Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Można powiedzieć, że dobrze odpowiedziałaś na moje pytanie, z wyjatkiem tedo że on jej nie wywalił z wyra;D tlyko ona już wcześniej wstała ubrała się i gdzieś chodziła koło domu.Nathan rzucał kamieniami w jej okno i wtedy się pocałowaki;D.
Jenny ;D
jaki kolor miała karteczka od Haley dla Nathana, którą przeczytała Brooke na pewnej imprezie ?
(:
Janne;D nie ściągłam z poprzedniej odpowiedzi, wiedziałam;p..Ja znam odpowiedz o tej karteczce...Była to jasno filetowa kateczka:).A teraz moje pytanie: Gdzie po raz pierwszy pocałowali się Haley i Nathan??:)
przed domem Haylie... chyba ja z wyra wywalil hehe :D a moje pytanie to... co dostala Payton na urodziny od taty? :PP
Właśnie na pytanie.."Gdzie wyjechali rodzice Brooke?".. nie znam odpowiedzi;(.Być może była o tym mowa w pierwszym odcinku 1 sezonu ale ja go nie obejrzałam;(.Albo w dalszych sezonach, a ja dopiero oglądam 1 sezon co leci teraz w TV.Wiem tylko,że Brooke mówiła że nie ma dobrego kontaktu z matką.
Wiedziałam xD
Ale nie pamiętam...to moze zadam nowe pytanie tak dla odswierzenia a jak ktos bedzie wiedzial "gdzie wyjechali..." to niech tez odpowie;]
A więc:Z kim rywalizowała Brooke w wyborach na przewodniczącą??
z bylą przewodniczącą ale nie pamiętam już jak się nazywała ona chyba chodziła z mouthem przez troche ;p ... a tego 1 pytania tez nie pamiętam ... jak nazywał się chłopak który wszedł do szkoły z bronią i postrzelił peyton ?
Pierwsze pytanie Erica Marsh
Drugie pytanie Jimmy Edwards(chyba tak sie to pisze)
Jak miała na imie dziewczyna z ktora Mouth relacjonował mecze??
Gigi :)
Jak ma na imie dziewczyna która zakochała sie w Cooper'ze ??(ale banał:PP,nie chciało mi sie wymyslac)
pewnie chodzi o rachel,ale czy bylo to zakochanie to niewiem,brooke tez bardzo sie podobal :d
Kto jest matka jeny?
Nikki
Chyba Brooke podobala sie jemu nie??
Jak nazywala sie girl z ktora Mouth stracil dziewictwo????
A nie.Sorry pomylilo mi sie z Mouthem.Brooke podobała sie Mouthowi...o to mi chodzilo
Nie było pytania więc ja daję ;)
W dniu kiedy była strzelanina w szkole, Nathan szukał Haley, jakie były słowa które sobie powiedzieli aby Haley otworzyła drzwi i wpuściła go do biblioteki? :)
spaliły go...jakiego gorącego tatuśka miała brooke na swoich drzwiach(czyli jak miał na imie i kogo był ojcem:D)
nie mam pojęcia ... ale zadam jak coś 2 pytanie... kto uratował danna przed spłonięciem w swoim warsztacie ?
niewiem czy chodzi ci o nazwisko czy poprostu 2 imię :D... jak tak to w tkórym odcinku to było ? ale jak coś to zadam 2 pytanie ...
w którym ocinku i jakiego sezonu pojawił się zespó Fall out boy ii z jaką piosenka ? :D
2 sezon ale niewiem jaki odcinek,wiem ze pete wystepowal kilka razy bo byl boyem peyton,a piosenka hmm moze Dence,dence:P:P???
sorry dance,dance jak juz cos haha:P;p 2x10?
a z tymi rudnymi pytaniami,np ktory odcinek falt to troche przegiecie,ale np drugie imie to tez leka przesada,to bylo tylko przez chwile pokazane.
moje pytanie jak mial na imie chlpak Karen (nie chodzi o Keitha)?
no bez przesady ludzie nie zadawajcie pytan w stylu - w ktorym odcinku itd, bo to malo prawdopodobne, ze ktos Ci odpowie bez zobaczenia ;D a nie na tym ta zabawa polega.
a jesli chodzi o moje pytanie czyli jak na drugie imie na Nathan, to bylo ono pokazane w tym roczniku w 4 serii na koncu co dostawali, jak nathan czytal kolo swojego zdjecia ze mial cel grac dla duke. tam pisalo jego pelne imie i nazwisko no i w tym to drugie imie;D
Ojojoj nie mam pojęcia xD.Być może dlatego, że ja oglądam dopiero pierwszy sezon co leci teraz w TV i jak dotąt nie było o tym mowy:).Ale zadam już swoje pytanie: Jaki prezent dał Nathan Haley, gdy ta jescze go uczyła.Nie wiem czy skojrzycie, ale potem "TA RZECZ" pojawiała się w kolejnych sezonach i w dniu ich ślubu zaraz przed wypadkiem Rachel i Coopera w samochodzie Nathan i Haley:).Może skojarzycie o co mi chodzi:PP.
Bransoletka. Nathan dał Haley taka plastikową, dziecięcą bransoletkę :) Uważam że to było słodkie z jego strony.
Moje pytanie brzmi: co trzymał w ręku Lucas, gdy pierwszy raz zobaczył ojca Payton? (mam nadzieję, że będziecie wiedzieć o jaka sytuację mi chodzi)
Biologiczna mattka Peyton miala na imie Ellie, , sa Lucas trzymal grabie:D:D
a moje pytanie to : jakie zwierzatko przyniosl Skills w Noc wyzwan ? (5 odcinek 2 seria )
Mouth na wyprzedaży kupił domek dla lalek, ale zapłacił za niego Felix. Dan podarował Nathanowi Mustanga. JAKIE TRZY OSOBY BYŁY PODEJRZANE O CIĄŻĘ NA KONIEC 3 SEZONU???
A,zapomniałam pytanie: Do piosenki jakiego zespołu dziewczyny tanczyły w ostatnim odcinku 4 serii ??????????????
W tych podejrzanych była jeszcze Rachel. Dziouchy tańczyły do " If yuo wanna be my lover" Spice Girls.Kto był jedynym świadkiem śmierci Keitha?
Tak myslałam ze jeszcze Rachel.
Odpowiedz:Abby
Jak nazywała sie lina ubran Brooke??????
linia ubran nazywala sie Clothes over bro's
czy ktos w koncu dowiedzial sie juz jak na drugie imie na nathan ?:D:D
kurcze... slyszalam ostatnio ale zapomnialam...
Ale ja mam pytanie: Za ile dolarow mama Nathana kupila Tima na aukcji "Chlopak Zabawka"??
siostra ma na imie Taylor .
Jakim zespolem zainteresowala sie Karen, kiedy poznala Andy'ego ?