Moim zdaniem najlepszy jest sezon 8- ale czekam na wasze opinie;)
Mój ulubiony sezon 4! Ale moim ulubionym odcinkiem jest ten, co by było gdyby... (chyba taki był tytuł) z sezonu 6 :D
Moim najleprzym jest sezon 7 :D chyba najsmieszniejszy:PP (ale piaty tez fajny:D:D)
pzdr
1- widzimy jak są młodzi, jak się serial rozwija
3, 4- kiedy Ross i Rachel są razem, romantyczne
8 i polowa 9- kiedy Rachel jest w ciąży i jak Joey się w niej zakochuje
No i ostatnie odcinki 10, oczywiście, wzruszające, zawsze na nich płacze;(
oceniając całe sezony to na pewno 5!!!! Jak M. i CH. sie ukrywali, to było rewelacyjne "oni nie wiedzą, że my wiemy, że oni wiedzą, że my nie wiemy" boskie, cały sezon cacko! Potem 6, 3 i 4. Wszystkie były rewelacyjne, ale jeśli miałbym wybrać najmniej ulubiony to 9- bo sytuacja jest na początku tego sezonu taka smutna i trochę nawet męcząca, ale potem wszystko jest fajne, no i jeszcze sezon 10 bo trwał za krótko!!
Dla mnie sezon 9 był chyba najlepszy;) Odcinek ze Snem Rachel albo z Loterią po prostu super;) Ale ogólnie nie potrafię jednoznacznie wybrać najlepszego wszystkie są the best;) FRIENDS rulez forever !!!;)
7, a szczególnie odcinki 7x10 i 7x20 finał sezonu jest też najlepszy że wszystkich (10 nie wliczam po zakończenie jego jest jakby z innej epoki)
mój 5 . Bardzo często go oglądam mimo , że znam wszystko już na pamięć .. ; D po prostu uwielbiam zakochanego Chandlera .. ; dd
trudno sie zdecydować... ale chyba 5, szczególnie odcinki, jak Monika i Chandler się ukrywają i kolejne osoby się dowiadują