Jeśli mam być szczera, pzoytywnie zaskoczył mnie ten serial. Dlaczego?
Może powodem jest to, że jest po prostu inny od tego typu produkcji na DC. Wiecie o co chodzi... W porównaniu z Czarodziejami z Weverly Place, Hannah Montana czy SS, ten jest po prostu... inny xD. Zdaje mi się, że mymy tutaj inne ujęcia kamery, fabuła opiera się na innych schematach. To mnie zaskoczyło, pozytywnie.
Jedyny minus, jaki nasuwa mi sie po obejrzeniu pierwszego odcinka, to aktor, grajacy najstarszego z bracie (przepraszam, że nie pamiętam nazwisk). Parę lat temu widziałm go w całkiem innej produkcji, grał nastolatka. Dzisiaj też gra nastolatka. A wydaje mi się, że jest już trochę straszy niż te 16 lat. Ale lubię go i grę aktorską (chociaż nie podoba mi się jego nowa stylizacja, ledwo co go poznałam)
Ten aktor to jason dolley.
Podobnie jak ty rownież zaskoczył mnie ten serial.
Różni się znacząco od innych disneyowskich produkcji.
Tak samo jak u mnie. Mam 19 lat a serial mi sie podoba nio i ta mała jest wprostu przesłodka.
Jason Dolley takze ma 19 lat, podoba mi sie jego gra oraz jego look, jest bardzo przystojny <33 nie lubie blondynow, ale ten mi sie podoba, troche zeszlam chyba z tematu :P a wiec Good Luck Charlie :))
i muszę się zgodzić z Wami wszystkimi- serial zupełnie inny, bardzo pozytywny ;] Uwielbiam go oglądać, a i postać Jasona Dolleya dodatkowo urozmaica seansik przed TV ;p
Racja,może dlatego,że serial nie skupia się głównie na głównej bohaterce? Pokazują losy całrj rodziny ^^
Pomimo, że aktorzy grają drętwo, a fabuła nie zachwyca i ja czasem pooglądam...
Mi też się podoba, może głównie dlatego, że nie muszę tu "podziwiać" Miley Cyrus, Seleny Gomez i tym podobnych. I najbardziej podoba mi się tu Jason Dolley jako P.J. Duncan :) Dodaje humoru temu serialowi. Jednak drażni mnie postać Teddy. Wolę Bridgit Mendler w roli Olivii White w filmie "Lemoniada Gada". Rola Teddy do niej średnio pasuje :/ Moim zdaniem...
Fakt, jest to najlepszy serial. Osobiście uwielbiam postać Amy i Boba, serialowych rodziców. W sumie to jedynie dla nich oglądam czasami ten serial, jakoś najbardziej mnie śmieszą. :)
tak też pamiętam Jasona z Cory w białym domu, w corym był świetny, po prostu poziom serialu inny, nienawidzę powodzenia charlie, szczególnie ta teddy jest wnerwiająca, za "poważna"
To Jason Dolley. 5 lipca tego roku skończył 21 lat. W serialu gra 17-latka, chociaż nie wiem dlaczego, bo Charlie w pierwszym sezonie miała 1 rok, a w drugim 2 lata, Gabe 11 i 12 lat, Teddy 15 i 16 lat, a PJ przez cały czas ma 17! Mogliby nakręcić odcinek, w którym kończy 18 lat i wreszcie kończy szkołę. ;D Jeszcze co do Jasona, to on grał Pete'a w ,,O, kurczę!'' w 2009 roku, w 2008 Virgila Foxa w ,,Tajmiakach'', Newton Livingstona w serialu ,,Cory w Białym Domu'' w 2007, a w 2006 grał Connora Kennedy w filmie ,,Czytaj i płacz''. ;) Więc patrząc na jego filmografię to właściwie cały czas występował w produkcjach Disneya. ;]