PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108143
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

czy w GG było kiedyś wpominane, kto z kim stracił dziewictwo? np. Serena, Dan, Nate,
Chuck. oczywiście oprócz Blair i Jenny, bo o nich to każdy wie :D

ocenił(a) serial na 10
lonelyheart

Dan z Serena
Nate z Serena
Chuck nie wiem, ale coś mi świta, że było coś wspomniane, że z Georgina.

ocenił(a) serial na 1
lonelyheart

A więc:
Nate - z Sereną(ona dziewicą już nie była, ale straciła młodo) na jakims weselu gdzie się upili (wtedy N zdradził B)
Dan - z Sereną
Chuck - miał chyba z 11 albo 13 lat i stracił z Georginą

ocenił(a) serial na 9
robb264

Chuck z Georginą? o kurde :o

ocenił(a) serial na 10
lonelyheart

podajże była mowa o tym, że w 8 klasie, czyli na dobrą sprawę to był jeszcze dzieciakiem, bo ile to w tedy miał? 13? 14?

robb264

A Serena? O tym chyba nigdy nie wspomnieli?

ocenił(a) serial na 9
noname22

a możecie mi jeszcze powiedzieć kiedy było wspominane o Chucku i Georginie? może nie widziałam tego odcinka

ocenił(a) serial na 10
lonelyheart

ojeeej, bardzo dawno, wydaje mi sie ze wtedy jak Gergina pojawila sie po raz pierwszy

ocenił(a) serial na 1
lonelyheart

To chyba było wpomniane w 1 serii, kiedy wyszło na jaw kim jest G i ze była przyjaciólką S. Chuck rzucił wtedy komentarz ze ona jest nawet gorsza od niego i ze nie bez powodu to ona jego rozdziewiczyła czy cos w tym stylu. Pamiętam (z wyjątkiem ulubionych scen) 1 i 2 sezon jak przez mgłę....

ocenił(a) serial na 1
noname22

Blair kiedyś chyba rzuciła komentarz ze S jest od 15 roku życia na tabletkach.... czy cos w tym stylu. Poza tym była mowa o tym ze S miała potajemne spotkania z kimś na basenie kiedy była z niej jeszcze gówniara (jak był ten odcinek z wypadkiem na basenie kiedy szukano człowieka co zdobył do niego klucz)

robb264

Właśnie jak teraz o tym myślę to rzeczywiście nie było mowy czy Serena z Natem. To był ich pierwszy raz? Ale jednak było coś jak S kłóciła się z N, bo on rozmawiając z Blair rzucił jakiś komentarz o zamiarach Jenny, że to dla niej ważne i Serena powiedziała "A dla mnie nie było"? Więc wiesz może więcej? Czy zrobili to wcześniej?
@topic
No i tak jak już pisali - Blair z Chuckiem, Jenny też, Dan z Sereną, Chuck z Georginą - była o tym mowa jak S opowiadała im ,że "zabiła" tego chłopaka. I Blair to powiedziała, bo mówili o Georginie.

robb264

mi się wydaje, że wtedy na tym weselu i Nate i Serena stracili dziewictwo. W książce było tak, że oni swój pierwszy raz przeżyli razem i wydaje mi się, że w serialu też tak było (różniły się tylko okoliczności) ;)

ocenił(a) serial na 8
bronia94

hahaha, nie. serena straciła dziewictwo duuuzo wczesniej, przypomnijcie sobie co sie stało po tym jak przespała sie z natem na tym weselu, wsiadła do taksówki i pojechała do georginy i tego kolesia( co go potem serena zabiła :)) no i oni lezeli na tym łózku i on sie do niej podwalał a ona na to ze dzisiaj nie ma ochoty i zeby lepiej wzieli działkę, to chyba mowi samo za siebie ze chociazby z nim juz wczesniej uprawiala seks. dodatkowo akcja z kluczem do szkoły ktos (dan albo blair) sie zapytał po co jej był ten klucz i skąd go miała a ona na to ze dal go jej ratownik z którym spotykała sie potajemnie w szkole w wiadomym celu plus jej rozmowy z danem ze zaluje ze jej pierwszy raz nastapił tak wczesnie itd.

Dia2506

no tak masz rację, sezon 1 pamiętam już słabo, trzeba będzie to sobie odświeżyć ;P po prostu wydawało mi się, że scenarzyści nie zmienili tego i że było tak jak w książce ;)

ocenił(a) serial na 10
bronia94

a Chuck nie z jakąś nianią? ;p

ocenił(a) serial na 10
karaa141

Była mowa coś o tym, że poznawał świat i tajniki życia seksualnego, w którymś odcinku, właśnie z nianią, ale chyba nie chodziło o TAKIE tajniki :)
Blair dosłownie powiedziała, że Chuck stracił dziewictwo z Georginą w bardzo młodym wieku.

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

A Serena przypadkiem nie z jakimś nauczycielem w internacie ?

ronia2108

Nie, jeśli masz na myśli Bena.
aA co di Chucka macie rację, pamiętam jak Blair czytała testament jego ojca i on tam napisał, ze chciał żeby Chuck stał się mezczyzną czy coś i on powiedział, że włoska czy jaka tam niania o to zadbała. Ale pewnie chodziło o doświadczenie czy coś takiego, bo przyznał to o Georginie :)
A S i N to pewną nie jestem. :)

ocenił(a) serial na 10
tynka33

1x17 Blair mówi do Chucka że stracił dziewictwo z Georginą w 7 klasie, on ją poprawia i mówi że było to w 6 klasie :-)