możecie mi powiedzieć w którym odcinku jest powiedziane że jack i blair spali ze sobą?
i nie chodzi mi o koniec drugiego sezonu ani o 3 sezon.
Był taki moment jak Jack mów do Blair o tym jak to było w nowy rok. Ale tak właściwie nie było pokazane . Sama byłam zdziwiona.
no ten fragment znam ale chodzimi o sam sylwester, przecież w GG nigdy nie było nowego roku anie czegoś takiego.
To, że nie było pokazane, nie znaczy, że nic się nie wydarzyło :) Po prostu był mały przeskok w czasie, by nadać więcej tajemniczości...
Ten przeskok w czasie jest dlatego, że CWTV robi przerwę w emisji przed Bożym Narodzeniem na jakiś czas, na przykład w 3 sezonie aż do końca lutego, i:
1. Żeby nie wyszło na to, że widzowie czekali 3 miesiące, a w serialu minął dzień czy dwa, bo to by było dziwne.
2. W związku z powyższym chcą, aby mniej więcej czas w fabule zgadzał się z miesiącem rzeczywistym, bo jakby to wyglądało - oglądamy finał w maju, a u nich się dopiero zima skończyła :P
może nam to kiedyś pokażą ;] tzn. wiecie w formie wspomnień Blair np. tak samo jak często były pokazywana scena jak Serena puściła się z Nate'em na tym całym weselu.
Właściwie pod koniec 2 sezonu wszystko się wydało a później w 3 były sceny z Blair i Jackiem i nie nawiązywali do tego, moim zdaniem sprawa jest już zakończona, to znaczy będą o niej pamiętać ale wątpię by to pokazali.