na tvn siedem lecą stare odc przyjaciół, jakieś 2 tyg temu byla akcja z zamianą mieszkań - w wyniku zakładu, chłopaki przenieśli się do dziewczyn i odwrotnie...może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób doszło do ponownej zamiany???? przeoczyłam ten odc ;(
MOnika i Rachel przyszły do chłopaków z propozycją zamiany mieszkania w zamian za koszykarskie karnety drużyny Knicksów- miejsca przy parkiecie:). Joey od razu chciał się zgodzić, ale Chandler stwierdził że nie ma takiej opcji. Później ponownie się założyli (Mon i Chandler) o mieszkanie i karnety- zabawę miała wymyślić Phoebe. Na poczatku gra polegała na tym że każdy mówił za co lubi drzewa i dziewczyny zapunktowały u Phoeebs, ale póxniej wszyscy stwierdzili że to bezsensowna gra. Tak więc Phoebe powiedziała że wygra ten kto wyciągnie wyższą kartę z talii. Chłopaki wygrali, zabrali karnety i poszli na mecz. Kiedy wrócili okazało się że laski przeniosły wszystkie swoje rzeczy do starego mieszkania Moniki, a faceci znowu mieszkają u sibie. Chandler prostestował pod drzwiami (dziewczyny nie chciały ich wpuścić), ale w końcu Joey powiedział że nie chce mu się znowu wszystkiego przenosić i zostało po staremu:) tytuł odcinka "The One With All The Haste"
Chcę jeszcze dodac, że żeby przekonac chłopaków, by pozwolili zatrzymac mieszkanie dziewczynom, Monica i Rachel całowały się ze sobą przez minutę (:
nie ze sobą tylko z chłopakami ;)
ahh te kobiety.. nie mogły od razu przejść do rzeczy po przegranym teleturnieju? ;)
Monika i Rachel całowały się ze sobą a nie z chłopakami.
"Rachel: Let us keep the apartment and…
Monica: As a thank you, Rachel and I will kiss for one minute."
przyznaję rację, moja pomyłka mimo że ten docinek widziałem już dobre 5-6 razy
Nie, tak tylko było w odcinkach z lektorem (: też tak na początku myslalam, ale dowiedziałam się na forum C: