Nie dawno oglądałem na TVN (wydawało mi się że ) ostatni odcinek Mojej ukochanej Rodzinki Soprano ( ten w którym na stacji paliw zabijają Phila ) ale skończył się on dosyć nie jasno tzn. NIJAK !!! Tony, Carmella oraz A.J siedzą w jakieś podrzędnej knajpce natomiast Meadow ma dziwne problemy z zaparkowaniem auta , w barze siedzi jakiś podejrzany koleś i gdy owy koleś idzie w stronę kibelka do baru wchodzi Meadow i ... KONIEC wiem że takie niedopowiedziane wątki to styl Davida Chasea ale mimo wszystko jestem rozczarowany!!! Jestem zaskoczony jeśli rzeczywiście jest to koniec całego serialu który jest wręcz GENIALNY ponieważ tak naprawdę nie wynika z tego nic !!! to tak jakby w 60 min. chcieli wszystko poukładać tzn. A.J zdrowieje ,Meadow zaraz się obrączkuje z Silem chyba jest kiepsko. Proszę o podpowiedz czy rzeczywiście jest to ostatni odcinek ostatniego sezonu !!!
Tak to jest ostatni odcinek RS. Istnieje jeszcze alternatywne zakonczenie. Mozesz je obejrzec na yt pod tym linkiem http://www.youtube.com/watch?v=9gUaDYY9gjE
U mnie takze pozostaje niedosyt. Nie wiemy co sie dzieje z Silviem ktorego bardzo lubilem.
zakończenie na pierwszy rzut oka zaskakujące ,ale po przemyśleniach okazuje sie że david chase nie mógł zrobic tego lepiej.
Chodź i tak wiadomo co sie stało z tonym, to i tak cały czas pozostaje lekka niewiadoma.
Skoro już o zakończeniach mowa to koniec SFU byl świetny jak i The wire
Dzięki za link , zakończenie alternatywne mimo iż dla mnie przykre no wydaje się bardziej sensowne lecz wykluczające ewentualną kontynuację lub film kinowy. Jeszcze raz dzięki za link'a !!! pzdr
A ja polecam ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=r4kgxbTqz_Y
Tłumaczy oryginalne zakończenie
A mi się wydaje, że widz ma sobie sam ułożyć końcową wersje :) Zapewne Tony ginie, Silvio wraca do zdrowia itp itd :)
No i właśnie o to chodzi, te wszystkie FAKE'i na youtube są żałosne. Właśnie dlatego tak skończył się ten wybitny serial, aby każdy mógł sobie dopowiedzieć resztę, która dla każdego może być inna. W mojej wersji Tony przeżył, żałuję tylko że tego serialu już nie ma bo był świetny, choć może kiedyś doczekamy się filmu.