Poszukuje wersji serialu 1 i 2 sezon zw polskiej wersji językowej, interesuje mnie zarówno lektor jak i dubbing, nie pamiętam w jakiej wersji serial był emitowany w polskiej tv.
Jeżeli ktoś posiada lub ma jakiekolwiek informacje na ten temat. Proszę o kontakt.
Pozdrawiam
siema, znalazłeś może jakieś odcinki po polsku? Ja mam 3 odcinki, które były na vhs z Hanna-Barbera, reszty nie moge znaleźć...
Siema, Niestety, nie nigdzie nie ma, coś mi się kojarzy jak za mgłą, że w latach 90 Polsat emitował serial z lektorem, ale nie jestem pewien. Z drugiej strony chyba tvp2 emitowała bloki z kreskówkami Hanny Barbery, więc może tam puszczali. Mam nadzieję, że ktoś kto dobrze pamięta zabierze głos w dyskusji. Być może ktoś nagrywał z tv na kasety vhs? Pozdr
Ja mam sporo bajek nagrywanych z tvp z lat 90, godzina z HB, ale akurat jonnego questa nie było na tych co mam, ale np dwa odcinki Godzilli były + te standardowe. A masz ogólnie jakieś bajki Hanna-Barbera?
Niestety nie, głównie szukam JQ oraz późniejsze sezony Scooby i Scrappy tak gdzieś od 1982 r. - tego też póki co nie ma po polsku.