PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810069}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 14147
4,1 8 krytyków
Pod powierzchnią
powrót do forum serialu Pod powierzchnią

Mam nadzieję, że to tylko tak zwiastun trąci serialem The Affair (woda, malzenstwo w kryzysie z powodu utraty dziecka). Zobaczymy :-)

Montomon

Miałam podobne skojarzenia. Ciekawe, co z tego wyniknie.

Futbolowa

znając TVN to wcale bym się nie zdziwiła gdyby po prostu spolszczyli The Affair :D

mielona3000

W sumie to nie byłoby nic nowego. Wiele amerykańskich seriali to zamerykanizowane wersje seriali europejskich :)

Montomon

O ttm samym pomyslalam po pierwszym zwiastunie. Strata dziecka, mlodsza dziewczyna..

Montomon

Też o tym dziś pomyślałam! Byłam ciekawa, czy ktoś jeszcze skojarzy te seriale. Nie dość, że strata dziecka, to jakieś motywy tej wody... Kocham the Affair, ale polski serial na pewno go nie przebije i może wyjść słabo, jeśli się tym zbyt mocno zainspirowali, bo po prostu irytuje mnie takie "zgapianie"... TVN już nie wie co wymyślić, by wyszedł im dobry serial obyczajowy?

agata_kolacz

Z tego, co czytałam, to jeszcze ma być tam jakiś motyw zbrodni, w sensie że romans ich w końcu zaprowadzi do zbrodni. 100% The Affair :D

agata_kolacz

TVN? A inne ogólnodostępne stacje w tym kraju niby to potrafią?

jan_niezbedny0

jasne, że nie :P ale nie zgapiają tak perfidnie z dosyć znanych amerykańskich seriali

agata_kolacz

Jeśli nie z amerykańskich, to zgapiają z innych (Ojciec Mateusz np. Komisarz Alex np.)
Tak się ten biznes kręci :)

ocenił(a) serial na 6
Montomon

Pierwsze 10 minut pierwszego odcinka i też stwierdzam, że spora inspiracja :)