PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 112989
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Tomek, Kuba czy Kacper?

użytkownik usunięty

Który z nich według waszego zdania jest najgorszy? Zapatrzony w siebie królewicz, obleśny świntuch czy mały rozpuszczony bachor?

mym zdniem na swój sposób każdy jest irytujący

użytkownik usunięty
hut334

Ja uważam dokładnie tak samo. ;p

kacper

ocenił(a) serial na 5

Każdy po trochu, ale Tomek najbardziej.

ocenił(a) serial na 1

wszyscy wraz z hanką i ludwikiem.

użytkownik usunięty
sramface

I to jest bardzo dobra odpowiedź. ;D

Kacper.

ten śmieć Tomek

KACper.

użytkownik usunięty

W sumie to trochę dziwią mnie wasze odpowiedzi, bo jak dla mnie najgorszy jest Kuba - denerwujący, samolubny, obleśny i te je ciągłe: ,,Tato, daj 50 złotych na kino", które słyszymy prawie w każdym odcinku. No ale każdy ma swoje zdanie, więc ja rozumiem, bo tak naprawdę, to wszyscy są wkurzający, nie tylko Kuba.

ocenił(a) serial na 1

W tym serialu najstarszym rozwydzonymdzieckiem jest ich ojciec

Najbardziej wkurzający jest Kuba

Zajrzałem tutaj z ciekawości i cieszę się że nie tylko mnie strasznie irytuje ta absurdalna produkcja

użytkownik usunięty
Marcin5800

Uwierz mi, że jest więcej osób, które nienawidzą tego serialu. Wystarczy przejrzeć kilka następnych stron w dyskusji, a przekonasz się, że nie tylko my tak nie lubimy ,,Rodzinki.pl".

ocenił(a) serial na 3
Marcin5800

Też myślałam, że wszystkim oprócz mnie to się podoba.

użytkownik usunięty
Luu_4

Ja na początku też tak myślałem. :)

o alex! jak miło cię spotkać w dyskusji na temat innego serialu niż ta nasza ulubiona argentyjska filmo-bajka ;D

wracając do R. pl

Tomek: zapatrzony w siebie, ubiera się troche pedalsko, denerwujący, pseudo-ambitny, ma mało wyszukane sposoby persfazji, ogólnie postać miała być chyba ulubieńcem nastolatek, ideałem młodzieży ale coś się skiepściło :P

Kuba: jakiś dziwny, robi dziwne miny i zachowuje sie jak nienormalny. Nie należy do inteligentnych, nie wiem co mieli na myśli tworząc jego sylwetkę...

Kacper: szkoda gadać, jest chyba najbardziej wkurzający. Na początku (nadal nie wiem czemu) wszyscy się nim jarali, ale z czasem to ustaje :P Jest rozpieszczony, zawsze dostaje to co chce i wkurza mnie to jak odnosi się do wszystkich (np. *wydziera się* MAMO CHODŹ TUTAJ - chwileczkę, zaraz przyjdę - *jeszcze bardziej się wydziera* - MAMOOOOO, CHOOODŹ!!!)

Ogólnie rzecz biorąc, to wszyscy są do odstrzału ;)

użytkownik usunięty
paulina25174

Mnie można spotkać na forum co drugiego serialu. Co do pozostałej części komentarza zgadzam się oczywiście w stu procentach.

co drugiego serialu mówisz? :D nie miałabym cierpliwości to wypowiadania się w tylu tematach + czytania wypowiedzi obrońców własnego zdania (cytuję: ten serial/film jest najlepszy, ludzie którzy nie oglądają go są jacyś inni, bla bla bla...)

użytkownik usunięty
paulina25174

No może co trzeciego. W każdym razie b. często. Przynajmniej jeśli chodzi o polskie albo disneyowskie.

Kuba Boski debil głupi

użytkownik usunięty

Tomek- pedał, zapatrzony w sb ciul, ogółem frajer
Kuba- leń, swintuch, do tego vrzydki
Kacper- debil, o śmiechu rzygającego kota
____________________________;____________;_
Ogółem, wszysccy są do d.....

użytkownik usunięty

Wiem, wiem... :)

serial tworzy cała trójka (plus rodzice) więc jesteście niezłymi baranami skoro oglądacie to a nie lubicie jakiejś postaci. gdyby nie było choćby jednej to już by wszystko inaczej wyglądało, ale wiadomo: filmwebowy plebs wie lepiej.

Repulsion

Nie widzę nic złego w nielubieniu jakiejś postaci. Niemalże w każdym serialu można znaleźć coś/kogoś irytującego. Mało prawdopodobne, że twórcy serialu trafią stuprocentowo w gusta każdego widza... Także o ile większość rzeczy się podoba, a tylko parę nie, to moim zdaniem jest ok :)
Z kolei czego ja nie akceptuję, to narzekanie na wszystko, a mimo to oglądanie dalej jakiegoś serialu. A takich krytyków od siedmiu boleści jest rzeczywiście mnóstwo na filmwebie :/ Nazywają seriale beznadziejnymi, żenującymi, chłamem, gniotem, a oglądają dalej.... Co ich w takim razie zmusza do oglądania serialu, który im się ewidentnie nie podoba? To dopiero zagadka :) Albo po co w ogóle wchodzić na forum serialu, którego się nie trawi? To chyba wynika z charakteru - niektórzy się skupiają na pozytywnych rzeczach i spędzają czas na czynnościach, które im sprawiają przyjemność, a niektórzy widzą wszystko w czarnych barwach i nic tylko hejtują... Chyba, że hejtowanie komuś sprawia przyjemność, to wtedy to się chyba podpina pod jakieś zaburzenie psychiczne.

A wracając do tematu - dzieciaki są rzeczywiście nie do zniesienia, ale to jest tylko serial i jakoś nie wyobrażam sobie śmiesznego serialu, gdzie każdy jest grzeczny, ułożony i zawsze robi to, co do niego należy. Trochę dystansu, ludziska. To nie film dokumentalny.
Mnie osobiście najbardziej irytuje Kuba. Jest bardzo przemądrzały, może też nie pasuje mi odtwórca jego roli, jakoś do mnie nie przemawia. Plus robi głupie miny, które teoretycznie mają być śmieszne, ale nie są. Przynajmniej dla mnie. A Kacper i Tomek ujdą :)

ocenił(a) serial na 3
Zuzhet88

Jakieś dwa lata temu moi znajomi strasznie jarali się tym serialem , mówili jakie to fajne, jak ten Kacperek sie fajnie śmieje itd. Ostatnio natknęłam się na ten serial w tv , więc stwierdziłam , że skoro taki sympatyczny to obejrzę. Zawiodłam się , ani razu nie uznałam zachowania bohaterów za zabawne , a raczej za żenujące ...
Więc z ciekawości zajrzałam na filmweb , jakie są o nim opinie i widzę , że wiele osób podziela moje zdanie na temat rozpieszczonych bachorów, więc trochę dziwi mnie ta wysoka ocena ... Aczkolwiek również uważam , że oglądanie tego serialu, gdy tak strasznie nas irytuje jest bez sensu, więc sama raczej nie zamierzam go oglądać i dodatkowo sie denerwować : )