PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47898
6,3 13 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Jak myślicie

ocenił(a) serial na 10

Jak potoczyłyby się losy serialu, gdyby Marcin Kołodyński nie zginął?

Saichan

Myślę że Darek w końcu ożenił by się z Majką.

ocenił(a) serial na 10
malunkaniowa

ja dopiero dzisiaj dowiedzialam się, że on zginął! czy to dopiero śmierć przerwała jego udział w serialu? myślałam, że zrezygnował wcześniej. to straszne, aż się poryczałam, jeszcze prowadził te wszystkie programy mojego dzieciństwa jak 5-10-15 czy rower błażeja... wtedy nie miałam pojęcia, że to on, ale teraz, jak patrzę na jego zdjęcia.. już 9 lat od jego śmierci, był przystojnym, zdolnym facetem, dziennikarstwo było jego pasją... to takie niesprawiedliwe, że zginął tak młody człowiek :(

savonn

Eh, wielka szkoda Kołodyński był najfajniejszy, świetnie grał Darka. Jakie to życie jest niesprawiedliwe. Młody, przystojny, utalentowany chłopak a nie było mu dane żyć nawet 21 lat. Los jest czasem okrutny. Jeszcze kilka lat a wszyscy o nim zapomną a przecież teraz miałby dopiero 31 lat i na pewno byłby gwiazdą:(

ocenił(a) serial na 7
myslovitz1988

no tak, a gdyby żył, to na pewno dodalibyście o nim temat...
pardą za hejterski ton, ale takie zjawisko jest dręczące.

piruenkeli705

Na pewno nie, ponieważ oglądałam RZ jak żył i już wtedy bardzo mi się podobał

myslovitz1988

Oczywiście nie tylko fizycznie

myslovitz1988

Ale on grał tylko w 12 odcinkach, i to nieregularnie. Sprawdzcie na filmpolski.pl

ocenił(a) serial na 10
obreb_2

Z czego gdy zmarł to RZ miała odcinków 70. Więc te 12 to nie tak mało

Saichan

Czyli w co piatym odcinku. Nie mozna o wiec nazwac postacia pierwszoplanowa... Choc gdyby zyl, kto wie, co byloby dalej...

ocenił(a) serial na 10
obreb_2

No, na początku ciocia Ula też miała być epizodyczną postacią-aż do końca RZ bez plusa w odcinkach z nią na początku było: "Ze specjalnym udziałem Maryli Rodowicz"

myslovitz1988

Najfajniejszy ze wszystkich chłopaków Majki - reszta była fatalna. Gdyby nie ten ratrak, w którego uderzył Marcin ginąc na miejscu, zostałby jej mężem. I żadna kłótnia o odchudzanie się (ostatni odcinek z jego udziałem "Rodzinna terapia") by tego nie zmieniła.

ocenił(a) serial na 8
myslovitz1988

Teraz 45. Wczoraj byłyby jego urodziny. Ale mógłby być klejnotem wśród polskich aktorów w średnim wieku, bo jednak wiele gwiazd w tym zawodzie (jak Fronczewski) już się zestarzało, a w nowym pokoleniu tak wiele talentów się nie uchowało. A szkoda. Raczej o wiele więcej wybitnych aktorów już nie będzie, gdy większość dzieciaków chciałaby się stać youtuberami/influencerami, a chińskie dzieci podchodzą do swoich marzeń mniej realistycznie, ale bardziej ambitnie (tj. chciałyby być astronautami). Niestety, se ne vrati.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Saichan

Ale Marcin Kołodyński zginął i losy serialu potoczyły się tak, a nie inaczej.