PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108154
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czy nie uważacie że aktorka została źle dobrana do roli? Serena w serialu jest uważana za jakąś boginię, za którą wszyscy szaleją, najpiękniejsza najlepsza i w ogóle, Blair która niby jest ta brzydsza i zawsze pozostająca w jej cieniu jest według mnie nieporównanie ładniejsza. Pomimo, że czuję jakąś tam sympatię do Blake, uważam, że nie potrafi dobrze grac, a do roli "BOSKIEJ SERENY" powinni wybrac naprawdę jakąś aktorkę o bardziej nietuzinkowej urodzie.

pauleeex

Mi tam w sumie Blake nie przeszkadza i uważam, że jest bardzo ładna, a Leighton świetnie wciela się w rolę Blair ; ))

ocenił(a) serial na 8
pauleeex

W postaci Sereny dziwne było to, że przecież nie była dobrą uczennicą a dostawała się na najlepsze uczelnie. Co z tego, że miała bogatą matkę. Blair też a mimo to wszystko musiała osiągnąć swoją pracą. A jednak gdy na Yale miała dostać się jedna dziewczyna ze szkoły wybrano Serenę. To było niesprawiedliwe.

Domi_222

Blair to co miała nie zawdzięczała sobie, a swoim sluzkom i sluzacej Dorocie. Uzywajac przenosi - gdyby była taka mozliwosc to Dorota bylaby nawet w ciazy zamiast B.
Lilly była multimilionerką, przez pieniadze Cece, rozwody itd, a po odziedziczeniu udziałów firmy Barta, jej majatek przekraczał miliard dolarow, dlatego też za sexy bitch S. stała fortuna Lilly. a kasa w ich swiecie rzadzi..
Natomiast matka B to średnio zamożna jak na warunki UES, nie miala pieniedzy na ''wykup'' B z rodziny ksiazecej, finansowo wyreczył Ch.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

No wiem, że Blair zawsze się wszystkimi wysługiwała i ogólnie jej postać też nie wzbudziła we mnie sympatii, ale wolę ją niż S. Masz rację co do tego, że Lily była o wiele bogatsza od Eleonor więc mogła więcej zdziałać.
Oprócz tego S dostała się również na Brown i Colombię bez żadnego wysiłku choć za bardzo jej na tym nie zależało. A dla B studiowanie na Yale to był życiowy cel. Nie udało się jej jednak go zrealizować. Niesprawiedliwe, że S nie musiała o nic walczyć. Ale wiadomo, że za pieniądze można wszystko.

ocenił(a) serial na 10
Domi_222

Ale tu nie chodziło o pieniądze. S wzbudzała sympatię u ludzi więc ją przyjeli i wez pod uwagę, że zrezygnowała z Yale dla B i to nie jej wina, że upokorzyła nauczycielkę i zmarnowała szanse na wymarzoną uczelnię. ;P

ocenił(a) serial na 10
pauleeex

A moim zdaniem właśnie była idealna :>

ocenił(a) serial na 10
Tibby1996

Zgadzam się, jak dla mnie Blake wręcz idealnie nadaje się do roli Sereny. Mnie postac, która jest ,,królową" nie tylko szkoły ale całego Upper East Side właśnie kojarzy się z wysoką, długowłosą blondynką o dłuuuuugich nogach xD

ocenił(a) serial na 9
pauleeex

Ja osobiście wolę B ale co do S, przyzwyczaiłam się do Blake nie przeszkadza mi ale faktycznie boginią urody nie jest Leinghton jest dużo ładniejsza

ocenił(a) serial na 9
santanashadow

Serena jest ładna i wydaję mi sie, że dobrze zagrala tę role, ale osobiście mnie denerwuje własne tez przez to ze wszystko dostaje to co chce i wgl mnie jakos draznia z nią sceny. Za to bardzo uwielbiam postać Blair, pasuje ona do tej roli i świetnie gra, te swoje intrygi. Kłócą się co chwile, ale jak jest jakaś sprawa to cała paczka sie zbiera i intrygują to jest fajne w tym serialu. :-)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

też to tu uwielbiam *.*

ocenił(a) serial na 9
Tibby1996

To najlepsze momenty sezonów jak mają jakąś misje ;)

pauleeex

Serena może i nie ma typowej ślicznej twarzy i powiedziałabym nawet że z twarzy jest przeciętna, ale jako całość daje świetne wrażenie, ma super figurę, ładnie się ubierze, umaluje, upnie włosy i faceci mogą szaleć (tak mi się wydaje). Chociaż fakt, ona nie jest aż taka cudowna aby szaleli za nią dosłownie wszyscy, ale to samo można powiedzieć o Ali z PLL.