PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108154
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jaki jest wasz ulubiony aktor z Gossip Girl , jako ogólnie aktor a nie bohater z serialu . A kto waszym najmniej ulubionym lub znienawidzonym aktorem/aktorką ?

janickaiza

Czekam na wasze opinie ! Z chęcią zobaczę
xD

użytkownik usunięty
janickaiza

nienawidze Jessica Szohr taka sztuczna mi sie wydaje :/ Ale za to Ed jest świetnym aktorem :)

ocenił(a) serial na 8
janickaiza

Ja lubię grę Leighton Meester(Blair).Podoba mi się jak gra w GG.Chociaż tam ja pierwszy raz zobaczyłam.A nie podoba mi się Jessica Szohr(Vanessa).Nie pasuje mi do roli V. ani do tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
janickaiza

Acha Ed jest naprawdę dobrym aktorem.Dla mnie najleprzym w GG z facetów.Nic mu nie brakuje.Zarówno Chuck'owi jak i Ed'owi.;)

plistek43

Więc Blake Lively ;D - Nie lubie jej w GG . Ale np w Stowarzyszeniu Wędrujących Jeans'ów była zaje bista ;D

Leighton widziałam w GG, Dr House'sie, śmiertelnej przysiędze i Drive Thru . Więc ogólnie mogę powiedzieć, że jest nawet spoko ;];]

Innych nie kojarzę z ról poza GG ;)

janickaiza

Blake Lively podoba mi się jak gra, Serena nie jest może najbarwniejszą postacią ale lubię ją.

Leighton Meester tez podoba mi się jej gra jest świetna w tym co robi.

Ed tez jest zajefajny ;P

ocenił(a) serial na 10
janickaiza

Leighton, zdecydowanie.
Za to Chace (Nate) jest tak drętwy że aż boli :D Lecz chociaż przyzwoicie wygląda w przeciwieństwie do Eda. Generalnie nie lubię męskich rol w GG ;DD

Skylaria

Co Ed'a to ma to coś co przyciąga . Doskonale dobrali mu rolę ! Bogatego, rozpieszczonego gówniarza .. i jest w tym świetny ;D

A co do Chace'a to jego postać jest nudna, fakt. Ale i tak go lubię a wyglądem napewno nadrabia <3

waniliowo

Jeśli chodzi o Chace'a to popieram wyglądem nadrabia ;P

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Leighton Meester, tak jej gra aktorska podoba mi się najbardziej, a jeżeli chodzi o grę męską to oczywiście Ed. ; >

Zgodzę się również z poprzedniczkami, co do Chace'a. Wyglądem ZDECYDOWANIE nadrabia wszystkie niedociągnięcia.

A jeszcze mam pytanie do 'waniliowo' - kilka postów wyżej pisałaś, że widziałaś Leighton w serialu Dr House, a można wiedzieć w którym sezonie, odcinku. ?

poprzednia

Był to odcinek 3x04 ["Lines in the Sand"] - chyba w jednym wystąpiła, dawno to oglądałam . ;D

ocenił(a) serial na 8
janickaiza

Też popieram to co piszecie o Chace.Nie za dobrze gra,jakiś taki lalusiowaty i drętwy.Chociaż czasem mu coś tam wyjdzie.Za to prawdą jest to,że wygląd mu w tym barzdo pomaga.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Meeser grała w 3 sezonie House'a. Jakoś na początku 2,3 czy 3,4, odcinek. Albo nawet 3 odcinki. Dokładnie nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
nancy500

bardzo lubie:

Blake Lively- ogladalam z nia filmy: "Private Lives of Pippa Lee", "Elvis and Anabelle", "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" 1 i 2, "Przyjety" oraz oczywiscie GG, moim zdaniem bardzo dobra aktorka, swietnie potrafi wpasowac sie w dana postac.

Leighton Meester- w GG gra rewelacyjnie! ale niestety grala w samych nie do konca moim zdaniem udanych filmach choc widzialam ja tylko w "BloodRayne", oraz "Killer Movie" innych nawet nie mialam za bardzo ochoty ogladac

Ed Westwick- - gra w GG rewelacyjna ;) ogladalam z nim tez: "Ludzkie dzieci", "Domowe piekło" oraz "S.Darko" - tez super zagral

nie przepadam za gra aktorska:

Jessica Szohr- w GG nie ma sie za bardzo czym wykazac, a widzialam ja jeszcze tylko w filmie "Ale czad" gdzie kompletnie jej nie pamietam

Chace Crawford- w GG nie bardzo wykazuje sie aktorstwem, w filmie "Na samo dno" tez nie specjalnie mnie zachwycil, jedynie w "Pakt milczenia" byl dosyc dobry

Taylor Momsen- w filmach "Paranoid Park" i "Ultrapies" byla beznadziejna, w GG idzie jej co raz lepiej, ale nadal daleko jej do np. Dakoty Fanning choc sa w podobnym wieku, ale doswiadczenie robi swoje, moze Tailor jeszcze nadrobi

wypiasalam tylko mlodsza obsade, bo starsza jak wiadomo z doswiadczeniem lepiej gra

nancy500

Najlepszy , najprzystojniejszy i "naj" ... - Ed Westwick
Najlepsza , najładniejsza i "naj" - Leighton Meester

wiem nie jestem oryginalna , lecz tutaj każdy miał wypowiadać swoje zdanie i odczucia !

P.S
Pozwolę sobie na chwilkę prywaty . Muszę kogoś pozdrowić - Legunowie normalnie mnie rozwaliliście dzisiaj w szkole !!!!!!!
Numer z Piotrkiem jest nie do przebicia ! Też bym się wkurzyła , gdybym była na waszym miejscu ! Zawieszenie do piątku ?! Nie no - lekka przesada !

Dobra dosyć tego dobrego PZDR Nick i pamiętaj żyć trzeba dalej ... !!!

ocenił(a) serial na 10
janickaiza

Strasznie denerwuje mnie Blake Lively, przez cały czas się cieszy. Ktoś coś do niej powie a to już buzię otwiera;/ I do tego jeszcze "podobno" jest wielką pięknością!? jak dla mnie jest strasznie brzydka tzn. figurę ma ładną ale buzię straszną.

gosiaos2

Fajnie . Ale tu mieliśmy pisać o ulubionych aktorach , a nie o najgorszych , ale tak po za tym to spoko ... Ale nie no dobra niech będzie ... ! xD

ocenił(a) serial na 10
janickaiza

Uwielbiam Leighton Meester ;))

Nienawidzę Jessica Szohr !

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

No i oczywiście Ed Westwick !

dagusia_bojar

A tak a'propos Eda , podobno zrezygnował z Wichrowych Wzgórz , czy to prawda , bo ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam , jeśli tak to szkoda, a i jeszcze jedno znacie jakieś nowe projekty Eda ... ???

ocenił(a) serial na 10
janickaiza

Ed Westwick jest najlepszy ;)))
A grę aktorską pozostałych aktorów szanuję :)

ocenił(a) serial na 10
janickaiza

janickaiza wczesniej sam napisales 'kto waszym najmniej ulubionym lub znienawidzonym aktorem/aktorką ?' wiec nie rozumiem czemu taki komentarz ; )

Leighton - oprcz gry aktorskiej jaki glos ma "body control' ' good girls go bad' albo 'somebody to love' awesome!
Ed - świetny charakter i z wygladuuu... <3333

najgorsza:
Jenny, Vanessa - lepiej sie nie wypowiadac, szkoda czasu ; D