Gdybym była facetem i miała taką żonę jak Alutka, to zabiłabym ją od razu :) Moim zdaniem pani Trzepiecińska stworzyła najlepszą rolę w tym serialu. No, może jeszcze Filip jest dobry. Pozdro all :)
ta? a jak jakoś alutki nie bardzo... :/ wolę jędrulę a już najbardziej lubie Filipa
Ależ nie ma potrzeby się zbytnio na jej temat rozpisywać Alutka to zwykła głupia egzaltowana idiotka,której wydaje się ,że jest lepsza od innych ponieważ nie mieszka w blokach.
Jej sztuczność dorównuje jej głupocie a tak bardzo chciałaby być mądra pewnie..biedactwo..taki klasyczny przypadek mentalny.
Po mojej krótkiej bardzo analizie dochodze do wniosku,że Alutka zalicza się do ludzi,którzy nie chcieli i tak zostali kretynami :)
zapomniałem dopisać otoż Martynie należy się 6 za spostrzegawczość i chwalebną chęć walki z głupotą i zakłamaniem.
Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów w "walce z złem" :) jeszcze raz RESPEKT DLA CIEBIE.
Taaak, uwielbiam panią Joasię Trzepiecińską, a rolę Alutki gra po prostu...fascynująco.;D A do tych, którzy uważają Alutkę za, no wiecie, lekko mówiąc, niezbyt rozgarniętą: ludzie, to jest serial komediowy! Bez niej "Rodzina zastępcza" nie byłaby taka sama, oczywiście nie mam tu na myśli odcinków, w których nie występowała, bo tamte też są świetne. Chyba kończę...<wdech> No to PA! <wydech> ;)
Ja też bym ją zabiła,i to szybko.Nieraz ta kobieta mnie dobija jak coś powie "mądrego" ;) Trzepiecińska super odgrywa Alutkę,ale u mnie na pierwszym miejscu jest Filip,potem Jędrula i na końcu Jacek - To są ziomale!
jadzia? nie ta edycja...
Pani Trzepiecińska tak dobrze gra Alutkę, że nie oglądam RZ plus. Za dużo.
Ja najbardziej lubię śliniaka i gliniarza. Dla mnie to Jarosław Boberek jest perełką tego filmu.
Ja tam gdybym miał mnóstwo kasy to chciałbym mieć za żonę Alutke a jeszcze bardziej Joanne Trzepiecińską