PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 351 tys. ocen
8,2 10 1 351164
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Sok

ocenił(a) serial na 10

Pamiętacie ten odcinek, kiedy Rachel i Ross pierwszy raz konsumowali związek i w pewnym momencie Rachel mówi
coś w stylu :"Nic się nie stało." a Ross wyjaśnia, że tylko przewróciła sok. Zastanawia mnie co Rachel pomyślała na
początku. Bo mam dwie teorie.
1. Myślała, że Ross już...skończył.
2. Dźwięk przewracanego soku był podobny do czegoś, co Ross mógłby zrobić, ale byłoby to wysoce niestosowne w
takiej chwili. ;p

beautifully_decayed

Ja to w 100% odebralam tak jak glosi punkt 1 ;) Dowodem na t. o moze byc fakt,ze Rachel skomentowala to "Ooo dzieki Bogu".

ocenił(a) serial na 10
vanilla_sky85

Też numer 1 , o numerze 2 nawet nie pomyślałam :-)

ocenił(a) serial na 10
luizka3

Biorą pod uwagę to, że sok miała za sobą, a Ross był prawie na niej, to nie wiem czy to jest takie oczywiste...

beautifully_decayed

Ile ludzi, tyle interpretacji ;)

użytkownik usunięty
beautifully_decayed

Przepraszam,że zboczę z tematu ale nurtuje mnie jedno pytanie. Dotyczy ono odcinka pierwszego czwartego sezonu, w którym Ross i Rachel na chwilę wracają do siebie. Po tym jak wybucha kłótnia spowodowana faktem,że Ross nie przeczytał listu dwustronnie napisanego ;) I tu pojawia się scena,gdzie Rachel wykrzykuje coś na kształt "Że to nie jest powszechne, nie zdarza się każdemu facetowi i to wielka draga" , a tu Chandler pojawia się za drzwiami wykrzykując "Wiedziałem!".
Macie jakieś pomysły co miał Chandler na myśli?;)

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście. Albo nie mógł... albo kończył za szybko. ;P

użytkownik usunięty
beautifully_decayed

Również to rozważałem ale w tym odcinku żaden z bohaterów nie nawiązał do "niemożności" u Chandlera. Sądziłem,ze to ma jakiś związek z incydentem na plaży i magiczną działalnością moczu xD

ocenił(a) serial na 10

Chodziło chyba o to, że kobiety w takiej sytuacji zawsze to mówią, że nic się nie stało, że każdemu się zdarza itp. A w czasie kłótni Rachel wykrzykuje, że tak nie jest. A ze Chandler pewnie usłyszał to od niejednej kobiety to podejrzewał, że "to nie jest powszechne, nie zdarza się każdemu facetowi i to wielka draka", więc krzyknął: "Wiedziałem", że kobiety kłamią w tej kwestii ;)
A co do głównego wątku to zawsze myślałam o tym pierwszym czymś choć też mnie nurtuje, że sok był pod Rachel, a Ross na niej xd Jeśli miałoby być to drugie to raczej dźwięk byłby głośniejszy, bardziej wyrazisty, przypominający to, co Ross mógłby zrobić, aby widz zrozumiał, a więc to odpada :)