PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108154
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak widzę nikt nie założył takiego tematu, a więc niedawno dowiedziałam się, że GG będzie lecieć na TVN (nie, nie na TVN7). Bardzo się cieszę z tego powodu bo miałam zamiar powtórzyć sobie Plotkarę przez wakacje.
A wy co myślicie o GG na TVN-ie?

MrsRockVersion

A to dobra wiadomość, może przyciągnie trochę nowych widzów w Polsce. Jednak lektor w polskiej wersji psuje wszystko (ogólnie lektor zawsze i wszędzie psuje wszystko ;)), warto oglądać angielską wersję, jeżeli ma się jakieś podstawy angielskiego, albo ewentualnie z napisami. Nie ma to jak szepczący Chuck z wielkimi nozdrzami, który niestety jest zagłuszany przez lektora (sarkazm ;))

someonelikeyou

Ja widziałam 1 sezon z lektorem - ogólnie jestem fanka lektora ale GG tylko z napisami - po pierwsze naprawdę lepiej można zrozumieć sytuacje gdy słyszy się ich oryginalny głos po drugie można się poduczyć angielskiego ;) Mi osobiście to bardzo pomogło ;]
Ja jestem w trakcie powtarzania ale tylko scen z Chuckiem ;D no i tych ciekawszych :P
A wiadomo o której?

użytkownik usunięty
alkamb

14.55. I chyba nie tylko w czwartki i piątki, ale codziennie. Ale tego to już pewna nie jestem. Cieszmy się, że u nas tylko lektor, bo w Niemczech mają dubbing. Wyobrażacie sobie to? Być pozbawionym usłyszenia oryginalnego "I'm Chuck Bass"?;p

ocenił(a) serial na 10

Czy codziennie to nie wiem, sprawdzałam tylko program na ten tydzień. xD
edit: Chyba jednak od pon. do pt., ale o 15.30, a tylko w ten czwartek i piątek o 14.55.

MrsRockVersion

Z tego co liczyłam to jeśli puszczą wszystkie sezony to wraz z początkiem września mogą wyemitować 4 sezon. W sumie to fajnie że powtarzają Plotkarę na wakacjach, bo nie chce mi się oglądać na komputerze, a chciałabym sobie powtórzyć odcinki. Chociaż z powodu wyjazdów może mnie ominąć parę.

użytkownik usunięty
Magoria

Też mi się to podoba. Tzn domyślałam się, że będą powtórki, ale na tvn7, a tu niespodzianka. I dobrze, bo gdybym oglądała przed komputerem to bym obejrzała pół sezonu w jeden dzień, a tak to wezmę to na luzie xD

MrsRockVersion

Zgadza się, ten czw. i piąt godz.14.55, a potem codziennie 15.30 ( wyjątek Boże Ciało), sprawdzałem do 1.07.

ocenił(a) serial na 10

az poszukałem na yt scenki z niemieckim dubbingiem w ktorej jest linia "ich bin chuck bass" hahahah

http://www.youtube.com/watch?v=8mqieqqJP7o 46 sekunda ;)

lubie_placki

haha masakra z tym dubbingiem

użytkownik usunięty
lubie_placki

OOO Jezuu... Chcuk Bass mówiący "ich bin"? Mówię stanowcze nie!;p

ocenił(a) serial na 8
lubie_placki

Hahahahahahah. Padłam normalnie. Ich bin Chuck Bass :D

lubie_placki

To było straszne xD

ocenił(a) serial na 8
MrsRockVersion

http://www.youtube.com/watch?v=IW44hNUTpCc

"Ich bin Chuck Bass und ich bin allen egal." :D

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Padłam :D

Umarłam....

Język niemiecki jest straszny XD

ocenił(a) serial na 8
MrsRockVersion

Oglądam właśnie GG na TVN'e. Ja mam serial na laptopie z lektorem i tłumaczy mi tak samo, ale na TVN lektor za szybko gada i w ogóle nie słychać głosów aktorów. No, ale prócz tego jest ok.
Jak oglądam ten odcinek to aż nie mogę uwierzyć, że Serena była taka fajna. I w ogóle S&D byli super, a teraz... ;(

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Miałam to samo! Dziwiłam się sama sobie, że jej lubiłam wtedy... I też mi jest żal tego co było między S&D. Po Chmoja ulubiona para (wiem, powtarzam się). uwielbiam scenę między nimi w windzie w 2 sezonie w 3 odcinku.

Zwróciliście uwagę dziś na tłumaczenie? XOXO plotkarka zamiast plotkara ;p

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

Haha, muszę to zobaczyć. ;D
Ja narazie jestem na 3 sezonie, jeszcze niedawno oglądałam 1 sezon więc jestem na świeżo. ;D
Ale może też będę w ramach wolnego czasu oglądała dodatkowo w tv, na Chucka i Dana to ja mogę patrzeć non stop. ;D

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Tak! Rozwaliło mnie to! I lektor tez powiedział "si" zamiast "ce" ( w sensie o Chucku jak mówił ). W polsce ludzie sa małop kumaci, mogą nie zrozumieć, że tak się czyta c po ang ;p

ocenił(a) serial na 10
MrsRockVersion

Nie prawda. Plotkara na TVN nie będzie leciała tylko w czwartki i piątki...

Plotkara będzie leciała od poniedziałku do piątku. Jutro (piątek-17.06) o 14:45, a od poniedziałku od 15:30. Oczywiście emitują od 1 sezonu... Dzisiaj leciał już pierwszy odcinek!

A co do tłumaczenia- muszę się zgodzić. Psuję cały efekt, choć pewnie i tak skuszę się na małą powtórkę. Wakacje się zaczynają, więc więcej czasu będę miała ;)