SPOILER
http://www.fanpop.com/spots/merlin-on-bbc/images/9369830/title/series-2-episodes -12-promotionals może Was to zainteresuje:D
W sobotę pojawia się nowy odcinek czy w niedzielę? Nie wiem bo ostatnio ściągnęłam wszystkie odcinki i w 3 dni zobaczyłam wszystko... także nawet nie wiem kiedy odcinki wychodzą:D
w sobotę wieczorem jest na BBC, a już w nocy z soboty na niedzielę zawsze jest do ściągnięcia. ;) Ja zawsze ściągam dopiero w niedzielę.
Bardziej mi chodziło o konkretną odpowiedź. na pojawiają się w ten sam dzień, w poniedziałek w okolicach środy:D Oglądam dość dużo seriali i napisy pojawiają się różnie rano, po południu albo wieczorem... ale zawsze w ten sam dzień (np bonesy ściągam w czwartek a napisy są zawsze po dwóch dniach jednak różnią się porą dodania:D)
zazwyczaj pojawiają się w niedzielę popołudniu, chyba, że tłumacz nie daje rady (zdarzyło się tak chyba 2 razy w tym sezonie)
To świetnie:D Długo nie trzeba czekać:D Szkoda, że robią roczne przerwy pomiędzy sezonami;/
Wiem,że to trochę nie na temat ale czy może mi ktoś napisać na jakim programie ogląda filmy? Próbowałam oglądać ten serial na Winampie ale nie działał.
spróbuj SubEdit. Tzn ja oglądam w tym programie. Są jeszcze bestplayer i mediaplayer... pewnie jest milion innych ale one mnie nie interesują:D
A może mi ktoś też powiedzieć jak ściąga filmy i napisy? Bo ja zawsze oglądam na takiej stronie po Angielsku ale czasem nie rozumiem pewnych słów i nie rozumiem do końca o co chodziło XD
a z jakiej strony ściągacie napisy, że przeważnie są już popołudniu w niedzielę?
ja z n24, hataka, lub napiprojekt, ale tam są zawsze pożniej ://
Ile razy można powtarzać, że szybkość pojawiania się napisów zależy od tłumacza? Od tego ile ma czasu...
Uwierz mi, że napisy do Merlina najszybciej są na napisy24.
Hatakowiec nie ma teraz widocznie czasu bo ostatnio przestał tłumaczyć.
Co nie wyklucza tego, że jeśli ma dziś czas to może zrobić napisy.