Wszyscy już pewnie wiedzą, że w finale 3 sezony Jenny zniknie.
Cieszy Was to?
Mnie czasem denerwowała np. tym jak rozwaliła jakieś przyjęcie swoim pokazem ale ogólnie sprawiała że coś się działo w tym serialu.
Była nastolatką wśród studentów, która robiła małe zamieszanie i byłam zawsze ciekawa co tym razem wymyśli.
A Waszym zdaniem?
"Mnie czasem denerwowała np. tym jak rozwaliła jakieś przyjęcie swoim pokazem ale ogólnie sprawiała że coś się działo w tym serialu."
To chyba akurat nie było takie złe. ;)
Ja ją lubię, ale niech odejdzie na jakiś czas, bo zepsuli świetną postać. Powinna wrócić w takim samym bojowym stanie, ale bez przekraczania granicy, no i niech przyjedzie z jakimś słodkim chłopakiem, byle był przystojniejszy [i słodszy :D ] od Damiena, i żeby przychamować Jenny nie powinien mieć zapędu do narkotyków - taki pomiędzy Natem, a Damienem, ale milion razy przystojniejszy!!!!!!!
Szczerze to trochę się ciesze, ostatnio przeokropnie mnie denerwowała.
Mam nadzieje że wróci taka jak była w pierwszym i na początku drugiego sezony, wtedy ją jeszcze lubiłam. Choć wątpię żeby tak się stało.
też jej nie lubię, trochę przesadza z Natem.
Ale mimo wszystko straszliwe zazdroszczę jej figury.. ;]
Figury zazdroscisz jej? hmmmm jak dla mnie jest za wysoka i za chuda
juz wiele ladniejsza figure ma S, choc sama posiadam figure taka jak ma B, hehe
Ja osobiscie baaardzo sie ciesze ze jej nie bedzie i mam nadzieje ze predko nie wroci, jak dla mnie w ogole moze nie wracac. Juz wole zeby Georgina na stale wrocila do serialu.
No mi sie figura J wogole nie podoba ... nogi jak patyczak .. pomiedzy jej dwoma zmiescila by sie jeszcze jedna ... jest poprostu bardzo chuda, ale ma wielki biust xD
Ja chyba tez mam budowe B. ... tylko ze B jest szczuplejsza XD
Moim zdaniem Momsen jest zaje biście ładna . nogi ma do nieba ;D I Taylor ma wielki biust ? haa . To ty dużego biustu chyba nie widziałaś, kochanie .
Co do jej zniknięcia to nie wiem czy wgl będę kontynułować oglądanie GG, jak jej nie będzie . Przynosi tyle świeżości do tego serialu . ;D
Tak niech jeszcze wywalą Blair i serial zjebany -.- Cóż , Jenny jak dla mnie była jedną z najlepszych , najciekawszych postaci . Nie powinni wywalać akurat jej pomimo , iż robiła ostatnio największe zamieszanie .
Jak ktoś wyżej zasugerował , jestem również za powrotem Georginy ;D Na stałe oczywiście .
Ja się akurat cieszę. Na początku ją lubiłam, ale teraz jest taka wredna. Wolę Blair.
Niech idzie "siną dal", Dan by nie zgrzeszył gdyby poszedł za nią.
Ogólnie cała ich rodzinka działa mi na nerwy.
Ogólnie, gdyby tej rodzinki nie było zostałyby nam dwa wątki - Blair & Chucka i nudyyyy Sereny & Nate'a, więc chyba dobrze, że jednak ta rodzinka jest.
Mnie nie cieszy odejście Jenny. Była na prawdę ciekawą postacią. Bez niej serial już nie będzie taki sam. Strasznie podobał mi się jej styl. należa do moich ulubionych bohaterów gg.
Styl Jenny jest świetny.Zmienił się od początku do końca.W każdym sezonie była inaczej wystylizowana.Ogólnie to troche będzie mi jej brakować,chociaż nie przepadam za nią,jest ciekawą postacią.Bardziej niż Serena.
Ja ostatnimi czasy na Jenny nie przepadam (Nate itd...), ale nie chcę żeby zniknęła. W końcu jest dużą częścią serialu i bez niej będzie inaczej. No, ale może jak ma wrócić, to wyjdzie na dobre ;p
ciekawa jestem co wymyślą na temat jej wyjazdu, na zdjęciach z ostatniego odcinka widać było, że jest z Rufusem, Lily i innymi na Grand Central więc pewnie się żegnała. Czytałam, jak pewnie z resztą większość ;), że Jenny osiągnie dno w ostatnim odc. Ciekawe, co się wydarzy.
Dziwnie będzie przez wakacje bez GG :/ Szczęście, że będzie 4 sezon/