PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1038
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Mówiąc szczerze, zdecydowanie bardziej interesuje mnie wątek Victorii i Arriagi. W tym jest
przynajmniej trochę logiki. Nie wspominając już o tym, że Victoria w przeciwieństwie do swojej
córki, wzbudza sympatię, a Arriaga sprawdza się w roli "ranczera-karateki" po prostu genialnie.
Guzman jest nudny jak flaki z olejem, a ta "aura tajemniczości", o której tak wszyscy
rozprawiają to po prostu jakaś kpina. Nikki to typowa panienka z dobrego domu, która do bólu
przypomina Mię z "Rebelde". Jest rozkapryszona, wredna i to bez żadnego konkretnego
powodu. Rozumiem ten cały zamysł z bulimią, ale mimo to Nikki nie jest bohaterką, której
potrafiłabym współczuć, właśnie przez jej okropne, bezsensowne zachowanie. Liliana może i
jest irytująca, ale z pewnością nie zasłużyła na takie traktowanie. Co najśmieszniejsze,
Guzman jest świadkiem tych wszystkich, okrutnych incydentów, których nie można w żaden
sposób wytłumaczyć, ale to i tak nie przeszkadza mu się zakochać bez pamięci w Nikki, mimo
że sam również jest przez nią źle traktowany i to też bez żadnego konkretnego powodu. Dafaq?
Co to w ogóle ma być? Ah, i po prostu uwielbiam, jak Nikki każdą dziewczynę, z która Guzman
zamieni chociażby słowo, wyzywa od ladacznic etc. PLEASE. Już wolałabym widzieć Guzmana
z Politą, bo naprawdę nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Guzman zakochał się w Nikki, tylko
dlatego, że jest piękna. Nie to, żeby kiedykolwiek telenowele pokazywały jakieś "głębsze"
uczucie, ale liczyłam na trochę więcej kreatywności mimo wszystko.

sienna_k

Też mam podobne odczucia. Ogólnie rzecz biorąc podoba mi się Guzman jako postać tego serialu, ale też nie rozumiem jak można zakochac się w dziewczynie, która nie daje się poznac od żadnej dobrej strony.

sienna_k

Mnie też w sumie bardziej interesuje wątek Victorii i Arriagi, ale Nikki i Guzmana też bardzo lubię. A Nicole wcale nie jest taka zła, ona jeszcze pokaże się z innej strony ;)

użytkownik usunięty
klaudia1300

niki bardziej pasuje do guzmana niż liljana ...oboje są szczupli i wysocy maja podobny typ urody...

sienna_k

A mnie bardziej interesuje wątek Nikki i Guzmana :)

użytkownik usunięty
jagodajulia

nie oglądałam prawie całego piątkowego odcinka może mi ktoś napisać czy niki nadal ciągnie tę farse z ciążą......

To szkoda, że nie oglądałaś, bo gdzieś tak w połowie (może trochę później) wyszła sprawa ciąży Nikki ;) Guzman usłyszał jak Nabila mówi do koleżanek, że Nikki nie jest w ciąży, tylko tak powiedziała, aby Guzmana wyrzucili z pracy. Jak Nikki i Guzman wrócili z basenu, Guzman "zaciągnął" Nikki do jej sypialni i zaczął się rozbierać, mówiąc, że jak chce mieć z nim dziecko to muszą się brać do roboty :D Zapytał się jej dlaczego powiedziała, że spodziewa się jego dziecka, skoro nigdy nic ich nie łączyło, zawsze ją szanował, a ona wtedy mu powiedziała, że z tego powodu, iż go nie znosi i chce, aby go zwolnili i za to, że ją odrzucił. I wtedy weszła Victoria i powiedziała, że wszystko słyszała. Przeprosiła Guzmana za brak zaufania i powiedziała, że to od niego będzie zależało, czy zostaje w pracy, czy odchodzi. Guzman powiedział, że zostaje.

użytkownik usunięty
jagodajulia

dziękuje za streszczenie myślałam że to potrwa z dwa tygonie lub dłużej ,ciesze się że się juz wydało ..

Nie ma za co :) Ja też cieszę się, że szybko to szybko wyjaśnili i nie przeciągali tego wątku.

użytkownik usunięty
jagodajulia

ciekawa jestem kiedy niki i guzmanito będą razem.przecierz są dorośli nie mam pojęcia dlaczego ten ochroniarz ją odrąca ona jest śliczna ,zgrabna pasują do siebie jak dwie połówki jabłka .

Uroda to nie wszystko. Poza tym Guzman jest jej ochroniarzem, nie może zakochać się w osobie, którą ochrania. Ponadto każdy widzi jaka jest Nikki, A Guzman nie chce być tylko jej kaprysem...

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Mnie też najbardziej ich wątek interesuje :) Dobrze że go rozwijają ;)