Czy ktos wie...czy mozna znalezc 6-ty sezon z lektorem,lub z napisy do niego?
Tak. Mam też znajomą na facebooku. Jest z Francji. Pisze z nią za pomocą translatora. I opisywała mi co się stało w danym odcinku. Z góry przepraszam za spoiler. Ale dojdzie do wątków rodem z telenoweli. Okaże się, że zmarła żona Rochera zdradziła go z jego najlepszym przyjacielem. Owy facet pojawi się w serialu i będzie przekonany, że jest biologicznym ojcem Lucasa. Później zostanie zamordowany. A Rocher będzie o to podejrzany. Powróci też Garel, który zginął w jednym z odcinków 4 sezonu i odniósł tak poważną ranę, że nie miał prawa przeżyć. Serial niestety, ale moim zdaniem się wypala.
Poza tym, z tego co wiem, wiadomo już że w 7 sezonie Chloe zostanie zastąpiona przez Adele, tą obdartuską, która przespała się z Rocherem w 5 sezonie.
Jednym slowem zapowiada sie "kaszanka".No....ale ja 6 serie mam i w koncu ja musze obejrzec.Poczekam na napisy.Powysylalam 'zamowienia' na rozne programy...jak beda w zamowieniach to moze w koncu ktos przetlumaczy.Jak nie...to poszukam z polskiem lektorem,bo chyba w polskiej telewizji w koncu puszcza ten 6-ty sezon.Troche odcinkow z poprzedniego sezonu wzielam z fantastica5...ale to po premierach w polskiej tv.Zobaczymy...ja jestem cierpliwa..mam inne seriale do ktorych na szczescie robia napisy.Pozdrawiam :-)
Ja generalnie czekam już w tym serialu tylko na jedno. Aż Chloe spiknie się Rocherem ;)
6 sezon skrócono z 12 do 10 odcinków. A dwa ostatnie odcinki w których wystąpi Chloe, będą 1 i 2 odcinkami 7 sezonu, co jak dla mnie jest oznaką, że producenci panicznie boją się spadku oglądalności. Z tego co wiem, to postać Adele nie jest zbyt lubiana, wśród francuskich fanów i większość zamierza zakończyć oglądanie 7 sezonu Profilu, na dwóch pierwszych odcinkach, bo są ciekawi jak zakończy się wątek Chloe. I liczą, że między nią a Rocherem dojdzie do czegoś więcej.
Ja chyba 'opypcieje',,,hihihi....zanim beda napisy.Czy Wiesz o jakis zapowiedziach 6-go sezonu w tv polskiej ? Nie moglam znzlezc swojego czasu napisow do tego serialu i dlatego sciagnelam odcinki z lektorem....pewnie dlatego nikt nie robil napisow,bo byly odcinki z lektorem ogolnodostepne.Skoro puszczali sezony w tv polskiej (nawet nie wiem na jakim kanale),to chyba nie odpuszcza i dadza ludziom w Polsce obejrzec dalszy ciag serialu.Czy cos o tym slyszalas?
Serial leciał na AXN. A co do tego kiedy go u nas wyemitują, to nie mam pojęcia.
Szkoda ,ze nic nie wiadomo.Trzeba bedzie sie 'dobijac o napisy tutaj.Reagujesz bylyskawicznie na moje zapytania.Dzieki.Ja dzisiaj mam wolny dzien od pracy i dlatego o tej porze moge pisac.Zazwyczaj jak wracam do domu to Wy w Polsce juz spicie.Pozdrawiam :-)
Na razie nic nie wiadomo, kiedy 6 sezon będzie emitowany w Polsce i czy w ogóle go puszczą.
Aż mnie skręca z ciekawości,co się wydarzyło w 6-tym sezonie.Ja francuskiego ani w ząb,więc pokornie czekam chociaż na angielskie napisy.
Coś mi się wydaje, że 6 sezonu w Polsce nie będzie. W tamtym roku emisja 5 sezonu zaczęła się jakoś w czerwcu. A jak na razie nie wiadomo nic o ewentualnej emisji na AXN.
No,to klops! Szkoda, bo najgorzej jak się nie może zobaczyć serialu do końca. Francuskiej wersji to chyba nie ma sensu :-(
no właśnie ja też czekam z ustęsknieniem na 6 ty sezon- nawet się już o to pokusiłam, że znalazłam po francusku streszczenia odcinków i bawiłam się w google tłumacza aby wiedzieć co będzie, po prostu desperacja:)
Mam nadzieję, że AXN jednak sie pokusi o tą seria bo jeśli nie to będzie kaszana.....a może jakaś dobra dusza zrobi napisy:)
Jasne,że damy znac.Ja te 10 odcinków już mam o dawna i to jest ból!...jak się ma i nie ogląda!
Ja wolę oglądac z napisami, ale cóż ...jak się nie ma ,co się lubi, to.... itd.
Niestety nie jestem w Polsce i nie mam AXN,więc po premierze w Polsce będę polować w Net-cie. Dzięki z info, bo przynajmniej wiem od kiedy to "polowanie" zacząć.