kilka odcinków puścili na playpuls ale ostatecznie nie wyemiowali do końca. Popaprańcy.
Nie poraz pierwszy lecą sobie w h..a z telewidzami. Niewiadomo czy się śmiać czy płakać.
Koncze ogladac slodka milosc, sile i wiecej nie zaczynam telek na pulsie bo nie mam sily sie wkurzac juz.. nie wiem dlaczego ta ich stacja wciaz funkcjonuje skoro w ciagu dnia leci milion razy powtarzany chłam i podejrzewam ze ogladalnosc jest raczej zerowa a telki sa w takich godzinach kiedy kazdy normalny czlowiek spi lub idzie do pracy... w koncu je urywaja tez ze wzgledu na "brak ogladalnosci". Wiec wychodzi na to ze nie maja zadnej ogladalnosci a wciaz stacja istnieje :/ ja sie pytam jakim cudem?!
Jakim cudem??? Oto jest pytanie!! Też się na dtym zastanawiam. Ja już nic nie oglądam na tym kanale ani seriali ani filmów bo się na tą stację wkurzyłam i to już jakiś czas temu bo od dłuższego czasu lecieli sobie w kulki. Słodką miłości obejrzę do końca (pod warunkiem że wyemitują do końca) ( ale kolejne odcinki też strasznie chaotycznie dodają ale co tu się dziwić biorąc pod uwagę jak puszczali odcinki w tv, zmiany godzin emisji itp itd) playpuls i na tym koncie. Powinni nazwać się tv PiS a nie tv puls.