PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108154
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jestem za tą parą praktycznie od samego początku, i uważam że scenarzyści nigdy tak naprawdę nie dali im szansy. Cały czas wprowadzali między nich jakieś przeciwności (kłamstwa S. , N z J ) więc wg. mnie zasługują na to żeby się wykazać jako poważna para, a nie kruchy związek trwający 8 odcinków. Chuck i Blair taką szansę otrzymali, bo chociaż u nich też dochodzi do zawirowań, to byli ze sobą cały trzeci sezon i na koniec serialu pewnie też będą razem ( a przynajmniej mam taką nadzieję. ) A jak wy myślicie ?

użytkownik usunięty
kxx

Ja myślę, że Nate i Jenny powinni dostać szansę, ale jest to już niemożliwe ze względu na brak Jenny ;)
A Serena może nawet umrzeć, nie interesuje mnie ta postać ;)

ocenił(a) serial na 7

serena&nate
yes! yes! yes!

ocenił(a) serial na 8
zlo_i_ciastka

Taaak! Jak najbardziej <3

ocenił(a) serial na 8
kxx

no pewnie że powinni =D

kxx

Serena z Natem i Serena z Danem to identyczne pary, więc dla mnie nie ma roznicy z kim będzie. Ona tak naprawdę chyba nie potrafi być w związku, bo lubi zmieniać chlopakow jak skarpetki. Dla mnie ważna jest tylko para Blair i Chuck, bo oni sa tacy oryginalni. Reszte tez lubie, ale nie mam zdania kto z kim powinien być.

kxx

Masz dokładnie tak jak ja. od poczatku sobie ustaliłam Blair z Chuckiem i Serena z Natem i po prostu takie zakończenie serialu byłoby dla mnie idealne ;D

ocenił(a) serial na 10
alkamb

ja też bym chciała żeby byli razem.... to jest moje marzenie od 1 sezonu:)