hej, dopiero zaczęłam oglądać ten serial, właśnie kończę pierwszą serię. zaintrygowała mnie postać Jake'a. Możecie napisać coś więcej o jego losach w następnych seriach? co z jego córeczką z kim się zwiąże i czy w ogóle jego postać funkcjonuje w następnych częściach :)
pojawi się i zniknie, a później znów się pojawi i jego wątek się rozkręci, więc oglądaj i sama zobaczysz co się stanie. : D
Oglądaj, bo warto to samemu zobaczyć i się dowiedzieć, a nie najpierw się dowiedzieć, a później zobaczyć :) końcówka 3go sezonu powala...
Kurcze, przeraża mnie trochę to że to aż 8 serii :) ale myślę że dam radę :P A jeśli chodzi o Jake to uważam że jest świetny! :)
Jesli nadal chcesz uwazac ze ten serial jest swietny to ogladaj go do 4 sezony wlacznie...
Pozdrawiam ;-)
Jake zwiąże się z Peyton na krótki czas. Ogólnie będzie uciekał przed Nicky, ale to na niewiele się zda, będzie trochę dramatów na tej linii. Ostatecznie dogada się z Nicky co do opieki nad Jenny i zniknie z serialu na zawsze w 2 lub 3 serii.
A więc skarbie to było tak ...
Jake jest bardzo miły owszem i ma piękną córeczkę a matką tej pięknej niuni jest zwykła szmata ;)
Dowiesz się później nie chcę zabierać Ci tych przyjemności i tych emocji ;)
Jake będzie z Peyton w bodajże sezonie 4-5 ? chodź nie do końca jestem pewna ;)
Po czym rozstaną się i sama Peyton którą ubóstwiam na końcu będzie z Lucasem z którym również będzie miała piękną córeczkę o imieniu Sawyer .
W późniejszych sezonach postać Jake się zmywa i zostają zaledwie jeśli chodzi o starą ekipę Haley , Nathan & Brooke ;) możliwe że coś ominęłam jak masz jeszcze jakieś pytania wal jak w dym bo One Tree Hill uwielbiam i mogę nawijać godzinkami :D