Weszłam na program tv i niestety 5 lutego zaczynaja sie odcinki jakiegos innego serialu a nie II seria Roswell normalnie załamka ;/
Nawet nie zartuj :((
Jaka szkoda ! Ale w sumie podejrzewalam, ze tak bedzie ... A jak tamtego serialu skonczy sie sezon to pewnie puszcza Roswell..
Zal nie bede tyle czekac! Ogladne sobie na necie :)
Tobie/Wam tez radze bo inaczej bedziecie ogladac ten serial z jakis rok xD
Nie łudźcie się, że potem puszczą drugi sezon. Polsat juz od długiego czas puszcza po jednym sezonie jakiegoś serialu i potem zaczynają następny u juz nie wracają do poprzednich. Tak było z Beverly Hills 90210, Chirurgami, Ostrym dyżurem, Boston Public no i jak widać teraz też z Roswell. A szkoda.
Wiem właśnie zauważyłam napisałam na strone polsat kiedy wróci Roswell ciekawe kiedy mi odpiszą a mam pytanie na jakiej stronie moge obejżęć dalsze części Roswell
Mi dziś odpisali że na razie kończą emisję roswell na pierwszym sezonie bo pozostałe nie są dostępne na razie, jeżeli emisja będzie przewidziana to poinformują wcześniej.
http://chomikuj.pl/lady-girl u mnie na chomiku są wszystkie odcinki wszystkich sezonów wiec jak chcecie to zapraszam :)
Mi też tak napisali, kiedyś jak tak napisali odnośni pewnego filmu to on pojawił się na ich antenie po trzech, czterech miesiącach. Trzeba będzie czekać, albo zasysać ;p
smieszne, ze odpowiedzieli z eodc sa "niedostepne" bo kiedys jakos wyemitowlai wszystkie 3 sezony....Roswell to nie Prison break zeby bylo tak oblegane i tak drogie.....
hey!moglabys opowiedziec mi ostatnie 20 min.ostatniego odcinka pierwszej serii poniewaz nie moglam obejrzec.
A znacie jakieś strony z serialami Roswell tylko żeby nie było z limitem bo jak ja oglądam i jest jakiś fragment fajny i nagle pisze limit wyczerpany
Dziwne.. Ja bez problemu odgladam odc na necia, wprawdze dlugo sie laduje, ale warto :)
Dziwne, ze masz limit, gdyz on jest do 49 min a serial trwa 43, wiec spokojnie sie miesci.
A moze zasypac Polsat mailami w tej kwestii ;) Ktos zna adres mailowy? Szkoda ze nie bedzie 2 an i 3 serii.
A wy myślicie że on ina każdego mejla odpowiadają indywidualnie odnośnie serialu Roswell wszyscy dostają tą samą odpowiedź.
Witam,
Na chwilę obecną emisję serialu "Roswell" kończymy na 1 sezonie, gdyż kolejne serie nie są dla nas dostępne. Jeśli kolejny sezon będzie przewidziany w naszych planach emisyjnych odpowiednio wcześniej poinformujemy o tym naszych widzow dlatego zachęcam do śledzenia naszej ramówki w prasie telewizyjnej.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska