PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108143
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-season-finale-uk-promo.html
tym razem Chuck posunie się za daleko

ocenił(a) serial na 8
lily333

WTF!?
NIEEEEEEEEE
OMG! Nie wierzę w to co widzę. OSZALELI!?

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Biedna Blair.

Oj coś czuję, że Chuck i Blair zejdą się dopiero na koniec serialu!

nancy500

Ja też, bo na pewno nie w tym sezonie. Jak mogli to zrobić. Jedno jest niezaprzeczalne, gdy pominęli głupią Serenę, od razu zrobiło się ciekawiej

ocenił(a) serial na 9
lily333

Pewnie tak, bo żeby naprawić coś takiego to raczej 2 odcinki nie wystarczą. A przytoczę wypowiedź reżysera (chyba, nie pamiętam dokładnie), którego ktoś zapytał co zdarzy się na tym dachu, a on odpowiedział "coś strasznego i potencjalnie nie do naprawienia"... Ciekawe...
Ale może nie prześpi się z Jenny? Często to na zwiastunach wygląda znacznie inaczej niż w odcinku...

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Boże, głupia jestem i się nie zorientowałam xD Chodziło o to, ze Blair się spóźni na ten dach i znajdzie tylko kwiaty, i później właśnie zdarzy się coś złego..

lily333

o nieeeeeeeeeeeeeeeee, dobrze ze Janny wyjedzie, zawsze ja lubiłam, ale
teraz to co robi to jest przesada.
Biedna Blair.

ocenił(a) serial na 8
gosiaa005

Oooo tak. Niech wywalą Serenę, a ostatnie odcinki GG będą genialne!!!!

Kurcze nie mogę się dostać na fanforum, ciekawe jak się podniecają tym, że nie nawidzą Jenny. XD

ocenił(a) serial na 8
lily333

Cholera jasna!NIE!No chyba oszaleli!Nie wierzę w to!
Coś czuje tak jak wy że Cair zejdzie sie dopiero w 4 sezonie.O ile do tego dojdzie.A na pewno,wierzę w to.
Myślałam,że Jenny prędzej przespi sie z Nate'm a nie z chuckiem!Do głowy nawet mi to nie przyszło!Jak oni mogli,mówie o Chucku i Jenny!
Czyli co?Jenny straci dziewidztwo z Chuckiem i wyjedzie do szkoły z internatem!?Nie!
Tak jak Serena kiedys.Coś tak podejrzewałam,ale myślałam,że to będzie Jenny+Nate.Kurde...!Biedna Blair!Jak oni mogli!

użytkownik usunięty
plistek43

Czy ona sie wogóle z nim prześpi ? Wogole co to jest ? ! Blair się spóżniła ... kurde co oni zrobili ! Umrę czekając na ten odcinek a potem na następny sezon !

ocenił(a) serial na 8

Ja tam myślę, że oni nawet nie zejdą się w 4 sezonie, bo GG pewnie dostanie 5. Chuck najpierw wybrał hotel, a potem przespał się z Jenny. I ani trochę nie winię za to Jenny, to wszystko wina tego debila Chucka. :/ Jezuuu, Blair & Chuck to chyba para, na którą trzeba czekać najdłużej ze wszystkich innych ze wszystkich seriali, nawet całego sezonu nie wytrzymali, a tak jak mówiła Blair "Na prawdę Kochaliśmy się", a potem złamał jej serce, nie, nie, nie, nie, nie wierzę w to...

A jak już zrobili nam takie świństwo, niech wywalą S., serial będzie bez niej o niebo lepszy.

nancy500

Nie przepadam za Jenny, ale to faktycznie nie jej wina. To był jej pierwszy raz i naprawdę musiała się źle czuć, że poszła z nim do łóżka. To podłe, że Chuck to wykorzystał.

ocenił(a) serial na 8
lily333

Plotkara bez S!Kurde,było by o niebo lepiej!

Ja też nie winie za to Jenny.No bo przecież Chuck ma swój rozum,mógł nie iść do łóżka z Jenny!No chyba bardziej już go znienawidzic nie można.Gdyby przespał się z inną,takiej której nikt z głównych bohaterów nie zna,to aż takiego zamieszania by nie było.No szlag!
Ale na pewno bedzie trzeba na nich dłuuugo czekać.Mam nadzieję,że bedzie 5 sezon.

lily333

Myślałam, że nic gorszego od akcji z hotelem już nie będzie, ale niestety. Po tym zamieszaniu to nawet nie wiem czy chcę, żeby Blair kiedykolwiek wróciła do Chuck'a. Odeszła mi ochota na oglądanie 4 sezonu.

użytkownik usunięty
Wide_Awake

ja myślę że to może sie okazać inaczej.
A ja winie za to ich oboje.
Po pierwsze Chuck tam czekał na Blair i powiedział że jak nie przyjdzie to on na zawsze zamknie dla niej serce. Widać przyszła za późno.
a nie widać było na tym żeby Mała J. się specjalnie opierała. A potem z żalem że wszyscy jej nienawidzą. Ona zasłużyła. C. jest jaki jest ... w 1. sezonie tez spal ze wszystkimi... a mimo to B. go pokochała.

ocenił(a) serial na 8
Wide_Awake

Właśnie 4 sezon, dzięki temu będzie ciekawy.

A hotel to było nic w porównaniu do tego, Chuck równocześnie zdradził Blair, wykorzystał Jenny, przespał się z dziewczybą, która byłą dziewicą, równocześnie pozbawiając jej - jak to zawsze podkreślają w GG - wyjątkowego momentu na stracenie go, do tego zepsół swoje stosunki ze wszystkimi - Blair, Danem, Nate'm, Sereną, a do tego popsuł wszystko w stosunkach swoich z Lily, przy okazji zarobi za pewno dużo siniaków na twarzy...

Po akcji z hotelem wrażenie na mnie tylko zrobiło "Goodbye", tu robi na mnie wrażenie WSZYSTKO! Będzie się działo, ale miejmy nadzieję, że nie zdejmą GG z anteny, kiedy Blair & Chuck nie będą razem...

użytkownik usunięty
nancy500

Ej czy na tym zwiastunie C. dostał od Dana ? XD Bo jakośtak to szybko idzie ze nie mogę uchwycić

ocenił(a) serial na 9

Tak, akurat zatrzymałam w momencie, w którym było widać, że to on... Jeszcze tylko brakuje Blair&Dana, ale to nie jest możliwe raczej.

lily333

OOO w d... Nie mogę uwierzyć!
No to teraz wcale się nie dziwie że J zniknęła ..
Jeszcze to do mnie nie dochodzi jeszcze muszę obejrzeć z 15 razy i będę świadoma tego co wiedzę..

alkamb

mam wrażenie że historia sie powtarza tak jakos J mi się z S kojarzy...

Edie_Sedgwick_

ale z drugiej strony zawsze miałam wrażenie że z J&C coś zrobią bo tego jeszcze nie było

ocenił(a) serial na 8
Edie_Sedgwick_

bella - tak uderzył go.

Edie_Sedgwick_

Matko Boska Częstochowska!
Dzieje się źle, ale jak będzie ciekaaaawiee ludzie! ;D Już uwielbiam ten odcinek xd

simetra

btw. tu jest co oni mówią jakby ktoś chciał

Chuck : Jeśli jutro cię tam nie będzie, zamknę swoje serce dla ciebie na zawsze.
Dan : Nie chcę tego mówić, ale ona jest poza naszą konrolą.
Jenny : Wszyscy mnie nienawidzą.
Jenny : Nie chcę być sama.
Chuck : Ani ja.
Chuck : Myślałem, że już mnie nie kochasz. Jenny Humphrey była...
Blair : Nie wymawiaj jej imienia!
Blair : Jeśli kiedykolwiek postawisz stopę na Manhattanie, zniszczę cię.
Jenny : W tym mieście jest wszystko, co mam.

ocenił(a) serial na 9
lily333

Historia rzeczywiście zatoczyła koło. Najpierw Serena przespała się z chłopakiem Blair i wyjechała do internatu, a teraz Jenny. Jestem w szoku szczerze mówiąc. J i C pasowali mi do siebie, ale jako przyjaciele. Liczyłam raczej na J&N. Ale może być ciekawie xD. Szkoda tylko, że B i C nie zejdą się tak szybko...

ocenił(a) serial na 10
Anel

jestem w WWWIIIIEEELLLLKKKIIIMMMMM szokuuu.... oni mieli sie zejsc i takie pukeny happyend jak w 2 sezonie a tu co? *** Jenny zakrecila zakrecila i wyjedzie.. nie ma to jak ucieczka..!!

ocenił(a) serial na 8
lily333

będzie ciekawie.Chyba jak nigdy w GG.Już sę nie moge doczekać...Kurde!A 4 sezon dopiero za trzy miesiące.No i szkoda,że nie będzie w czasie wakacji.Ale ten moment czekania,co się wydazy,tortury,masakta,już naprawdę nie mogę sie doczekać.Ale bedzie jazda;)!

plistek43

nie uważacie, że w 0:25 kiedy Chuck mówi "Jenny Humphrey" ma podłamany głos, jakby płakał? ;D a to by było fajne ;D

ocenił(a) serial na 10
simetra

O kurde.. Teraz mi aż serce wali, co to Gossip Girl potrafi wyprawić... Nie no, nie wierzę... Zawsze uważałam, że ciekawe będzie coś takiego - pocałunek Chucka i Jenny, ale żeby od razu sex?! No to się porobiło... Gossip Girl sprawiła nam wszystkim 'niespodziankę', w końcu 99,9% oglądających było przekonanych, że C&B zejdą się w ostatnim odcinku..

ocenił(a) serial na 8
CzarnaKocica

Jakoś to przeżyjemy, przynajmniej antyfani nie będą mogli móić, że GG jest nudna, bo B&C są razem. XD

ocenił(a) serial na 6
nancy500

pierwszy raz w życiu czytając spoiler (proma jeszcze nie obejrzałam) zemdliło mnie od emocji. jestem w szoku

ocenił(a) serial na 6
klau

a właśnie co J. mówi przed tym 'Jeśli kiedykolwiek postawisz stopę na Manhattanie, zniszczę cię. ' ?

ocenił(a) serial na 10
klau

No to sie porobilo... Jestem w tych "99,9%" osob, ktore myslaly ze Chuck i Bair jednak sie zejda... A tu taka niemiła niespodzianka. Ale chcialabym obronic Chucka chociaz główną winę to On tu ponosi... Myśląc, że Blair nie dałam mu juz szansy, Chuck był załamany i zdeterminowany. Mysle, ze przespal się z Jenny pod wplywem przykrego impulsu. I kto tu kogo wykorzystal? Chuck mimo swojego zachowania posiada przeciez ludzkie uczucia ktore determinują niektóre jego występki... No zobaczymy jak sie potoczą losy tych dwojga... Niestety zbliza się ten finałowy odcinek a 4 seria dopiero we wrzesniu, wiec szybko sie nie dowiemy czy najpiekniejsza (wedlug mnie) para Manhattanu w Gossip Girl, sie w koncu zejdzie. Chyba dla tych, co zyją tym serialem, pierwszy tydzien pod 22 odcinku 3 serii to bedzie koszmar... "Łącze sie z nimi w bólu" xD
XoXo
Wielka fanka Chucka

Ps. Wrócił stary Chuck, ale jednego mi brakuje juz od dluzszego czasu. Mianowicie textu "I'm Chuck Bass" xD

ocenił(a) serial na 8
simetra

Kurde!To Chuck mówi "Jenny Humphrey"!?Aż mi serce podskoczyło.W zyciu bym nie pomyslała,że to on.Dopiero teraz usłyszałam wyraznie.
Rany.Rzeczywiście,mówi wręcz ze ściśnietym gardłem.
Ale on już "po tym" chyba tego żałuje,bo tak patrzy smętnie jak Jenny śpi.I wtedy do niego chyba dociera co zrobił.

ocenił(a) serial na 8
simetra

To miało być napisane tu:(Sorka;))
Kurde!To Chuck mówi "Jenny Humphrey"!?Aż mi serce podskoczyło.W zyciu bym nie pomyslała,że to on.Dopiero teraz usłyszałam wyraznie.
Rany.Rzeczywiście,mówi wręcz ze ściśnietym gardłem.
Ale on już "po tym" chyba tego żałuje,bo tak patrzy smętnie jak Jenny śpi.I wtedy do niego chyba dociera co zrobił.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Pod wpisem simetry.
No...niewiem dlaczego tam nie poszło.Dobra.

ocenił(a) serial na 8
lily333

Tekst "I'm Chuck Bass"jest świetny.I trochę mi tego brakuje.
Też wiążę sie w bólu i jestem w tej "kategorii 99,9%",która myślała,że ta para się zejdzie jeszcze w tym sezonie.Lubię ich razem czy osobno,śą świetni.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

A ja jestem 1 tych 0,1%. Przecież nie zeszli by się tak szybko, no ale cóż nie myślałąm, że Chuck móże być aż taki okropny.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

A ja jestem jedną z tych...*

ocenił(a) serial na 10
nancy500

przezywacie jak biedronka okres ;P Przynajmniej sie cos dzieje, a nie oceniajcie po promo odcinka, bo tak naprawde do konca nie wiemy dlaczego C i J sie przespali razem, pewnie jedno drugie pocieszalo i tak wyszlo :P oby B dala im popalic! :)
W ogole ja to promo widuje od kilku dni codziennie na itv2, bo GG na tym programie leci co srode o 8. W ogole bez sensu ze nie leci jak w USA w poniedzialki ;)

ocenił(a) serial na 8
lily333

No tak.Teraz to dopiero bedzie sie działo.
A tak swoja drogą,to ciekawe jak Blair się dowie o tym,że chuck i Jenny się przespali?1

ocenił(a) serial na 8
plistek43

no ciekawe czy się prześpią :O
szok !
pożyjemy zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Hm... może tak - spóźniła się na ten dach Empire i postanowiła pójść do Chucka? I ich przyłapie? Chociaż z promo tego nie wynika bo oni są w jakimś holu.

ocenił(a) serial na 8
lily333

No też tak myślałam,ale czy tak będzie?!Zobaczymy...

plistek43

cos mi się wydaje że w ostatnim odcinku GG wszystko sie posypie, ale jak dla mnie ok. bo finały poprzednich sezonów były trochę nudnawe, a teraz jest akcja!!!

ocenił(a) serial na 6
Edie_Sedgwick_

taki finał przyciągnie widzów do 4 serii.

teraz sobie uświadomiłam chuckxjenny to kazirodztwo

ocenił(a) serial na 8
lily333

Masz rację!Ja zapomniałam z tego wszystkiego!Tyle wrażeń naraz.Przecież Jenny i Chuck to w końcu rodzeństwo!Ja nie mogę...No to teraz sie postarali o dobre show.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

W sumie to spokrewnieni biologicznie nie są ;p
Właśnie przeczytałam, że pierwszy odcinek 4 sezonu KRĘCONY BĘDZIE W PARYŻU!!! Czyli kontynuacja ostatniego odcinka 3 sezonu, bo 22 odc. ma tytuł "Ostatnie tango, potem Paryż". Czyli się nie pogodzą na 100%. Może Chuck pojedzie do Blair? W Paryżu mieszka mama Blair, tato też we Francji, ale nie wiem gdzie dokładnie..

ocenił(a) serial na 8
lily333

Harold i Roman też mieszkają w Paryżu.No to pewnie blair po tym co jej zrobił Chuck pojedzie do Paryża właśnie,a Chuck(mam nadzieję;),że za nią!O kurde!Ale super.No,ale czy tak od razu się pogodzą jak Chuck przyjedzie(może) to pewnie nie.Jeszcze bedą trzymać w napięciu??!
No ale pewne jest jedno,że ten finał będzie zupeeeełnie inny niż te dwa poprzednie.Dla mnie to bardzo dobrze.Będzie o wiele ciekawiej.!

użytkownik usunięty
plistek43

hmm .... Na tym promie Chuck jak zobaczył L.J. w swoim łóżku to chyba sie troszke przejął sądzac po jego minie. Może sam się przyzna.. Albo Nate to zobaczy.

oja, macie rację z tym Paryżem, to bardzo prawdopodobne, ale by było faaajnie gdyby tak C za nią pojechał. tzn. w ostatniej scenie z jego udziałem, żeby coś powiedział typu 'jadę do Paryża' i koniec, czekać na 4 sezon ;D czemu zaczyna się robić ciekawie na koniec, a cały sezon zamulali? ;p