PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3189
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

Jestem dopiero na s01e05 a juz uwielbiam Guya. Jest boskiiiii. Taki brutal a nieśmiały jeśli chodzi o Marian. Uwielbiam ich razem oglądać. Oczywiście dodatkowym atutem jest Richard Armitage, który jest obłędnie hot.
Nie znoszę natomiast Robina, taki mdły chłopaczek, łeee...

ocenił(a) serial na 10
nunax4

Ja także kocham Guy'a! To jego spojrzenie na Marian... Och...

Jeśli chodzi o paring Marian & Robin to fuuj, nie podoba mi się to ; ) No i Marian też nie cierpię, zwłaszcza po tym, co zrobiła Guy'owi pod koniec 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 3
Valerie90

I to jest ten moment, kiedy kocha się tego złego- wiedząc, że przyćmiewa głównego bohatera i ma swoją dobrą stronę :) Tak jak Robin Hooda z Costnerem oglądałam dla szeryfa-Rickmana, tak tego będę oglądać dla Guya z Gisbourne :)

HIMera

gdzie można obejrzeć ten serial ;> ??

ocenił(a) serial na 3
more_than_a_woman

Na zalukaj tv :)

HIMera

dzięki ! :)

HIMera

odbiega to trochę od tematu, ale podobny motyw można dostrzec w "Ogniem i Mieczem", Bohun a Skrzetuski, no Bohun zdecydowanie ach, tak mi się od razu przypomniało a propo ; ))

more_than_a_woman

o tak, też to oglądałam dla Bohuna ;)

ocenił(a) serial na 8
HIMera

Powiem tak. Jeżeli chodzi o Alana Rickmana to wszystkie filmy ogladam dla niego w oryginalnej wersji jezykowej... ten glos:-)

Ps. Brak polskich znakow wynika ze zdradliwosci wirtualnej klawiatury w moim tablecie:-)

ocenił(a) serial na 3
nunax4

Robin jako postać mi zupełnie umknął, bo to taki bezczelny, mały chłystek bez wyrazu... Nie to co Sir Guy *_*

użytkownik usunięty
nunax4

Armitage, twoja twarz jest niegrzeczna, wstydź się!

lubię to !

ocenił(a) serial na 5
more_than_a_woman

Dopiero zaczęłam oglądać ale Sir. Guy jest boski, zdjęłabym z niego to ubranko :)Mrr...
A tak mówiąc szkoda, że on nie będzie z Marion :( Ja bym go wzięła, i nawet nie pytała :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Bo Marion to głupia dziewczyna :D Jak bym miała możliwość "brania" Guy to już byłby mój :P Guy of Gisborne pod każdym względem jest apetyczny :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Marion nie nawidzę własnie jestem w 2 sezonie w 8 odcinku gdzie go całuje, ja bym go rozebrała i zrobiłabym takie rzeczy na tej podłodze :) Hmmm.On jest cudowny dlaczego tacy faceci nie istnieją:(
Też trochę szkoda, że nie ma innej dziewczyny która by z nim była, bo nie mogę patrzeć na jego cierpienie :(

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Marion jest głupia... Ja bym Guy nie wypuściła z objęć :)) Ja też nie mogę patrzeć na jego cierpienie :(

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Widzę, że nie jestem sama.Powiedz mi gdzie są tacy faceci w Anglii? Mam tam jechać :)
W mojej miejscowości takich nie ma.Przystojnych brutali z dobrym sercem i tak szczerze kochających.

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Mnie zauroczenie ogólnie tym aktorem trzyma od Grudnia. :) U mnie niestety też niestety nie ma takich przystojnych mężczyzn. Jak się wkurzę to pojadę szukać chłopaka do Anglii :) A z kąt jesteś jeśli można wiedzieć? :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Tomaszów Mazowiecki woj Łódzkie miasto zapomniane przez Boga :) A ty?
Ja zakochałam się w nim jak obejrzałam "Północ i Południe " gdzie zagrał Johna Thorthona, boski :)
Może w większych miastach takich jak Warszawa, Wrocław są tacy faceci bo u mnie to same dresy spijające browar na trzepaku.Lub lalusie w stylu One Direction :) Zero męskości

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Ja mieszkam jakieś 120 Km od Wrocławia Woj. Dolnośląskie. U mnie jak są jacyś fajni chłopcy to zajęci...
Ja wszystko obejrzałam co było dostępne :) Ja zakochałam się w nim po serialu Strike Back :)

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Fajni u mnie też są tylko nie potrzebuje chłopców tylko facetów.Po co mi dziecko które uważa, że jak ma golfa to jest Bogiem xd I że jak mówi jak to on imprezuje i jaki jest cool...
A jak znajdzie się taki słodki Richard to niestety ma już jakąś sweet blondi z figurą modeli i buźką anioła i niestety nie ma czans :D

tutimix

każdy mężczyzna był kiedyś chłopcem ; )

ocenił(a) serial na 7
more_than_a_woman

I przechodził okres buntu :) I nie każdy mężczyzna dobrze wyglądał w młodości :)

ocenił(a) serial na 5
more_than_a_woman

Tak, ale tylko fizycznie bo psychicznie to nadal są dziecmi :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Jak widzę golfa i łysego chłopaka za kierownicą muzyka na ful to na wymioty mnie bierze... Tak niestety jest nieraz, że jak mężczyzna z pokroju Richarda znajdzie sobie dziewczyną to jest jakaś dziunia. Nie mogę patrzeć na takie dziewczyny. Boże, ale jestem krytyczna :D

Pamela16

to jak wygląda wymaga od niego głównie jego zawód, gdyby wylądował w plebsie raczej żadna nie zwróciłaby na niego uwagi ;)) taka prawda

ocenił(a) serial na 7
more_than_a_woman

No niestety, ale taka prawda.

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Oj nie tylko ty mnie to śmieszy jak tacy chłopcy tak się "lansują"...E tam Richard i tak jest boski :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Richard jest jedyny i niepowtarzalny :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Można pomarzyć :) I popatrzeć a potem wrócić do rzeczywistości :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Ja już tkwię w marzeniach od 4 miesięcy i nie umiem wrócić do rzeczywistości :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

No ja mam tapete z nim na kompie i na komórce i właśnie oglądam Północ i Południe i jest moment jak się oświadcza ;)) Choć raz chciałabym być w XIX wieku choć na moment :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Ja mam na laptopie folder ze wszystkim co dotyczy Richarda :D Dziś mam zamiar obejrzeć kolejny odcinek Spooks :) Ja ogólnie lubię wiek XVIII i XIX. Z chęcią przeniosłabym się w tamte czasy :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Spooks nie oglądałam, ale obejrzę wręcz muszę.O tak XIX wiek i spotkać takiego Thortona lub Darcy'ego :) Lecz nie wiem czy moje maniery byłyby odpowiednie :) I jak ja bym przezyła bez fajek :D Ale choć na chwilę założyć piękną suknie i pójść na bal :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Spooks jest to bardzo fajny serial :) I Richard z tatuażami :D Ja nie palę, więc jakoś bym przeżyła :) Jak możesz tak się truć? :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Powiem Ci, że jak nie palisz to dobrze i nigdy nie zaczynaj, ja pale próbowałam rzucać, ale jakoś nie wychodzi. Chociaż wiem na co umrę :D
Richard z tatuażami, dostane zawału :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Ja nie palę i nie mam zamiaru zaczynać palić :D

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=tvBYjwwLMrs&feature=endscreen W tym filmiku widać tatuaże :D

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Wow chcesz bym dostała zawału albo posikała się ze szczęścia nie mogę na niego patrzeć bo się slinie przed monitorem i wyglądam jak by była niespełna rozumu.Muszę leciec :D

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Mnie już nie zdziwi niczyje zachowanie :D To co ja przeżywałam oglądając Richarda na ekranie to lepiej nie mówić... :) Mam całą masę w zanadrzu takich filmików :) To ja widzę, że Ciebie dopiero teraz wzięło na Richarda :D

http://www.youtube.com/watch?v=V30HCIg8tC8 :D
http://ilera-avocado.tumblr.com/post/48763706451/this-gif-has-hypnotic-effect-so -dont-look-at heheh :)
Awww :)) http://heryn-winchester.tumblr.com/post/49919951387

ocenił(a) serial na 5
Pamela16

Po obejrzeniu "Północ i Południe " ale zapomniałam o tym bo miałam mature i wg klasa maturalna i teraz kiedy czytam ksiażkę, i włączyłam Robina miłość narodziła się od nowa :D
No i jak obejrzałam Hobbita nawet z broda wyglądał cudownie a jego oczy mówią "Rozbieraj się " :)

ocenił(a) serial na 7
tutimix

Ja pierwszy raz zobaczyłam go w Hobbicie :) I od tamtego czasu nie mogę uwolnić się od niego :D Te oczy są piękne :) Tylko do brody nie jestem w 100% przekonana.

Pamela16

ale się dziewczynki rozhulałyście ;D
no mnie Richard trzyma od grudnia i chyba nie puści :( :P

nunax4

a mnie już puściło ;P

more_than_a_woman

no co Ty mówisz ! jak mogłaś ;P no mnie trzyma na równi z T. Hiddlestonem, sama nie wiem któego wolę.

nunax4

jestem niestała w uczuciach, teraz wzdycham do Jaya Ryana ; p btw Hiddlestona też wielbiłam swego czasu ; ))

ocenił(a) serial na 7
nunax4

Mnie też trzyma od grudnia i nie widzę szansy aby mnie puścił :D Już jestem w takim stadium, że nie widzę dla siebie szansy aby jakiś inny aktor tak mi się spodobał jak Richard :)

Pamela16

nadal jestem fanką pana Thorntona i Thorina mmmm <3 ;D

ocenił(a) serial na 7
more_than_a_woman

Ja jestem fanką Richarda w całej okazałości :)) A Pan Thornton i Thorin to cud miód i malina <3

Pamela16

jakieś nowe ciacha na oku ? :>

ocenił(a) serial na 7
nunax4

Jest jedno ciacho na oku :D dużo młodszy od Richarda :) Ale nie jest zły ;)) http://www.filmweb.pl/person/Douglas+Booth-975304

Pamela16

Czytając takie posty można czuć obrzydzenie ze względu na obłudę, bo to co wypisujesz upodabnia cię w próżności do takich łysych facetów w golfie.
Krytykujesz niedojrzałych facetów bez klasy, a sama ślinisz się i piszczysz jak tępa idiotka na
widok pierwszego zwykłego faceta :)
Co za hipokryzja :) Cóż większość kobiet leci na facetów pewnych siebie-władczych lub bogatych-sławnych lub przystojnych-dobrze zbudowanych, czyli przeważnie mniej wartościowych,
a egoistycznych i próżnych.
Bo na pewno kobiety nie gustują w wartościowych i prawdziwie interesujących facetach,
a w takich, którzy głównie zwracają uwagę na urodę kobiet i zależy im w zasadzie tylko na seksie.
A potem się kobiety dziwią, że zanim ktoś je zechce za żonę robi za worek na spermę na jeden raz lub kilka razy będąc mamiona i okłamywana przez pierwszych lepszych,
a jeśli jest większe zaangażowanie to nie ma starań,
byle jakie traktowanie, okłamywanie, zdrady.
Kobiety dzielą się głównie na puste-próżne lub głupie-naiwne.
Puste-próżne, bo nie obchodzi ich to jakim człowiekiem jest facet i jakie ma wartości tylko
to czy ma władczy charakter, czy ma bogactwo i jak wygląda.
Głupie-naiwne, bo myślą, że to może im dać szczęście, a kończy sie wykorzystaniem lub
kolejnym beznadziejnym związkiem, a kobieta nie wyciąga wniosków i
znów gustuje w kolejnym podobnym próżnym facecie patrząc na jego słowa, a nie czyny,
zwracając uwagę na to jak wygląda, czy ma władczy charakter i bogactwo, a nie jaki jest na prawdę i jakie wyznaje wartości. Szkoda, że na świecie tak mało kobiet inteligentnych,
fajnych, interesujących i zarazem pięknych.