PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750245}

Pogotowie miłosne

Acil Aşk Aranıyor
2015
6,9 50  ocen
6,9 10 1 50
Pogotowie miłosne
powrót do forum serialu Pogotowie miłosne

Emisja od poniedziałku do piątku o godzinie 18.05 w Axn White! Polski tytuł to "Pogotowie miłosne"!

ocenił(a) serial na 5
iza_mielecka

Odcinki były tak skrojone z oryginału, że wątki się kupy nie trzymały. Po za tym wydaje mi się, że musieli serial skończyć wcześniej, bo końcówka nie była dopracowana.
Jednakże fajnie się oglądało. Można było się pośmiać.

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

W Internecie znalazłam tylko 37 odcinków A później dopiero odcinki od 50-64.(polskiej numeracji).czy ktoś mi może wytłumaczyć kim jest ten facet którego się boi Nisan?Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 5
maja9128

Witaj. Ten gosc pobił do nieprzytomnosci swoja dziewczyne. Ta trafiła do szpitala kiedy Nisan miała dyżur. Niestety nie udało jej sie uratowac i ten facet obwinia Nisan o jej smierć.

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Aha Oki dzięki.a gdzie mogę obejrzeć resztę odcinków ??

ocenił(a) serial na 5
maja9128

Ja oglądałam na stronie Axn White. Tam poszukaj.

sloneczkO_1

A czy ktoś umie mi wyjaśnić kilka rzeczy? :D
Gdzie zniknęła Ayla z Berzanem?
Co się stało z tą wariatką od Malika? Jakim cudem, mieszkanie Nisan przeszło taki zajebisty remont? :P
(nie mam zielonego pojęcia jak się pisze te ich imiona)
I dlaczego nie ma pokazanej sceny ślubu (oprócz odcinka przy topieniu się Nisan) i wyjaśnienia co tam zaszło?
Może mnie coś ominęło? Ma być więcej odcinków?
Z góry, wielkie dzięki! ;)

Kamson28

I zapomniałam o Ipek i Alim :P

ocenił(a) serial na 5
Kamson28

No jak pisałam wcześniej odcinki po polsku były bardzo skrojone i nie wiadomo co i jak.
Przykro mi,ale nie potrafie odpowiedziec na twoje pytania,bo tez nie wiem.
Nie wiem też kim była ta babeczka co spotykała się z Muratem i chciała ostrzec Nisan. W tureckich odcinkach pokazali jej porwanie i szukanie jej przez Murata. Tutaj był juz moment zabicia jej.
W oryginale są 24 odcinki . W Polsce są 64 odcinki.

ocenił(a) serial na 8
iza_mielecka

Polskie odcinki sa bardzo skrocone zobaczcie sobie na yt po turecku oczywiscie fragmentami i jesli zobaczyliscie juz w polsce wszystkie 64 odc to zauwazycie ze wiele watkow zostalo pominietych np. porwanie nisan przez tego goscia i cala akcje policji gdzie ja ratuja. szkoda ze w polsce tak bezsensownie zostal skrocony serial jestem facetem a lubie to ogladac bo ciagle sie smieje do lez. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 5
xxxbezimiennyxxx

Ja właśnie oglądałam po turecku dlatego wiem, że pomineli. Niestety nie znam dobrze tego języka, więc nie wiem co i jak.
Również pozdrawiam.

sloneczkO_1

Wiadomo już że AXN wykupiło kolejny turecki serial, na raz jednak nie znamy tytułu ...

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Wiadomo już jaki to serial?

sloneczkO_1

Jeszce nic mi nie wiadomo ;)