na odświeżenie sobie najlepszego serialu w historii telewizji. Zgadzacie się?
Albo do zabrania się w końcu za niego. Od dwóch lat się przymierzam do obejrzenia The Wire, a teraz w HD na pewno przyjemniej będzie się oglądać.
Zaczalem ogladac gdy nie bylo jeszcze w wersji 720p, ale tylko 1 sezon. Teraz aktualnie ogladam 3 sezon i jest naprawde super. Mega sie oglada w wersj HD. Pozdrawiam :D
Mój ulubiony serial. Obejrzałem rok temu teraz oglądam ponownie w wersji HD :) Jedno jest pewne - to drugi, ale nie ostatni raz jak oglądam ten serial ;)
Na stronie CDA są póki co 4 sezony tego serialu, na bieżąco kolejne są dodawane, i co ciekawe z polskim lektorem i w jakości 720p i w formacie 16:9, a jak wiadomo w Polsce oficjalnie nie wydano zremasterowanej wersji "The Wire" i nie pokazano go w polskim HBO.
jak mozna w ogole ogladac to z lektorem? ucieknie caly jezykowy brud tego serialu.
A mnie to zmotywowało do zabrania się w końcu za ten serial bo tyle dobrego o nim słyszałem.. i jestem już po pierwszym odcinku
na necie w 720 i wyzej jest sporo. widzialem jeden odcinek. 95% hmmm... tematyka idealn dla mnie. zobaczymy
Na prawdziwą wersję Blu-ray jeszcze trzeba poczekać parę miesięcy,chociaż to raczej i tak nie będzie wydane w Polsce.Chyba że jakoś później...
Najlepsza jakość jaka chodzi w necie to 1080 Web Rip.
Jeden odcinek zajmuje około 2 GB i jest z dźwiękiem 5.1 .Obraz jest bez żadnego logo telewizji i wygląda całkiem ok. Napi project znajduje automatycznie napisy :)