PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,3 351 tys. ocen
8,3 10 1 351201
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Na pewno jakieś postaci która pojawiła się w serialu nie lubiliście czy nie przepadaliście za nią.
Nie chodzi mi o żadnego z 6 Przyjaciół tylko np: jakąś postać która była przez kilka odcinków,a później zniknęła.

ocenił(a) serial na 10
2903

Ja nie lubiłem żadnego z chłopaków Rachel, z powodu swoistej sympatii dla Rossa.

Z sześciu Przyjaciół zaś, mimo iż nie chodziło Ci o nich, najmniej lubiłem Rachel, była moim zdaniem trochę zmanierowana i rozpieszczona.

ocenił(a) serial na 10
John_Gravestone

Ale przeciez pod koniec Rachel się zupełnie zmieniła. Była szefową i matką. Rozpieszczona byla tylko w 1-2 sezonie.

Ja najmniej lubie Emily. Za każdym razem jak ogladam Przyjaciół nie moge znieść tej baby.
Była okropna i strasznie zaborcza. Chciała kontrolowac Rossa, a ten numer z przeprowadzką i oddaniem rzeczy które dotykała Rachel ...no błagam... żenada nie kobieta :D

Jesli chopdzi o całą 6 nie mam osoby której nielubie, wszyscy mają coś w sobie, a to jest niezwykłe.

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

Nie do końca - jeszcze później były motywy pokazujące jej ekstrawagancję i wysokie mniemanie o sobie:

W którymś sezonie po raz pierwszy wrzucała śmieci do zsypu(sic!) i natchnęła się na Triggera, który ją wtedy słusznie zjechał.

Kolejna sytuacja: Kiedy Monica nie chciała dać jej kluczyków do Porscha :D, Rachel wykradła je Rossowi i jak gwiazda myśląca, że jej się to jak najbardziej należy, ruszyła w wojaż.

Poza tym, często była płytka,oceniała ludzi po wyglądzie, miała niewyparzony język.

No i...they were on the break! :D

ocenił(a) serial na 10
John_Gravestone

Ja z dziewczyn właśnie Rachel najbardziej lubiłem.
Mnie najbardziej wkurzał Richard na początku, oraz ciągnący się przez 10 sezonu związek Ross-Rachel.

użytkownik usunięty
2903

mnie ross wkurza najbardziej. ale nie potrafie tego uzasadnic ;) po prostu nie moge na niego patrzec ale za to uwielbiam jego teksty ;)

2903

Nie lubiłam dziewczyn Rossa ani chłopaków Rachel i przyrodniego brata Phoebe jakoś mnie oni wkurzali.

ocenił(a) serial na 10
DominiQuue

Przypomniałem sobie że nie Richard był najbardziej wkurzającą postacią tylko Paul Stevens, którego grał Bruce Willis.

2903

O tak mimo że lubie Bruca to jego postać strasznie mnie wkurzała.

Kobye

Ja z początku nie przepadałem za Chandlerem, jednak z biegiem czasu w późniejszych sezonach, przekonałem się do tej postaci, świetna rola Matthew Perry'ego.

nieznany106

Brat Phoebe.

polishserial

Nie przepadałam za Emily.

ocenił(a) serial na 10
emilcia1705

Carol (żona Rossa). Nie wiem dlaczego, po prostu mnie denerwuje :P.

2903

BHOEBE no to jest tak debilna postac, ze szkoda gadac, szczegolni pierwsze
3-4 sezony. Fakt, ze bez niej czegos by brakowalo, ale ona i te jej
wyciagniete z nikad teksty. Albo jej irytujacy sposob ubierania na poczatku
lumpy flover power. A najbardziej irytujacy jest jej sposob poruszania sie,
ona tak lazi jak by miala porazenie mozgowe czasami.

ocenił(a) serial na 10
2903

A pamiętacie, bo pewnie w różnym wieku jesteście, jak przyjaciele leciały z zajebistym dubbingiem na analogowym jeszcze canal+ po diabelskim młynie pamiętacie? Niestety wszystko co dobre sie kończy. Tak jak wszystko z lat 90` co sie kończy bardzo boli, bo wraca przeszłość, wracają wspomnienia. Pozdrawiam fanów.

Przemek

skyter

Emily zdecydowanie najgorsza powstać z serialu.

diegosas

Mnie najbardziej Phoebe brat irytował, o matko co za kretyn! Heh, wybaczcie, ale poniosły mnie emocje. Poza tym całą szósteczkę uwielbiam! Najbardziej rozśmiesza mnie Phoebe i Chandler:) To są agenci ,z resztą jak i wszyscy. Pozdrawiam serdecznie:)

ocenił(a) serial na 10
aneta99_7

a ja najmniej lubiłam Monicę, szczególnie w późniejszych sezonach, ta jej obsesja, że musi być we wszystkim najlepsza...;/ no zwariować można, niczego nie przepuściła

ocenił(a) serial na 9
2903

no brat Phoebe na początku mnie wkurzał (lubił przetapiać różne rzeczy :))
I wkurzał mnie chłopak Moniki (ten od tej sztuki walki, nie pamiętam jak się nazywał) i Ross bywa wkurzający, chociaż niektóre sceny z nim są kapitalne (np. z grą na keyboardzie)

NiepoprawnaMarzycielka

Julie i Kathy - strasznie mnie denerwowały.

ocenił(a) serial na 10
2903

1. Ja nie lubię Gunthera. On często dokuczał Rosowi :( z resztą jest strasznie...
2. Nie lubiłem tej laski, z którą Joey chodził jak Chen przeniósł się do Moniki. Jak jej było? Tej co w udawanego sylwestra się Joey z nią w końcu całuje, a one potem nie lubi wszystkich przyjaciół :)
3. Irytujący był też współlokator Chendlera gdy Joey się wyprowadza - Eddie.
4. Suzan - nigdy jej nie lubiłem.
5. Janice - na początku się z niej śmiałem, potem koło 5 sezonu miałem jej dość i tego, że ciągle wracała :( na koniec 10 sezonu (wtedy w tym domu obok domu Moniki i Chendlera) pomyślałem, że chyba można ją tolerować. No i na pewno jest lepsza od Gunthera.

BRONEQ

Ta laska to była Janine. Podpisuję się pod Twoją opinią na jej temat;)

użytkownik usunięty
2903

Żona Rossa bodajże miała na imię Carol i ta z którą się ożenił drugi raz.