Jaki jest wasz ulubiony aktor z Gossip Girl , jako ogólnie aktor a nie bohater z serialu . A kto waszym najmniej ulubionym lub znienawidzonym aktorem/aktorką ?
nienawidze Jessica Szohr taka sztuczna mi sie wydaje :/ Ale za to Ed jest świetnym aktorem :)
Ja lubię grę Leighton Meester(Blair).Podoba mi się jak gra w GG.Chociaż tam ja pierwszy raz zobaczyłam.A nie podoba mi się Jessica Szohr(Vanessa).Nie pasuje mi do roli V. ani do tego serialu.
Acha Ed jest naprawdę dobrym aktorem.Dla mnie najleprzym w GG z facetów.Nic mu nie brakuje.Zarówno Chuck'owi jak i Ed'owi.;)
Więc Blake Lively ;D - Nie lubie jej w GG . Ale np w Stowarzyszeniu Wędrujących Jeans'ów była zaje bista ;D
Leighton widziałam w GG, Dr House'sie, śmiertelnej przysiędze i Drive Thru . Więc ogólnie mogę powiedzieć, że jest nawet spoko ;];]
Innych nie kojarzę z ról poza GG ;)
Blake Lively podoba mi się jak gra, Serena nie jest może najbarwniejszą postacią ale lubię ją.
Leighton Meester tez podoba mi się jej gra jest świetna w tym co robi.
Ed tez jest zajefajny ;P
Leighton, zdecydowanie.
Za to Chace (Nate) jest tak drętwy że aż boli :D Lecz chociaż przyzwoicie wygląda w przeciwieństwie do Eda. Generalnie nie lubię męskich rol w GG ;DD
Co Ed'a to ma to coś co przyciąga . Doskonale dobrali mu rolę ! Bogatego, rozpieszczonego gówniarza .. i jest w tym świetny ;D
A co do Chace'a to jego postać jest nudna, fakt. Ale i tak go lubię a wyglądem napewno nadrabia <3
Leighton Meester, tak jej gra aktorska podoba mi się najbardziej, a jeżeli chodzi o grę męską to oczywiście Ed. ; >
Zgodzę się również z poprzedniczkami, co do Chace'a. Wyglądem ZDECYDOWANIE nadrabia wszystkie niedociągnięcia.
A jeszcze mam pytanie do 'waniliowo' - kilka postów wyżej pisałaś, że widziałaś Leighton w serialu Dr House, a można wiedzieć w którym sezonie, odcinku. ?
Też popieram to co piszecie o Chace.Nie za dobrze gra,jakiś taki lalusiowaty i drętwy.Chociaż czasem mu coś tam wyjdzie.Za to prawdą jest to,że wygląd mu w tym barzdo pomaga.
Meeser grała w 3 sezonie House'a. Jakoś na początku 2,3 czy 3,4, odcinek. Albo nawet 3 odcinki. Dokładnie nie pamiętam.
bardzo lubie:
Blake Lively- ogladalam z nia filmy: "Private Lives of Pippa Lee", "Elvis and Anabelle", "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" 1 i 2, "Przyjety" oraz oczywiscie GG, moim zdaniem bardzo dobra aktorka, swietnie potrafi wpasowac sie w dana postac.
Leighton Meester- w GG gra rewelacyjnie! ale niestety grala w samych nie do konca moim zdaniem udanych filmach choc widzialam ja tylko w "BloodRayne", oraz "Killer Movie" innych nawet nie mialam za bardzo ochoty ogladac
Ed Westwick- - gra w GG rewelacyjna ;) ogladalam z nim tez: "Ludzkie dzieci", "Domowe piekło" oraz "S.Darko" - tez super zagral
nie przepadam za gra aktorska:
Jessica Szohr- w GG nie ma sie za bardzo czym wykazac, a widzialam ja jeszcze tylko w filmie "Ale czad" gdzie kompletnie jej nie pamietam
Chace Crawford- w GG nie bardzo wykazuje sie aktorstwem, w filmie "Na samo dno" tez nie specjalnie mnie zachwycil, jedynie w "Pakt milczenia" byl dosyc dobry
Taylor Momsen- w filmach "Paranoid Park" i "Ultrapies" byla beznadziejna, w GG idzie jej co raz lepiej, ale nadal daleko jej do np. Dakoty Fanning choc sa w podobnym wieku, ale doswiadczenie robi swoje, moze Tailor jeszcze nadrobi
wypiasalam tylko mlodsza obsade, bo starsza jak wiadomo z doswiadczeniem lepiej gra
Najlepszy , najprzystojniejszy i "naj" ... - Ed Westwick
Najlepsza , najładniejsza i "naj" - Leighton Meester
wiem nie jestem oryginalna , lecz tutaj każdy miał wypowiadać swoje zdanie i odczucia !
P.S
Pozwolę sobie na chwilkę prywaty . Muszę kogoś pozdrowić - Legunowie normalnie mnie rozwaliliście dzisiaj w szkole !!!!!!!
Numer z Piotrkiem jest nie do przebicia ! Też bym się wkurzyła , gdybym była na waszym miejscu ! Zawieszenie do piątku ?! Nie no - lekka przesada !
Dobra dosyć tego dobrego PZDR Nick i pamiętaj żyć trzeba dalej ... !!!
Strasznie denerwuje mnie Blake Lively, przez cały czas się cieszy. Ktoś coś do niej powie a to już buzię otwiera;/ I do tego jeszcze "podobno" jest wielką pięknością!? jak dla mnie jest strasznie brzydka tzn. figurę ma ładną ale buzię straszną.
Fajnie . Ale tu mieliśmy pisać o ulubionych aktorach , a nie o najgorszych , ale tak po za tym to spoko ... Ale nie no dobra niech będzie ... ! xD
A tak a'propos Eda , podobno zrezygnował z Wichrowych Wzgórz , czy to prawda , bo ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam , jeśli tak to szkoda, a i jeszcze jedno znacie jakieś nowe projekty Eda ... ???
Ed Westwick jest najlepszy ;)))
A grę aktorską pozostałych aktorów szanuję :)
janickaiza wczesniej sam napisales 'kto waszym najmniej ulubionym lub znienawidzonym aktorem/aktorką ?' wiec nie rozumiem czemu taki komentarz ; )
Leighton - oprcz gry aktorskiej jaki glos ma "body control' ' good girls go bad' albo 'somebody to love' awesome!
Ed - świetny charakter i z wygladuuu... <3333
najgorsza:
Jenny, Vanessa - lepiej sie nie wypowiadac, szkoda czasu ; D