PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37746
6,0 4 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Merlin s02e12

ocenił(a) serial na 8

SPOILER

http://www.fanpop.com/spots/merlin-on-bbc/images/9369830/title/series-2-episodes -12-promotionals może Was to zainteresuje:D

LaraNotsil

jutro już piątek ;)))))) do niedzieli chyba jakoś wytrzymam:)

ocenił(a) serial na 8
justmagda

W sobotę pojawia się nowy odcinek czy w niedzielę? Nie wiem bo ostatnio ściągnęłam wszystkie odcinki i w 3 dni zobaczyłam wszystko... także nawet nie wiem kiedy odcinki wychodzą:D

LaraNotsil

w sobotę wieczorem jest na BBC, a już w nocy z soboty na niedzielę zawsze jest do ściągnięcia. ;) Ja zawsze ściągam dopiero w niedzielę.

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

a jak z napisami? Długo trzeba czekać?

LaraNotsil

zależy od odcinka. Różnie bywa, czasem są szybciej a czasem wolniej.

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

Bardziej mi chodziło o konkretną odpowiedź. na pojawiają się w ten sam dzień, w poniedziałek w okolicach środy:D Oglądam dość dużo seriali i napisy pojawiają się różnie rano, po południu albo wieczorem... ale zawsze w ten sam dzień (np bonesy ściągam w czwartek a napisy są zawsze po dwóch dniach jednak różnią się porą dodania:D)

LaraNotsil

ale nie ma takiego konkretnego dnia kiedy pojawiają się napisy do Merlina, po prostu jest różnie.

_Anika_

zazwyczaj pojawiają się w niedzielę popołudniu, chyba, że tłumacz nie daje rady (zdarzyło się tak chyba 2 razy w tym sezonie)

ocenił(a) serial na 8
Luelle

To świetnie:D Długo nie trzeba czekać:D Szkoda, że robią roczne przerwy pomiędzy sezonami;/

LaraNotsil

A skąd ściągacie? Ja oglądam na youtube,ale nie zawsze wszystko zrozumiem....

ocenił(a) serial na 8
justmagda

w wiadomości prywatnej masz odpowiedź:D

LaraNotsil

aaaaaaaaaaaa..... takie coś:D wielkie pokłony i ukłony :)))))))

ocenił(a) serial na 9
justmagda

Wiem,że to trochę nie na temat ale czy może mi ktoś napisać na jakim programie ogląda filmy? Próbowałam oglądać ten serial na Winampie ale nie działał.

ocenił(a) serial na 8
_zorza_

spróbuj SubEdit. Tzn ja oglądam w tym programie. Są jeszcze bestplayer i mediaplayer... pewnie jest milion innych ale one mnie nie interesują:D

ocenił(a) serial na 9
justmagda

A może mi ktoś też powiedzieć jak ściąga filmy i napisy? Bo ja zawsze oglądam na takiej stronie po Angielsku ale czasem nie rozumiem pewnych słów i nie rozumiem do końca o co chodziło XD

ocenił(a) serial na 8
_zorza_

w wiadomości prywatnej wysłałam instrukcje:D

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

a z jakiej strony ściągacie napisy, że przeważnie są już popołudniu w niedzielę?
ja z n24, hataka, lub napiprojekt, ale tam są zawsze pożniej ://

użytkownik usunięty
schectera

Ile razy można powtarzać, że szybkość pojawiania się napisów zależy od tłumacza? Od tego ile ma czasu...
Uwierz mi, że napisy do Merlina najszybciej są na napisy24.
Hatakowiec nie ma teraz widocznie czasu bo ostatnio przestał tłumaczyć.
Co nie wyklucza tego, że jeśli ma dziś czas to może zrobić napisy.

użytkownik usunięty

I proszę, miał czas i są napisy.
Lecę oglądać :D