PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 29 tys. ocen
7,9 10 1 29491
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Gra

ocenił(a) serial na 10

Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :

Jak nazywa się córeczka Jake'a ?

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

no prosze was ... :D myślałam że chociaż jedna osoba napisze :(

_Anka_

Można powiedzieć, że dobrze odpowiedziałaś na moje pytanie, z wyjatkiem tedo że on jej nie wywalił z wyra;D tlyko ona już wcześniej wstała ubrała się i gdzieś chodziła koło domu.Nathan rzucał kamieniami w jej okno i wtedy się pocałowaki;D.

_Anka_

Jenny ;D

jaki kolor miała karteczka od Haley dla Nathana, którą przeczytała Brooke na pewnej imprezie ?
(:

_Anka_

Janne;D nie ściągłam z poprzedniej odpowiedzi, wiedziałam;p..Ja znam odpowiedz o tej karteczce...Była to jasno filetowa kateczka:).A teraz moje pytanie: Gdzie po raz pierwszy pocałowali się Haley i Nathan??:)

KiNgAa522

Sorkaa miało być fioletowa...xD.

KiNgAa522

przed domem Haylie... chyba ja z wyra wywalil hehe :D a moje pytanie to... co dostala Payton na urodziny od taty? :PP

ocenił(a) serial na 10
upaczanga

farby do malowania (chyba) Gdzie wyjechali rodzice Brooke

_Anka_

Właśnie na pytanie.."Gdzie wyjechali rodzice Brooke?".. nie znam odpowiedzi;(.Być może była o tym mowa w pierwszym odcinku 1 sezonu ale ja go nie obejrzałam;(.Albo w dalszych sezonach, a ja dopiero oglądam 1 sezon co leci teraz w TV.Wiem tylko,że Brooke mówiła że nie ma dobrego kontaktu z matką.

ocenił(a) serial na 10
KiNgAa522

Wiedziałam xD
Ale nie pamiętam...to moze zadam nowe pytanie tak dla odswierzenia a jak ktos bedzie wiedzial "gdzie wyjechali..." to niech tez odpowie;]
A więc:Z kim rywalizowała Brooke w wyborach na przewodniczącą??

ocenił(a) serial na 10
AmiRaDaRk

z bylą przewodniczącą ale nie pamiętam już jak się nazywała ona chyba chodziła z mouthem przez troche ;p ... a tego 1 pytania tez nie pamiętam ... jak nazywał się chłopak który wszedł do szkoły z bronią i postrzelił peyton ?

_Anka_

Pierwsze pytanie Erica Marsh
Drugie pytanie Jimmy Edwards(chyba tak sie to pisze)
Jak miała na imie dziewczyna z ktora Mouth relacjonował mecze??

ocenił(a) serial na 10
Klaudiiia

Gigi :)
Jak ma na imie dziewczyna która zakochała sie w Cooper'ze ??(ale banał:PP,nie chciało mi sie wymyslac)

ocenił(a) serial na 10
Anika___

pewnie chodzi o rachel,ale czy bylo to zakochanie to niewiem,brooke tez bardzo sie podobal :d

Kto jest matka jeny?

ocenił(a) serial na 10
anusya

Nikki
Chyba Brooke podobala sie jemu nie??

Jak nazywala sie girl z ktora Mouth stracil dziewictwo????

ocenił(a) serial na 10
AmiRaDaRk

A nie.Sorry pomylilo mi sie z Mouthem.Brooke podobała sie Mouthowi...o to mi chodzilo

ocenił(a) serial na 10
AmiRaDaRk

shelly

Kto zabił Jimmiego? <s.3.o.16>

ocenił(a) serial na 10
_Gertie_

jimmy sam sie zabil .............................

Chadka

Nie było pytania więc ja daję ;)

W dniu kiedy była strzelanina w szkole, Nathan szukał Haley, jakie były słowa które sobie powiedzieli aby Haley otworzyła drzwi i wpuściła go do biblioteki? :)

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

always and forever ;) dlaczego lucas w 2 sezonie wyjechał z keitchem ?

_Anka_

bo dal dupy i chcial zaczac od nowa :P co zrobily z listem od Lucasa Brooke i Peyton?

upaczanga

spaliły go...jakiego gorącego tatuśka miała brooke na swoich drzwiach(czyli jak miał na imie i kogo był ojcem:D)

ocenił(a) serial na 10
Klaudiiia

Lary:D:D ojciec Peyton ;D
Czego symbol wytatuowal sobie Lucaas w 1 sezonie?

Chadka

symbol zabawy. co Whitey dal w prezencie Haley i Nathanowi na imprezie po ich slubie?

ocenił(a) serial na 10
upaczanga

kocyk dla dziecka .
jak na drugie imie na Nathan?

ocenił(a) serial na 10
Chadka

nie mam pojęcia ... ale zadam jak coś 2 pytanie... kto uratował danna przed spłonięciem w swoim warsztacie ?

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

uratowal go Lucas,
ponawiam pytanie jak na drugie imie ma Nathan ? :D

ocenił(a) serial na 10
Chadka

niewiem czy chodzi ci o nazwisko czy poprostu 2 imię :D... jak tak to w tkórym odcinku to było ? ale jak coś to zadam 2 pytanie ...

w którym ocinku i jakiego sezonu pojawił się zespó Fall out boy ii z jaką piosenka ? :D

_Anka_

musicie zadawac takie trudne pytania? :P potem nie znam odpowiedzi i nie moge zadawac swoich ;>

ocenił(a) serial na 10
upaczanga

2 sezon ale niewiem jaki odcinek,wiem ze pete wystepowal kilka razy bo byl boyem peyton,a piosenka hmm moze Dence,dence:P:P???

ocenił(a) serial na 10
anusya

sorry dance,dance jak juz cos haha:P;p 2x10?

a z tymi rudnymi pytaniami,np ktory odcinek falt to troche przegiecie,ale np drugie imie to tez leka przesada,to bylo tylko przez chwile pokazane.

moje pytanie jak mial na imie chlpak Karen (nie chodzi o Keitha)?

anusya

yy ten byl ten profesorek z ktorym miala zajecia? :P

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

no bez przesady ludzie nie zadawajcie pytan w stylu - w ktorym odcinku itd, bo to malo prawdopodobne, ze ktos Ci odpowie bez zobaczenia ;D a nie na tym ta zabawa polega.
a jesli chodzi o moje pytanie czyli jak na drugie imie na Nathan, to bylo ono pokazane w tym roczniku w 4 serii na koncu co dostawali, jak nathan czytal kolo swojego zdjecia ze mial cel grac dla duke. tam pisalo jego pelne imie i nazwisko no i w tym to drugie imie;D

ocenił(a) serial na 10
Chadka

Andy :D
Jak miała na imię biologiczna matka Peyton???

AmiRaDaRk

Ojojoj nie mam pojęcia xD.Być może dlatego, że ja oglądam dopiero pierwszy sezon co leci teraz w TV i jak dotąt nie było o tym mowy:).Ale zadam już swoje pytanie: Jaki prezent dał Nathan Haley, gdy ta jescze go uczyła.Nie wiem czy skojrzycie, ale potem "TA RZECZ" pojawiała się w kolejnych sezonach i w dniu ich ślubu zaraz przed wypadkiem Rachel i Coopera w samochodzie Nathan i Haley:).Może skojarzycie o co mi chodzi:PP.

ocenił(a) serial na 10
KiNgAa522

Bransoletka. Nathan dał Haley taka plastikową, dziecięcą bransoletkę :) Uważam że to było słodkie z jego strony.

Moje pytanie brzmi: co trzymał w ręku Lucas, gdy pierwszy raz zobaczył ojca Payton? (mam nadzieję, że będziecie wiedzieć o jaka sytuację mi chodzi)

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Biologiczna mattka Peyton miala na imie Ellie, , sa Lucas trzymal grabie:D:D
a moje pytanie to : jakie zwierzatko przyniosl Skills w Noc wyzwan ? (5 odcinek 2 seria )

Chadka

zolwia :] co kupil Mouth na wyprzedazy garazowej [czy jak tam sie na to mowi :P] u Brooke?

upaczanga

Nie mam pojęcia, ale ja mam pytanie: Jaka była pierwsza praca Nathana?

ocenił(a) serial na 10
nikol_2

Sprzedawanie precli :)
Jakiej marki samochód podarował Dan Nathanowi?

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Mouth na wyprzedaży kupił domek dla lalek, ale zapłacił za niego Felix. Dan podarował Nathanowi Mustanga. JAKIE TRZY OSOBY BYŁY PODEJRZANE O CIĄŻĘ NA KONIEC 3 SEZONU???

ocenił(a) serial na 10
justizar

Hmm...nie pamietam za dobrze...napewno Brooke...Karen wiem ze była i Haley

ocenił(a) serial na 10
Kissy

A,zapomniałam pytanie: Do piosenki jakiego zespołu dziewczyny tanczyły w ostatnim odcinku 4 serii ??????????????

ocenił(a) serial na 10
Kissy

W tych podejrzanych była jeszcze Rachel. Dziouchy tańczyły do " If yuo wanna be my lover" Spice Girls.Kto był jedynym świadkiem śmierci Keitha?

ocenił(a) serial na 10
justizar

Tak myslałam ze jeszcze Rachel.
Odpowiedz:Abby

Jak nazywała sie lina ubran Brooke??????

ocenił(a) serial na 10
Kissy

linia ubran nazywala sie Clothes over bro's
czy ktos w koncu dowiedzial sie juz jak na drugie imie na nathan ?:D:D

Chadka

kurcze... slyszalam ostatnio ale zapomnialam...
Ale ja mam pytanie: Za ile dolarow mama Nathana kupila Tima na aukcji "Chlopak Zabawka"??

ocenił(a) serial na 10
nikol_2

Kupiła go za 8 dolarów.
Jak miała na imię żona trenera Revensów??

monika_2601

Camilla

Jak ma na imię siostra Haley która wpadła z wizytą w 2 sezonie :) ?????

ocenił(a) serial na 10
Klaudiiia

siostra ma na imie Taylor .
Jakim zespolem zainteresowala sie Karen, kiedy poznala Andy'ego ?

Chadka

no właśnie jak ktoś wie jak na 2 imię ma Nathan to niech napisze bo sama jestem ciekawa... a było może też pokazane jak na drugie imię ma Haley?;>