Nie ma odcinka przy którym bym się nie wkurzał, bo albo pieprzą o tolerancji i seksie, albo chwalą socjalizm i UE, albo promują feminizm i dziewczęcy styl bycia u chłopców. W tym serialu nie ma za grosz realizmu, nie mówiąc już o tandetnej grze aktorskiej. Chciałbym dać 3/10, ale zawyżyłbym średnią, więc daję 1.
Nie uzywam polskich znakow bo uzywam chwilowo amerykanskiego ustawienia klawiatury jak i windowsa, ktorych to potrzebuje do mojej pracy. Nie ogladam telewizji w ogole, poza czasami czyms do sniadania jak jestem u dziewczyny na weekend. I akurat leci rodzinka.pl. U siebie nie mam nawet telewizora, bo na zadnej stacji nie ma juz do ogladania praktycznie nic. Pisze z przekonaniem, ze wyznawca PiS, bo smiesza mnie te wszystkie komentarze z PO na POczatku albo w srodku kazdego wyrazu z P i O w ogole. Przeciez to jest smieszne. Czesc ludzi widzi wszedzie propagande Tuska i UE. Wyrycie w dupe przez rzad - to sie dzieje co 4 lata, za kazdego rzadu wszyscy nas dymaja.
Widzą propagandę bo ten żałosny serial powstał tylko do promocji liberalnego światopoglądu promowanego przez PO i do lokowania produktu a Karolak był w Tuskobusie.
Wszędzie lewaki, wszędzie piszesz PIS, PO, kolejny cwaniak, który piszę, jaki to system zły, wyjdź na ulicę a nie w necie walczysz!
Wiec skad to szukanie lewactwa w serialu? Normalny serial o pewnej grupie ludzi, ja nie wiem ani o milionerach, ani o ludziach biednych, ot bogatszej niz srednia rodzina w naszym kraju. Ale juz za granica bylaby to typowa rodzinka (gdyby np. byla mowa o polakach w GB). Co jest zlego w mowieniu o seksie i tolerancji? I jednego i drugiego kazdy czlowiek powinien sie nauczyc. Propagowanie feminizmu? Nie zauwazylem. Socjalizmu? Tez nie. UE? Tez nie widze propagandy. Ale nawet jakby byla- nagle dla kazdego UE taka zla, ale juz pieniazki z UE na wszelkie zapomogi, budynki, infrastrukture, rozwoj firm, rozwoj mlodziezy, korzystanie z Erasmusa chetnie kazdy bierze na lewo i prawo.
Rozmycie pojęć u Ciebie jest tak duże, że nie wiem czy jest sens dalej z Tobą dyskutować, ale żebyś sobie nie pomyślał że uciekam od odpowiedzi to jednak napiszę parę słów, już w pierwszym zdaniu widać to co stwierdziłem na początku, bo PiS to nie partia prawicowa. Co do ostatniego zdania, nie jestem socjalistą, więc fundusze i zasiłki mam w d*pie. A że nie widzisz w tym serialu nic złego to już inna sprawa.
Nie rozumiem, dlaczego mieszasz politykę w serial familijny? To tylko komedia, nie doszukujmy się tutaj czegoś, czego nie ma. Taka sama sytuacja jest chociażby z Ojcem Mateuszem, ale mimo to obydwa te seriale mają sporą oglądalność i cieszą się uznaniem.
Szkoda ze nie zauwazyles ze Polska placi wielokrotnie wiecej kasy na skladki do UE niz dostaje w postaci dotacji. Nie zauwazyles w serialu promocji feminizmu, UE, socjalizmu? To chyba slabo ogladasz. I nie kazdy przeciwnik PO to od razu pisowiec jest wiele kierunkow politycznych przeciwnych PO i obecnemu rzadowi ale ludzie ograniczeni umyslowo zawsze zaklasyfikuja ich do PISu.
Ty za to jesteś id*iotą z PO,który liże tyłek Tuskowi,gdy się tylko okazja nadarzy.Nie idź na referendum,poprzyj panią Hanię.Tusk będzie z ciebie dumny
Wszędzie widzicie Lewaków i propagowanie UE, pieprzycie tylko w necie jaki rząd jest zły, wyjdźcie na ulicę cwaniaczki.
No i bardzo dobrze zgadzam się.Ja obejrzę cczasem jakiś odcinek,jak nie ma nic innego i tak mnie to wkurza.Aktorzy tak irytują,że...
Racja to serial tylko dla takich bananów jak ten kolega : http://www.filmweb.pl/user/Einshaew
:)
http://www.filmweb.pl/film/Sala+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2011-539509/discussion/Nie+ ka%C5%BCdy+kto+jest+bogaty+musi+by%C4%87+z%C5%82y,2336264
chiquita, chiquita! >:]
Nie musisz się kamuflować bananowcu, wszyscy wiedzą że za hajs rodziców balujesz u siebie na wsi.
Razem z tobą polskawiejska! Te 150 zł twojej tygodniówki poszło się je*bać, a tydzień dopiero się rozpoczął...
od kiedy wziąłeś się za rap dziewczynko:D? No i proszę, tak gardzisz old i trueschoolem a nawinałeś prozę swego życia >:]
Refren który słyszy twoja stara w graniu na czekanie, jak dzwoni do klientów z pytaniem o hajsy :D:D???
Niestety nie sprowadzisz mnie na drogę płaski i niezbyt wyszukanych tekstów bazujących na prostocie.
Rodzice musieli cie dobrze wychować jak nazywałeś ich starą i starym. Brawo dla nich połączenie Superniani i Surowych Rodziców.
No ba, spróbowałbyś powiedzieć tylko słowo na swych sponsorów to skończyłoby się słek lajf/ 150 PLN na tydzień:D
Taki off-top: pamiętasz, jak twierdziłeś, że w związku nie chodzi o hajsy?? A potem pisałeś, że w życiu nie związałbyś się z dziewczyną biedniejszą od ciebie, by zachować hierarchię:D? To jak to w końcu u ciebe jest? Hajs to miłość >:>?
polskiwallstreet
27 sty 12:33
Oj dziecinko, dziecinko, przecież wiem żebyś chciała wpaść do mojego zamku by dotknąć berła księcia, a po wszystkim jeszcze pozwolę ci zawołać mojego błazna
- "lokalny błaźnie książę prosi"
- "błazen Einshaew melduje się na zawołanie księcia"
#Hahhaha
A tak na serio. Nie wiem po co się wtrącasz jak i tak nic ciekawego nie napiszesz w tym temacie, twój jeden długi post (który w końcu przeczytałem) pozwolił mnie Cie prześwietlić w mgnieniu oka. Jak to rapował Sulin " Nic o mnie nie wiesz, więc co ty chcesz powiedzieć", mam kilku hmm "biedniejszych" znajomych szczególnie z okresu podstawówki, jeden z nich to mój prawdziwy przyjaciel i zawsze możemy na siebie liczyć i wiele razy pożyczałem mu hajs tzw "bezwrotnie", gdy gdzieś szliśmy, potem musiałem robić to dyskretnie bo unosił się swoją godnością, no ale nie ważne. Tak naprawdę ch$ja o mnie wiesz i nazywając mnie pozerem rzucasz bezpodstawne wyzwisko. A to że otaczam się znajomymi równie bogatymi lub bogatszymi wynika z tego że tak jak ja mogą sobie pozwolić na podobne rzeczy, na które mój ziom biedniejszy by nie mógł, lecimy teraz na ferie do Francji i to jest dla niego i kilku innych bliskich mi osób za duży wydatek, dlatego lecę z osobami o podobnych zasobach konta. ZROZUMIAŁAŚ??? Sama sobie zobacz z jakimi ludźmi trzymasz i dlaczego są to ludzie o podobnej tobie sytuacji finansowej?
Różnie się tym od was, że mówię szczerze to co myślę i pewnie myśli tak wielu ludzi tylko boi się mówić prawdy. Już to wcześniej napisałem jakbym cie "Gingeraa" spotkał gdzieś i wydałabyś się spoko osobą tak samo jak ja dla cb, to byśmy może się zakolegowali, ale nic więcej by z tego nie mogłoby być, co nie? Nie poleciałabyś z nami na ferie na tydzień do FRancji, co nie???
polskiwallstreet
22 sty 0:04
Jednak jakaś hierarchia w społeczeństwie musi być zachowana. I jakbym poznał biedną dziewczynę to moglibyśmy być znajomymi i tyle.
w odpowiedzi na post: Einshaew
:D:D:D
Einsiu wklejasz swoje posty myślisz że uratujesz swoją pozycję ty naczelny bananowcu filmwebu?
http://www.filmweb.pl/film/Sala+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2011-539509/discussion/Nie+ ka%C5%BCdy+kto+jest+bogaty+musi+by%C4%87+z%C5%82y,2336264
link do źródła dla zainteresowanych, a ty odpowiadaj - kochasz tylko za hajs? Jak rasowa ku*rwa?
jakieś kolejne słekowe punche?
ja pier*dolę aż mi ekran wybiło!!
Staary, ostrzegaj przed takimi ripostami bo to strach czytać. :)
podejrzewam, że za chwilę wyjdzie z tego chu*jowy rym
dalej maleńka, jedziesz z tematem, nie zawiedź mnie!
(BTW. to samo wczoraj usłyszała ode mnie twoja stara:D)
kontynuując...
Aż chyba poproszę rodziców żeby poczytali to co piszesz i uświadomili sobie że mam rację, gdy mówię że tyle bydła jest teraz na świecie.
Ta kasa może ci się kiedyś przydać:)
Spotkasz na ulicy fajną laskę i spytasz na szybko:
"Jesteś bogata?? Nie?! Cholera....czekaj! Masz tu moje bonusowe 150PLN! O rety? To cała moja tygodniówka! Teraz mogę się w Tobie zakochać! Umówimy się?" :)
http://www.youtube.com/watch?v=_MoRF2hgaUM - a co sądzisz o tym? Przybansowałbyś?
Wiesz, z wiekiem człowiek ma inne priorytety, marzenia i cele w życiu.
Na mnie nie robią wrażnia baunsy, nawijki o markach i dolarkach, bo mam to na codzień
i nie jest to dla mnie nic nadzwyczajnego.
Gdybym był w twoim wieku to jarałbym się taką produkcją? Nie. Bo kiedy ja miałem 19 lat to nikt nie robił takiej muzy o niczym :D :D :D
Teraz słucham tego z perspektywy gościa który dobija do trzeciego krzyżyka w życiu i powiem jedno:
baw się za hajs starych, w końcu to twoje życie, nie:)? nie jesteś moim synem, bym miał cię uczyć co naprawdę się liczy w życiu.
Może kiedyś sam to zrozumiesz, oby nie za późno.